Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 40 10
Sex Studio 58507
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πέρασμα από Inside με σκοπό να δοκιμάσω την έτερη καινούρια προσθήκη στο ρόστερ της αλυσίδας. Η Λίντα δηλώνει Ισπανίδα και πρέπει να είναι κοντά στα 25. Έχει όμορφο πρόσωπο με σιδεράκια στα δόντια και γλυκό χαμόγελο. Είναι μικροκαμωμένη με μαύρο μαλλί και ωραίο σταρένιο δέρμα από το μαύρισμα. Είχε μικρό βυζάκι σε πολύ ελαφριά πτώση με ρόγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Καθαρό δέρμα με ωραία αίσθηση στην αφή και περιποιημένα άκρα.

Στα του αγώνα η υπηρεσία της είναι πολύ καλή. Η ίδια είναι πολύ πρόθυμη να εξυπηρετήσει και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις στάσεις. Να πω ότι στα 4 προσπάθησε να κλέψει λίγο, αλλά το βρήκαμε στην πορεία. Στα αρνητικά είναι το πολύ δόντι στην πίπα που παρακαλάς να βάλει σκούφο και η έλλειψη φιλιών. Με αγκαλιές χάδια μόνο δεν γίνεται δουλειά...
Συμπερασματικά την συστήνω ανεπιφύλακτα για μπουδελέ γαμήσι μικρής διάρκειας, όσο τουλάχιστον είναι φρέσκια και ορεξάτη.

Στα του μαγαζιού είχαμε πρόβλημα με την τσατσά. Μια στάνταρ συμφωνία που κάνω όταν δοκιμάζω καινούρια κοπέλα σε στούντιο είναι η εξής:
Παίρνω το χαλαρό πρόγραμμα (20λεπτά) με ελεύθερο στοματικό (αξίας συνήθως 50-60 ευρώ) και αν κρίνω ότι η κοπέλα αξίζει για παραπάνω αναβαθμίζω το πρόγραμμα σε 1 ώρα. Πάντα πριν μπω στο δωμάτιο προτείνω την εξής διαδικασία στην εκάστοτε τσατσά και αν συμφωνήσει, την ενημερώνω ότι στα 5’ περίπου που ξέρω αν θέλω αναβάθμιση θα την φωνάξω στην πόρτα να την πληρώσω για την ώρα. Αυτό ήταν το πλαίσιο της συμφωνίας που κάναμε με την συγκεκριμένη κυρία.
Όταν με έβαλε στα ενδότερα και πλήρωσα, άκουσα κουδούνι. Βγαίνει βιαστικά να ανοίξει και δείχνει την κοπέλα, προτρέποντας τον συναγωνιστή να περάσει στο δίπλα δωμάτιο. Την φωνάζω και την ρωτάω αν τον ενημέρωσε ότι μπορεί να αναβαθμίσω. Μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως έχω προτεραιότητα “Αν πάρεις ώρα θα τον διώξω αυτόν…” μου είπε με στόμφο.
Όταν ήρθε αυτή ή ώρα ή Λίντα πάγωσε και μου είπε:
“Πάω να φέρω την τσατσά”.
“Δεν χρειάζεται, να φύγεις της λέω, την έχω ενημερώσει ήδη. Θα την φωνάξω στην πόρτα…”
“Νο Νο Νο πρέπει να την ενημερώσω εγώ μου λέει” φοράει μια πετσέτα και φεύγει.
Περιμένω… Περιμένω… Περιμένω…
Μόλις κοιτάω το ρολόι και βλέπω ότι πέρασαν 5 λεπτά, ανοίγω την πόρτα και τη φωνάζω με το όνομά της.
Περιμένω… Περιμένω… Περιμένω…
Ξαναφωνάζω και εμφανίζεται για να πάρει τα λεφτά. Εγώ ήδη αρπαγμένος γιατί υποψιαζόμουν ότι την έβαλε στο δωμάτιο του συναγωνιστή για να τον ξεπετάξει και μετά να έρθει να τελειώσει το πρόγραμμα της ώρα, της δίνω τα υπόλοιπα 100 ευρώ. Εκείνη την ώρα γυρνάει και μου ζητάει έξτρα άλλα 30 ευρώ γιατί η ώρα κοστίζει 180.
Ανεβάζω κατ’ ευθείαν πίεση, στραβώνω σαγόνι, ζητάω πίσω τα 100 και την κοπέλα να έρθει άμεσα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Δύο λεπτά μετά ήρθε η Λίντα, πλήρως ξενερωμένη για να μου προσφέρει μια άθλια υπηρεσία μέχρι να τελειώσω (δεν φταίει βέβαια σε καμία περίπτωση το κορίτσι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα).
Φίλε συναγωνιστή αν ένα πρωινό της προηγούμενης εβδομάδας εκεί κατά τις 11:30, ήσουν στη Λίντα και μπήκε στο δωμάτιο για ένα γρήγορο φορώντας μόνο μια ροζ πετσέτα, τότε να ξέρεις μας εμπαίξανε και τους δύο.
Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν ξαναπατάω σε κανένα από τα 3 μαγαζιά της αλυσίδας. Αυτές οι συμπεριφορές θυμίζουν άλλες εποχές υπό διαφορετικό πλαίσιο. Όπως έχει γίνει η κατάσταση σήμερα, δεν σας παίρνει να κοροϊδεύετε τον κόσμο όπως κάνατε παλιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Linda
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gagarin, Karaman 7, KanyeEast και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού