Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831090
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η γιαζμιν ειναι η γραφειατη γυρολογος αλεξανδρα και μπορειτε να την τσεκαρετε απο το παρακατω λινκ τρι της, για να μην μακρηγορησω με το θεμα εμφανιση.
https://www.bourdela.com/escorts/alexandragr-call-girls-athens/

το υψος της ειναι περιπου στο εναμισυ μετρο χωρις πορνοτακουνα.
η φατσα της ειναι αδιαφορη, εχει φουσκωτα χειλια παπιας με χρωμα εντονο κοκκινο που προσωπικα δε μου κανουν καθολου σαν εικονα, εχει κανει φτιαξιμο δοντιων το κλασσικο αυτο που φαινεσαι σαν αλογο (ιδιως στο μπλακ λαητ), το μαλλι της ειναι ξανθο ψευτικο σαν αχυρο, τα βυζια της ειναι σιλικονες ακυρες σα μπαλονια του τζαμπο, σολαριουμ κλασικα οπως ολες οι αναλογες ξανθομπιμποζ, το κωλι της οχι τιποτα ιδιαιτερο, τα ποδια της ειναι κοντα και οι γαμπες της φουσκωτες καπως. το δερμα της ντεμι πανσιον και η φωνη της σα χαζοχαρουμενης γκομενας.
σαν εικονα προσωπικα δε μου κανει, αλλα ηθελα να περασω για την εμπειρια συμφωνα με τις αποθεωτικες κριτικες καποιων μελων και κυριως αυτων που εγραφαν για πορνοσταρικη εμφανιση και αποδοση.
επισης η εικονα δεν κανει για 150αρια με την καμια, αλλα φαινεται οτι οι χαζοεσκορτακηδες ειναι μακραν καλυτεροι στο θεμα του προμοσιον. μερικοι ειναι τυχεροι που δε βρισκομαι στην ιδια οικονομικη κατασταση οπως αυτοι (τρομαρα τους) και δε μπορω να εχω πολλες επιλογες στο μηνα, γιατι θα επεφτε τρελο ξεφτιλικι.
να πω εδω οτι χρησιμοποιησα συγκεκριμενο κομεντ του ρεβλιμιτ και εκανα την ψαχτικη μου για να τη βρω.

σαλονι τιποτα ιδιαιτερο, απλα τυπικο, ενα μπες-βγες κοινως.
εισοδος στο δωματιο και με βρισκει μετα απο το 1ο λαητ ντουζακι να παλεβω με την πετσετα προσωπου.
με το που την ειδα δε μου πηγε καν η φαση να κανω καποιο μπαλαμουτι.
τι να επιανα... τα πλαστικα ?
επισης το ολο στυλακι που εβγαζε ηταν προς ξεπετα.
ξαπλαρω για πιπα και μου φερνει τα βυζια της μεσα στη μουρη για να καβλωσω υποτιθεται.
ε αφου μου τα εφερε πιατο, τα πιανω και εγω και ξεκιναω χουφτωμα, ζουλιγμα και γλειψιμο στις ρωγες της το οποιο το αναζητει και απολαμβανει. επισης αναζητει να τη χουφτωνεις γενικως.
επραξα αναλογως.
κατι λαητ προκατ επισης απο μερους της, κυριως χαϊδολογηματα-φιλια στο σωμα μου και περασμα προφυλαξης.

η πιπα της ειναι μετριας μορφης, αλλα το καλο ειναι οτι περναει βολτιτσα απο μπαλες και γλειφει.
κατα τα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο και καμια ποικιλια. μπασιμο μεχρι μεση, λιγο φτυσιμο επισης που το θεωρω υπερακυρο ομως, γιατι αν δεν στο βγαζει με την καβλα της απλα φαινεται φεηκ.
να χαϊδευω ολουθε και να με προτρεπει να παιξω και με την κλειτοριδα της, οπως επισης να χουφτωνω την κωλαρα της οπως ειπε χαρακτηριστικα. γενικα ο τροπος της μου θυμισε ατακες σιρινας με ζαφειρη και λοιπους υποτιθεμενους πορνοσταρ απο τα σπαρ, που αντι να καβλωνεις... εσκαγες στα γελια.

πρωτη σταση σε καου αν και δυσκολευτηκε λιγο στην εισοδο.
ξεκινημα πανω κατω χωρις καποια ποικιλια παλι και απλα την αφησα να δω πως θα το παει.
καμια διαθεση για κατι παραπανω, την επιασα αναγκαστικα και εδωσα καποια πιο εντονη πινελια ωσπου ξεκινησαν οι πρωτες κραυγες και οι ηχοι απο την επαφη των σωματων μας. την πηγα ετσι ωσπου μου ειπε να αλλαξουμε.

το κρεβατι να πω εδω ειναι αρκετα χαμηλο, πραγμα που δε βολευει σε ντογκυ με σενα ορθιο.
πρωτη φορα εχω δει τοσο κοντο κρεβατι σε υψος btw ...και σε στουδιο ειδικα.
με τα πολλα βρισκω τον τροπο και εχω βαλει το ενα ποδι μου πανω στο κρεβατι και το αλλο καπως ξαπλωτο για να ερθω στο ιδιο υψος με τη γκομενα. μιλαμε για ζογκλερ. ετσι ομως και σε αυτην την κλιση μπαινες πιο βαθια μεσα.
μπαινω χαλαρα και ξεκιναω να ανεβαζω ρυθμο. ξεκινησαν οι κραυγες παλι και μετα απο λιγο τα παραπονα οτι την πηδαω δυνατα και δεν ηθελε τοσο δυνατα, αλλα πιο σιγα.
ρε μαλακες... αυτη ειναι η πορνοσταρικη αποδοση γαμω τα μυαλα σας ψευτοπρομοτορες... η' μηπως στα 150 αλλαζει η διαθεση???
κοβω λοιπον και την παω χαλαρα μιας και ετσι θα κερδιζα εξτρα χρονο.
καποιες παραλαγες στο ντογκυ αλλα δεν υπηρχε η καβλα. ατακες ομως υπηρχαν Χαχαχα!

βαρεθηκα και την αλλαζω σε μισιον στη μεση του κρεβατιου τωρα αναγκαστικα.
ποδια πανω, ποδια κατω, ποδια ωμους, παλι παραπονα για οχι πολυ δυνατα, ξανα φεηκ ατακες, ξενερα.... ωσπου καταφερα και εχυσα εντος καποτιδιου και ευτυχως στραγγιξα.

σηκωμα, ευχαριστιες κατι προσωπικα σοσιαλ αδιαφορα οπου καταλαβα οτι εχει θεμα και με ψυχολογικα στανταρ, μεσα για ντουζ κανονικο και μπαη μπαη.

