Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323760
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Για κάποιο αυτοκαταστροφικό λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να ελέγξω, έλκομαι να θυματοποιούμαι επαναλαμβανόμενα, όπως όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις με αναζητήσεις. Ενώ έχω κατηγοριοποιήσει το 46 ως την πιό έκφυλη ξεπετοβιομηχανία που μπορεί να βρει κάποιος σε αυτό το χώρο, συνεχίζω να πηγαίνω. Δεν είναι ότι δεν περνάω καλά σε επίπεδο studio. Καλά περνάω για προδιαγραφές studio. Είναι ότι σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών και μόνο, δεν πουλάνε χρόνο για να αγοράσεις χρόνο, πουλάνε αριθμό εκτονώσεων ενώ στο διαφημίζουν με χρόνο. Αν τελειώσω στα 10 λεπτά, δεν πα να έχω πληρώσει 30 ή 45, η γκόμενα θα φύγει μόλις τελειώσω.
Έχω καταλήξει στο ότι ο λόγος που συνεχίζω να έλκομαι, είναι ότι έχει καλύτερες γκόμενες από το 36 και το 60, με τεράστια εξαίρεση την Τατιάνα στο 60 η οποία είναι η μοναδική επαγγελματίας μετά από εκατοντάδες που έχω επιλέξει να κάνω σεξ περισσότερες από μία φορά. Έτσι, για άλλη μια βραδιά που μου προέκυψε κενό, αποφασίζω σεξ την τελευταία στιγμή, κ επειδή έχει περάσει προ πολλού η ώρα που θα το καταφέρω με άλλο τρόπο, καταλήγω Βριλησσού στο 46.
Πωλίνα ωραίο μωρό, νέα κάτω από 25 πιστεύω, μεγάλο φυσικό στήθος, ζουζουνίστικο μωρό, ωραίο σώμα, κανονικό βάρος, κανονικό ύψος για Ελληνίδα, κάποια διακριτικά τατού, no problem για μια ξεπέτα. Αλλά εγώ έχω στρες με το γαμημένο το χρόνο, κ ενώ ξέρω ότι για να κάνω ξεπέτα σαν άνθρωπος θέλω περίπου ένα 20λεπτο, αυτή η πολιτική των 15 λεπτών δεν με καλύπτει. Επομένως ενώ ξέρω ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ πρόκειται να χρειαστώ τη γκόμενα για 30 λεπτά, στην πραγματικότητα αγοράζω ξεπέτα για 50 ευρώ και δίνω collateral επιπλέον άλλα 50 για να μη μου σπάνε τα αρχίδια με το χρόνο. Σύνολο 100 για 30 λεπτά, αυτό υποτίθεται ότι είναι το deal.
Τέλως πάντων, η γκόμενα δίνει ωραίο στοματικό, βαθύ με ήρεμες κινήσεις, το εκτίμησα. 69 δεν γουστάρει, να της γλείψω τον κώλο δεν ήθελε, με άφησε να της δώσω ένα στοματικό που δεν κατάλαβα αν το εκτίμησε ή όχι, τελικά τη φέρνω από πάνω μου. Καλή στο σεξ, πολύ ωραία θέα το στήθος της με αυτή από πάνω, την κατεβάζω ιεραποστολικό, τη βάζω να μου βεντουζάρει τις ρώγες και δίνω πόνο κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη. Οκ, τελείωσα, σύνολο χρόνου 12 λεπτά, και ως συνήθως για το 46 η γκόμενα γίνεται καληνυχτάκιας.
Πως πέρασα: ωραία για ξεπέτα, όμορφο μωρό, καλό στο σεξ αλλά δεν δάκρυσα κιόλας, περνάω στο στάδιο της αποδοχής ότι διπλοπληρώνω επειδή στρεσάρομαι.
Έχω καταλήξει στο ότι ο λόγος που συνεχίζω να έλκομαι, είναι ότι έχει καλύτερες γκόμενες από το 36 και το 60, με τεράστια εξαίρεση την Τατιάνα στο 60 η οποία είναι η μοναδική επαγγελματίας μετά από εκατοντάδες που έχω επιλέξει να κάνω σεξ περισσότερες από μία φορά. Έτσι, για άλλη μια βραδιά που μου προέκυψε κενό, αποφασίζω σεξ την τελευταία στιγμή, κ επειδή έχει περάσει προ πολλού η ώρα που θα το καταφέρω με άλλο τρόπο, καταλήγω Βριλησσού στο 46.
