Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205492
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Τη Ζένια την είχα πάρει πολλές φορές στο παρελθόν, όταν έκανε rotation μεταξύ βουνού (Βριλ.46) και Κασσάνδρας 4β.
Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και βρήκα άλλα στανταράκια.
Τις προάλλες είπα να ξαναδοκιμάσω.
Παρότι παραμένει ωραίο μουνάκι και δίνει έντιμο αγώνα στο σεξ, δεν την βρήκα τόσο σέξυ όσο παλιά.
Ίσως έχει λεπτύνει λίγο παραπάνω από όσο πρέπει & πλέον δεν έχει αυτήν την απίθανη κολάρα που είχε, ίσως δεν έχει πια τόσο όρεξη για τη δουλειά. Δεν ξέρω.
Παρότι παραμένει μία καλή επιλογή, δεν είναι το top κορίτσι που ήταν.
Έχει γνώμη κανείς συναγωνιστής?
Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και βρήκα άλλα στανταράκια.
Τις προάλλες είπα να ξαναδοκιμάσω.
Παρότι παραμένει ωραίο μουνάκι και δίνει έντιμο αγώνα στο σεξ, δεν την βρήκα τόσο σέξυ όσο παλιά.
Ίσως έχει λεπτύνει λίγο παραπάνω από όσο πρέπει & πλέον δεν έχει αυτήν την απίθανη κολάρα που είχε, ίσως δεν έχει πια τόσο όρεξη για τη δουλειά. Δεν ξέρω.
Παρότι παραμένει μία καλή επιλογή, δεν είναι το top κορίτσι που ήταν.
Έχει γνώμη κανείς συναγωνιστής?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζένια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουνίου, 2024
Πολλά ντρόγκια η μανταμ..πολυ κριμα γιατι ηταν μουναρα και ωραιο τυπακι,τωρα δε ξερει που παταει και που βρισκεται,μιλαει μονη της,λεει ασυναρτησιες κτλ..σιγουρα οκ περιπτωση ακομα αλλα κρίμα..
iron addict
22 Ιουνίου, 2024
Φίλε μου ,όπως τα λες είναι. Η Ζένια δεν είναι πλέον το μουνί που ήτανε, αδυνάτισε και έγινε σκιάχτρο του εαυτού της..πάει η κωλάρα και η καύλα που έβγαζε κάποτε. Εγώ ήμουνα τακτικός πελάτης της και από τότε που την είδα έτσι τραγικά αλλαγμένη έκοψα.....
L
lordmember
23 Ιουνίου, 2024
Θυμάμαι πριν κανα 2 καλοκαίρια την περίμενε κόσμος στην Τριγγετα πριν καν αρχίσει βάρδια,είχε σκάσει κατευθείαν από γυμναστήριο με κολάν και τα συναφή και εμείς κοιτούσαμε σαν χάνοι.Πολυ τούμπανο κάποτε τώρα την έχει χαλάσει το σνιφ
T
termi26
23 Ιουνίου, 2024
Την ""πίνει "" η Ζένια???
vinnie
24 Ιουνίου, 2024
Καποιες μετα απο χρονια στη δουλεια αυτη χαλανε..καποιες τ αντιθετο..εξαρταται τι βγαζουν..αν βγαζουν κ πως περνουν..κριμα αν ειναι ετσι...
H
Hase
22 Αυγούστου, 2024
Exactly! @ironaddict exactly as you described below. She was lost in the fog .... Oblivious to her surroundings.
Carlo$$
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6