Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 321882
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Για κάποιο αυτοκαταστροφικό λόγο τον οποίο δεν είμαι σε θέση να ελέγξω, έλκομαι να θυματοποιούμαι επαναλαμβανόμενα, όπως όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις με αναζητήσεις. Ενώ έχω κατηγοριοποιήσει το 46 ως την πιό έκφυλη ξεπετοβιομηχανία που μπορεί να βρει κάποιος σε αυτό το χώρο, συνεχίζω να πηγαίνω. Δεν είναι ότι δεν περνάω καλά σε επίπεδο studio. Καλά περνάω για προδιαγραφές studio. Είναι ότι σε αυτή την κατηγορία υπηρεσιών και μόνο, δεν πουλάνε χρόνο για να αγοράσεις χρόνο, πουλάνε αριθμό εκτονώσεων ενώ στο διαφημίζουν με χρόνο. Αν τελειώσω στα 10 λεπτά, δεν πα να έχω πληρώσει 30 ή 45, η γκόμενα θα φύγει μόλις τελειώσω.

Έχω καταλήξει στο ότι ο λόγος που συνεχίζω να έλκομαι, είναι ότι έχει καλύτερες γκόμενες από το 36 και το 60, με τεράστια εξαίρεση την Τατιάνα στο 60 η οποία είναι η μοναδική επαγγελματίας μετά από εκατοντάδες που έχω επιλέξει να κάνω σεξ περισσότερες από μία φορά. Έτσι, για άλλη μια βραδιά που μου προέκυψε κενό, αποφασίζω σεξ την τελευταία στιγμή, κ επειδή έχει περάσει προ πολλού η ώρα που θα το καταφέρω με άλλο τρόπο, καταλήγω Βριλησσού στο 46.

Πωλίνα ωραίο μωρό, νέα κάτω από 25 πιστεύω, μεγάλο φυσικό στήθος, ζουζουνίστικο μωρό, ωραίο σώμα, κανονικό βάρος, κανονικό ύψος για Ελληνίδα, κάποια διακριτικά τατού, no problem για μια ξεπέτα. Αλλά εγώ έχω στρες με το γαμημένο το χρόνο, κ ενώ ξέρω ότι για να κάνω ξεπέτα σαν άνθρωπος θέλω περίπου ένα 20λεπτο, αυτή η πολιτική των 15 λεπτών δεν με καλύπτει. Επομένως ενώ ξέρω ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ πρόκειται να χρειαστώ τη γκόμενα για 30 λεπτά, στην πραγματικότητα αγοράζω ξεπέτα για 50 ευρώ και δίνω collateral επιπλέον άλλα 50 για να μη μου σπάνε τα αρχίδια με το χρόνο. Σύνολο 100 για 30 λεπτά, αυτό υποτίθεται ότι είναι το deal.

Τέλως πάντων, η γκόμενα δίνει ωραίο στοματικό, βαθύ με ήρεμες κινήσεις, το εκτίμησα. 69 δεν γουστάρει, να της γλείψω τον κώλο δεν ήθελε, με άφησε να της δώσω ένα στοματικό που δεν κατάλαβα αν το εκτίμησε ή όχι, τελικά τη φέρνω από πάνω μου. Καλή στο σεξ, πολύ ωραία θέα το στήθος της με αυτή από πάνω, την κατεβάζω ιεραποστολικό, τη βάζω να μου βεντουζάρει τις ρώγες και δίνω πόνο κοιτώντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη. Οκ, τελείωσα, σύνολο χρόνου 12 λεπτά, και ως συνήθως για το 46 η γκόμενα γίνεται καληνυχτάκιας.

Πως πέρασα: ωραία για ξεπέτα, όμορφο μωρό, καλό στο σεξ αλλά δεν δάκρυσα κιόλας, περνάω στο στάδιο της αποδοχής ότι διπλοπληρώνω επειδή στρεσάρομαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2024
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
3.343
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, Yatoputso, Αρραχίων και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2024
Δε χρειαζονται και τοσες σκεψεις ..οκ..ωραια γκομενα η πωλινα δε το συζηταμε..πηρες κατι καλοο..αυτο μετραει..με υπηρεσιες οκ..βεβαια μιση ωρα και αν για 100 ευρω ειναι not vfm.. αλλα τουλαχιστον εγινε με ωραια παρουσια..αυτο κρατας!! Αν στιβουμε αν αξιζε δεν αξιζε..μ αγαπαει δε μ αγαπαει..χανεις στο παιχνιδι της ευχαριστησης..τα λεφτα δε θα τα παρουμε μαζι μας..στιγμες θα μεινουν..
review reaction 1 Johnstef, rek_, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
24 Ιουνίου, 2024
Παρομοιως στα στουντιο κι εγω εσκαγα 100..για τον ιδιο λογο..να μη φαω βιασυνη εστω..οχι πως περσσευουν..αλλα το προτιμω..απ το γινει μιση δουλεια..τι να κανουμε? Ειναι το πως φευγεις μετα..
review reaction 1 Johnstef, Johnny Red2, chaoserevos
24 Ιουνίου, 2024
ετσι - ετσι δινετε κατοσταρες για μισαωρα και επειτα λεμε γιατι μας ξεπετανε στο τεταρτο..εσεις τις εχετε καλομαθει
review reaction 1 paparotriftoulas, Hase, termi26
25 Ιουνίου, 2024
Εμ..φταιμε
review reaction 1 chaoserevos
25 Ιουνίου, 2024
το κατοστάρικο για μισάωρο στα στούντιο είναι ριψοκίνδυνη υπόθεση.
Το διάστημα από τις αρχές μέχρι και τον Αύγουστο του 2022 το έδινα πολύ εύκολα, πιστεύοντας ότι θα φιλοτιμηθεί η κοπέλα και θα μου δώσει κάτι παραπάνω. Με κάποιες λειτούργησε, με κάποιες όχι.
Είχα ακούσει την απίστευτη ατάκα από κοπέλα "εεε, από τη στιγμή που τελείωσες..." όταν με το που έχυσα, κακήν κακώς κιόλας, σε 5 δευτερόλεπτα ήταν με το χέρι στην πετούγια της πόρτας και της θύμισα ότι είχα πάρει μισάωρο.
"εεε, περιμένει άλλος" μου είπε η άλλη που τη θεωρούσα στανταράκι και την έπαιρνα τέταρτη φορά, όταν της θύμισα ότι έχουμε μισάωρο με το που την είδα να ετοιμάζεται για έξοδο. Δηλ. δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει εμένα αρκεί να καλοπιάσει τον επόμενο. Τότε τι στο διάολο μισάωρο σου λένε;
Πλέον πολύ σπάνια ρισκάρω το κατοστάρικο. Από την άλλη ούτε το πενηντάρικο αξίζει, γιατί πληρώνεις υπηρεσίες μπουρδέλου 2,5 φορές ακριβότερα. Τα στούντιο με αυτές τις κουτοπονηριές που κάνουν απλά χάνουν πελατεία, θεωρώ.
Εν πάση περιπτώσει, κράτα τα θετικά. Τουλάχιστον απόλαυσες το μωρό και δεν "είχε πρόγραμμα μιας ώρας" μόλις σε είδε στο σαλόνι.
review reaction 1 Hase, chaoserevos
25 Ιουνίου, 2024
σε καταλαβαίνω,
και όσοι μιλάνε για κακομάθημα και τέτοιες παπάτζες...παιδιά..., από όλα έχει ο μπαξές κι η επιλογή του καθενός για την τσέπη του.
Ο άνθρωπος εδώ το εξήγησε με τον καλύτερο τρόπο.
review reaction 1 Hase, chaoserevos
25 Ιουνίου, 2024
Σε καταλαβαίνω απόλυτα συναγωνιστή ! , και 'γω πάνω -κάτω έτσι είμαι ! αφού πέρασες καλά και έχυσες αυτό έχει σημασία ! , να πηγαίνεις πιο άνετος , του στυλ " γαμιέστε όλοι , ήρθα να κάνω το κομμάτι μου και θα φύγω " , εγώ έτσι κινούμαι και έχω δεί μεγάλη διαφορά ! .
review reaction 1 Hase, chaoserevos
26 Ιουνίου, 2024
Συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια. Θα παταγα και like αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ. Κοίτα να το παίρνεις χαλαρά. Εντάξει αυτές για αυτό το λόγο βρίσκονται εκεί για σεξ και μόνο. 100 έχω δώσει μόνο για δυο κοπέλες άλλης αλυσίδας που είναι τα στανταράκια μου και το αξίζουν όντως. Γενικά δεν δίνω 100 εύκολα. Όσον αφορά τα 50 από εκεί εγώ καταλαβαίνω την κοπέλα και όχι μόνο μια φορά αλλά με 2 και 3 φορές. Πηγαίνω μαζί τους με 50 και αν βλέπω την ίδια και καλύτερη ανταποκριση τοτε συνεχίζω για παραπάνω. Οι υπηρεσίες των studio έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια σε σημείο που η κατάσταση όχι μόνο δεν διορθώνεται αλλά κάθε χρόνο θα χειροτερεύει κι όλας. Αν μου πει κάποιος και που το ξέρεις εσύ ρε έξυπνε η απάντηση μου είναι από τις νέες μου εμπειρίες με τις νέες αφίξεις των κοριτσιών. Η πλειονότητα τους μυγιάγγιχτες, ψωνάρες, μοντέλα των social και μόνο όπως και προσβλητικές. Σίγουρα αυτά υπήρχαν και παλιά αλλά όχι στο βαθμό που υπάρχουν τις τρέχων μέρες. Όσον αφορά Φυλής και Μεταξουργείο οι υπηρεσίες ναι είναι ίδιες η διαφορά είναι στην ντουζιέρα. Αλλά πραγματικά εγώ εκεί δεν μπορώ να πάω για πολλους λόγους. Επίσης στα studio πάνε λίγοι πια. Αυτό προς όφελος είναι για μένα προσωπικά διότι δεν ακους κουδουνια και θορύβους που μπορεί να κάνουν και την κοπέλα πιο βιαστική σε αντίθεση με τα φτηναρικα που γίνεται χαμός απέξω. Τα τελευταία χρόνια σπανια πετυχαινω κόσμο. Βέβαια οι εξορμήσεις μου είναι και με τις μεγάλες ώρες ?. Οι κυρίες-κυριοι της υπηρεσίας δεν είναι το ίδιο στα studio με τα μπουρδέλα. Ας το παραδεχτουμε πως μια διαφορά στα θέματα ευγένειας και διακριτικότητας υπάρχει. Τέλος είναι τι ψάχνει και ο καθένας. Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα αλλά κάποιες κοπέλες που με τα προσοντα που έχουν υπάρχουν μόνο στα studio όσο και να ψάχνεις στα 10-20 € μα από το πρωί μέχρι το βράδυ να είσαι εκεί δεν θα τις βρείς. Προσωπικές απόψεις πάντα.
review reaction 1 Hase, chaoserevos, Johnstef και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουνίου, 2024
Για να λέμε την αλήθεια κάποτε ήταν από τα καλά και τίμια στούντιο. Εδώ και χρόνια όμως, που το έχει πάρει η Κίνκυ Κατερίνα μαζί με το Τριγγέτα και το Κασ 4, ναι μεν φέρνει κοπέλες αλλά έχουν την νοοτροπίας της. Δηλαδή παίρνουμε όσα μπορούμε και πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Βάζει και 2-3 παρατρεχάμενους να κάνουν το promotion και that's all. Μαλβίνες Πωλίνες κλπ είναι για το πούτσο και όχι για πούτσο.
review reaction 1 Hase, Johnstef, chaoserevos
28 Αυγούστου, 2024
Εγώ πάντως σε στούντιο στον Κηφισό (δε γράφω νούμερο για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση) όταν έδωσα 100 ευρώ για την Ζαρα (τη γνωστή από το ελαιοτριβείο στον Νέο Κόσμο) αν και τελείωσα στα 25 λεπτά, η κοπέλα έκατσε τουλάχιστον ακόμα 20 λεπτά, μέχρι που βαρέθηκα εγώ. Κι αυτό είναι το σωστό. Αλλιώς, αν πληρώνεις μισή ώρα και την θες για 20, κράτα την στην αρχή δέκα λεπτά να την κοιτάζεις, για το σπάσιμο.
review reaction 1 chaoserevos
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10