Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 55 10
Sex Studio 57757
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρωινό πέρασμα από Studio Efi όπου συνάντησα την Στεφανία. Η κοπέλα δηλώνει Κολομβιάνα, και πρέπει να είναι καιρό στην Ελλάδα γιατί μιλούσε κάποια Ελληνικά. Είναι μικρόσωμη με μαυριδερό αλλά όχι μαύρο δέρμα το οποίο ήταν ιδιαίτερα μαλακό στην αφή. Συμπαθητικό πρόσωπο και όμορφο petite σώμα με καλοσχηματισμένο κώλο ο οποίος έχει λίγο χαλαρότητα. Στήθος πολύ μικρό και αυτό με λίγο χαλαρότητα και ωραία ρωγίτσα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Η κοπέλα ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα, δεν θυμάμαι κάτι για tattoo και piercing, όπου μπορεί και να μην τα πρόσεξα.

Στον αγώνα, το μουνάκι της φαίνεται ωραίο αλλά δεν το έγλυψα για να έχω άποψη. Το έτριψα λίγο σε κάποιες φάσεις, ήταν δεκτική και έδειξε να το απολαμβάνει. Φιλιά ούτε με το κιάλι. Η πίπα μέτρια με αρκετό δοντάκι και αυτή την βιαστική διάθεση να σε καυλώσει γρήγορα για να μπει ο σκούφος. Στο σεξ επίσης μέτρια πράγματα με κακή συμμετοχή, μηδενικές πρωτοβουλίες. Δεν κάνει καθόλου cowgirl και στα υπόλοιπά ήταν τυπικά εκεί. Κάνα δυο φορές με ρώτησε με ανυπομονησία αν τελείωσα, όπου της χαμογέλασα πονηρά της είπα “Όχι” και την άλλαξα στάση για να μην βαριέται. Τελείωσα εντός του σκούφου στο στόμα της κοπέλας, όπου βιάστηκε να απομακρυνθεί την ώρα που τελείωνα και μου έκοψε τον οργασμό στη μέση.

Η όλη υπηρεσία θύμιζε μπουρδέλο και όχι στούντιο και σίγουρα δεν θα την ξαναεπσκεφθώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να την προτείνω σε άλλους μετά την εμπειρία μου. Στην ίδια όμως, μιας και μιλάει καλούτσικα Ελληνικά μπορώ να της προτείνω να δώσει ΑΣΕΠ να μπει στο δημόσιο που η εξυπηρέτηση είναι επίσης “τύπου αγγαρεία” αλλά τουλάχιστον θα έχει το πρεστίζ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ελλάδος.
Στα υπόλοιπα το μαγαζί ήταν καθαρό και ή τσατσά σχεδόν ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karaman 7, KanyeEast, DJ Aristarxos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2024
Δεν εγλειψες γιατί είδες κάτι που δεν σου άρεσε. Πχ μύριζε, τσιμπούσε κλπ;
review reaction 1 Johnny Red2
18 Ιουνίου, 2024
Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο τίτλος και το κείμενο δεν είχαν σκοπό να προσβάλουν τους δημόσιους λειτουργούς μας, παρά μόνο να δοθεί μια αστεία προσέγγιση στην εξιστόρηση ενός κατά τα άλλα βαρετού ραντεβού.
Εξυπακούεται ότι όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι οι εποχές που οι Δ.Υ. τα ξύνανε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
review reaction 1 Random User 123
19 Ιουνίου, 2024
@Random User 123
Όχι φίλε μου, απλά όταν ο χρόνος είναι 20-30 λεπτά δεν φτάνει και για αυτήν. Μοιραία στα μικρά προγράμματα κοιτάω μόνο την δική μου ευχαρίστηση...
review reaction 1 Random User 123
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3