Πωλίνα ωραίο μωρό, νέα κάτω από 25 πιστεύω, μεγάλο φυσικό στήθος, ζουζουνίστικο μωρό, ωραίο σώμα, κανονικό βάρος, κανονικό ύψος για Ελληνίδα, κάποια διακριτικά τατού, no problem για μια ξεπέτα. Αλλά εγώ έχω στρες με το γαμημένο το χρόνο, κ ενώ ξέρω ότι για να κάνω ξεπέτα σαν άνθρωπος θέλω περίπου ένα 20λεπτο, αυτή η πολιτική των 15 λεπτών δεν με καλύπτει. Επομένως ενώ ξέρω ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ πρόκειται να χρειαστώ τη γκόμενα για 30 λεπτά, στην πραγματικότητα αγοράζω ξεπέτα για 50 ευρώ και δίνω collateral επιπλέον άλλα 50 για να μη μου σπάνε τα αρχίδια με το χρόνο. Σύνολο 100 για 30 λεπτά, αυτό υποτίθεται ότι είναι το deal.
Τέλως πάντων, η γκόμενα δίνει ωραίο στοματικό, βαθύ με ήρεμες κινήσεις, το εκτίμησα. 69 δεν γουστάρει, να της γλείψω τον κώλο δεν ήθελε, με άφησε να της δώσω ένα στοματικό που δεν κατάλαβα αν το εκτίμησε ή όχι, τελικά τη φέρνω από πάνω μου. Καλή στο σεξ, πολύ ωραία θέα το στήθος της με αυτή από πάνω, την κατεβάζω ιεραποστολικό, τη βάζω να μου βεντουζάρει τις ρώγες και δίνω πόνο κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη. Οκ, τελείωσα, σύνολο χρόνου 12 λεπτά, και ως συνήθως για το 46 η γκόμενα γίνεται καληνυχτάκιας.
Πως πέρασα: ωραία για ξεπέτα, όμορφο μωρό, καλό στο σεξ αλλά δεν δάκρυσα κιόλας, περνάω στο στάδιο της αποδοχής ότι διπλοπληρώνω επειδή στρεσάρομαι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Το διάστημα από τις αρχές μέχρι και τον Αύγουστο του 2022 το έδινα πολύ εύκολα, πιστεύοντας ότι θα φιλοτιμηθεί η κοπέλα και θα μου δώσει κάτι παραπάνω. Με κάποιες λειτούργησε, με κάποιες όχι.
Είχα ακούσει την απίστευτη ατάκα από κοπέλα "εεε, από τη στιγμή που τελείωσες..." όταν με το που έχυσα, κακήν κακώς κιόλας, σε 5 δευτερόλεπτα ήταν με το χέρι στην πετούγια της πόρτας και της θύμισα ότι είχα πάρει μισάωρο.
"εεε, περιμένει άλλος" μου είπε η άλλη που τη θεωρούσα στανταράκι και την έπαιρνα τέταρτη φορά, όταν της θύμισα ότι έχουμε μισάωρο με το που την είδα να ετοιμάζεται για έξοδο. Δηλ. δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει εμένα αρκεί να καλοπιάσει τον επόμενο. Τότε τι στο διάολο μισάωρο σου λένε;
Πλέον πολύ σπάνια ρισκάρω το κατοστάρικο. Από την άλλη ούτε το πενηντάρικο αξίζει, γιατί πληρώνεις υπηρεσίες μπουρδέλου 2,5 φορές ακριβότερα. Τα στούντιο με αυτές τις κουτοπονηριές που κάνουν απλά χάνουν πελατεία, θεωρώ.
Εν πάση περιπτώσει, κράτα τα θετικά. Τουλάχιστον απόλαυσες το μωρό και δεν "είχε πρόγραμμα μιας ώρας" μόλις σε είδε στο σαλόνι.
και όσοι μιλάνε για κακομάθημα και τέτοιες παπάτζες...παιδιά..., από όλα έχει ο μπαξές κι η επιλογή του καθενός για την τσέπη του.
Ο άνθρωπος εδώ το εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο.