Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 180 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Νέος χώρος ακριβώς πάνω από τον Γρηγόρη . Ο χώρος καθαρός και luxury πολύ ωραίο δωμάτιο φαίνεται ακριβοπληρωμένο . Προσοχή στο ντουζ μην γλίστρισετε.

Η υπηρεσία πολύ ευγενική μου έδειξε την ζανετ και μια άλλη νομίζω Βαλεντίνα αδιάφορη ντροπαλή χαμηλοβλεπούσα . Πήρα ζανετ στε 100 με 69 και ελ στοματικό .

Η ζανετ είναι 1.73 περίπου και περίπου 33-35 . Σκούρο κόκκινο το μαλλί το νου σας γιατί κάνουν μπαμ αυτές οι τρίχες μην μείνει καμία πάνω σας για τους «παράνομους».. Gym girl από σώμα μπράβο της πολύ ωραίο σώμα . Μουνι πεταλούδα με μεγάλα λεπτά χείλη για πολύ γλείψιμο .

Το μουνι της Ζανετ .
Μπήκα δωμάτιο έκανα το ντουζακι μου και ήρθε η κοπέλα . Πολύ καλη επικοινωνία ναζιάρα σε καυλωνει εύκολα (αν και με τις braless φοιτήτριες που συναντάς πηγαίνοντας αν παρκάρεις από πίσω πας καυλωμενος ήδη) . Χαδακια ωραία έρχεται πολύ κοντά σου αλλά δεν δίνει/ δέχεται φιλια στο στόμα . Μου είπε ότι έχει κάτι καλό για μενα και άνοιξα τα πόδια και μου πρόσφερε τη μουναρα της λέγοντας μου ότι είναι δικό μου τώρα να το φαω . Μετά γύρισε στα 4 και μου πρόσφερε κωλοτρυπιδα ποίημα για γλείψιμο . Δεν δέχεται δάχτυλα πουθενά . Αφού την περιποιήθηκα μου είπε πως θέλει κιαλλο και ήρθε 69 .

Η δυνατή πιπα της Ζανετ.
Ενω την εγλειφα μου είπε να μην χύσω στο στόμα της. Το τσιμπουκι της από μενα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ενώ έχει πολλεσ Προοπτικές, Βάζει ΠΟΛΥ δόντι σε σημείο να πονάς . Σε κάποια φάση τον είχε όλο μέσα και άρχισε να δαγκώνει τον κορμο μέχρι που την σταμάτησα ίσως της άρεσε η σκληράδα μου είπε αν μπορούσε θα τον κατάπινε και θα μου τον φάει η λυσσάρα χαχα . Για 4 μερες ένα σημείο στο κεφάλι στην άκρη που κάνει το «μανιτάρι» με ποναγε όπως όταν χτυπάς το πόδι σου και κάνει μελάνια . Φανταστείτε με τι μανία τον έπαιρνε . Εμένα μαρεσει πιο ήρεμο τσιμπουκι γούστα είναι αυτά .

Το ξέσκισμα του μουνιού της .
Επειδή με πόνεσε λέω θα την ξεμουνιασω την λυσάρα . 3 στάσεις πάνω μου πάνω της και στα 4 της πρόσφερα ένα πολύ δυνατό γαμησι αλλά όχι μόνο το άντεχε εύκολα ήθελε κιαλλο . Μπράβο της γυναικάρα με τα όλα της .

Συμπέρασμα. Προσωπικά δεν είναι του στυλ μου . Είναι πολύ συμπαθητική κοπέλα απλά θα ήθελα από την στιγμή που είναι έτσι η φάση θα ήθελα και γλωσσόφιλα , φτύσιμο και δάχτυλα κάτι τα οποία δεν επιτράπηκαν. Ακριβοπληρωμένη συνέδρια για μετρημένες υπηρεσίες . Αν δεν έβαζε τόσο δόντι σίγουρα θα ξαναπηγαίνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
213
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2024
Ισχύουν όλα όσα γράφεις. Η Ζανέτ είναι το στάνταρακι μου, μια φορά την εβδομάδα σχεδόν την συναντάω. Ισχύει και αυτό με τις τρίχες το έχω πάθει.
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχει τύχει να βάλει δόντι επίτηδες και να με δαγκώσει ακόμα. Παλιά μου άρεσε περισσότερο γιατί είχε πιο πολλά κιλά τώρα έχει χάσει πολύ, σίγουρα αρέσει στους περισσότερους αυτό αλλά όχι για μένα που μου αρέσουν τα πιασίματα. Αν ήθελες γλωσσοφιλα έπρεπε να πάρεις την γεματουλα την Βλάντα.
Η Βλάντα τα κάνει όλα στην κυριολεξία και είναι πολύ επικοινωνιακή στα αγγλικά.
18 Ιουνίου, 2024
Ευχαριστώ για το σχόλιο σου δεν είναι ότι γενικά το θέλω απλά το περίμενα εκείνη τη στιγμή γιατί έγερνε τα χείλη της πολύ κοντά . Ωστόσο η Βλαντά δυστυχώς δεν είναι στα γούστα μου αλλά ίσως τιμηθεί στο μέλλον.
19 Ιουνίου, 2024
Πόση ώρα με 100;
19 Ιουνίου, 2024
Too fat Βλαντα...
19 Ιουνίου, 2024
Ναι ωραια η Ζανετ..αλλα πολλα χρονια εκει..κατι νεοτερο? Ειναι πολλες καινουργιες εκει..λατινες κυριως..δεν εχει γραψει ομως κανεις τιποτα( daniela, karla, bernda ..κ.α..)μηπως κατι σημαινει αυτο? Δκαι φαινονται κορμαρες..απ τις φωτο τουλαχιστον..δε μπορει να μην εχει παει κανεις..?
22 Ιουνίου, 2024
@kavouras13 νομίζω 20(?)
01 Σεπτεμβρίου, 2024
Αυτο που δε θέλουν δάκτυλο, πώς θα καυλώσουμε καλά ρε φίλε αν δε νιώσουμε το υγρό μουνάκι;
Αν είναι για θέμα υγιεινής, ας έχουν υγρά ή σπρέι αντιβακτηριδιακά. Ας το καταλάβουν ότι είναι ντεκαυλέ αυτό που λένε, όσες το λένε.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7