για να κλεισω.
1) ο χωρος σχετικα καλος θα ελεγα, αλλα για στουντιο πολυ στενος. εννοειται εχω παει σε κλασης ανωτερα. η πετσετα μπανιου ηταν πετσετα προσωπου και δεν υπηρχαν παντοφλες πραγμα φαουλ μιας και περπαταγες αναγκαστικα γυμνος στο πατωμα. φωτεισμος σκοτεινος παλι σχετικα καλος και σεξουλιαρικος. τραγικοτατο λαθος το υψος του κρεβατιου που ειναι καθαρα για στρουμφακια. βαλτε ενα σκληρο στρωμα 20αρι πανω στο ηδη υπαρχον και θα φτιαξει.
εχω βαλει και καποιες φωτος.
2) η τσατσα ευγενεστατη και δεν ενοχλεισαι πουθενα και για κανεναν λογο.
3) η γιαζμιν-αλεξανδρα δεν κανει ουτε για το 50αρικο προσωπικα. οι υπηρεσιες της ειναι καθαρα φυλης στο 20αρικο. ειναι μια καθαρα ινσταγκραμικη χαζογκομενα του θεαθηναι με αναλογους φανς της παιξοπουλιασης και του σαλιου.
ολα αυτα περι πορνοσταρικης εμφανισης και κυριως αποδοσης ειναι φανταστικα παραμυθακια και καθαροτατο προμοσιον.
ξαναλεω και κλεινω, ειστε τυχεροι μερικοι χαζοεσκορτακηδες που δεν ειμαι στην ιδια οικονομικη κατασταση με εσας.
θα επεφτε το απιστευτο ξεφτιλικι.
απο μενα ειναι εννοειται οχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
studio104(oriental)a
studio104(oriental)b
studio104(oriental)c
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
121
Likes:
50.481
Πόντοι:
21.661
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Borgia21 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2024
Σε αυτό το στούντιο δεν θυμάμαι να μπήκα ποτέ μου, εστω να δω τι παιζει. Μαλλον διοτι ήτο περιττή η αναφορά στην ενημερωση οίκων.
Πάλι καλά που η Jasmine/ Αλεξάνδρα δεν ειναι 1.50m με τα χέρια στην ανάταση.
Σίγουρα θα την έχουν παρουσιασει ως νεράιδα και μηχανή του σεξ στην κάρτα του CGA. Και σίγουρα στο εκεί νήμα θα κατέθεσε την εμπειρια του ο κλώνος-φιγουρατζης με τις δίωρες & τρίωρες συναντήσεις με όλα τα γνωστα cg. Χεχε!
O οποίος έχει πρόσβαση (κατά δήλωση του) και με βίζιτες της σοου μπιζ, δηλ αυτες που τα φράγκα ειναι τετραψήφιο νούμερο για δίωρο. Αλλά αυτός εχει πολλά λεφτά και δεν τα λογαριαζει. Χαχαχα!Χαμόγελο με γλώσσα
19 Ιουνίου, 2024
η φημη και οχι μονο, του συγκεκριμενου στουδιο ειναι καθαρα για τρανσοτραβελαδες.
αυτη ειναι η βαση του κυριως, συμφωνα με τη δικια μου εμπειρια σαν παρατηρητης αλλα και καποιες διαφορες γνωριμιες που εχω κανει τοσα χρονια και κουβεντιαζουμε αναλογα πουτανοθεματα που και που.
ομως, εχουν σκασει και σκανε ακομα και κανονικες κοπελες... και μαλιστα καποιες πολυ καλες σαν εμφανιση αλλα και σαν σερβις π.χ. ελενη "αιγυπτια", την οποια την ειχα γνωρισει αλλου βεβαια και οχι στο συγκεκριμενο χωρο και πολυ πιο μετα εννοειται.
εξαλλου οπως εχω ξαναπει, ολες μου τις γνωσεις τις απεκτησα μετα την εγγραφη μου εδω, ενω πριν απο αυτη δεν ηξερα τιποτα απολυτως.
αρα η βαση των πελατων ειναι λιγο-πολυ-εως παρα πολυ... "αερατοι" και αν πας μια βολτα για καμια ψαχτικη στο αναλογο θρεντακι, θα καταλαβεις και θα δεις το σοροπι που επεφτε απο καποια "αξιοτιμα και τιμημενα" μελη.
καποια απο αυτα μεταπηδησαν στο εσκορτινγκ πιο μετα και το παιζαν-παιζουν και μεγαλογαμιαδες.
στο δια ταυτα.
πρωτη φορα μπηκα στο συγκεκριμενο στουδιο καθαρα λογω της συγκεκριμενης κοπελας οπως εγραψα και στην κριτικη, μετα απο συγκεκριμενο κομεντ καποιου μελους και μετα απο ψαχτικη δικη μου αρκετων ημερων, οπως αναφερω επισης.
το λινκ τρι της κοπελας το εβαλα επιτηδες, για να βγαλει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα, αλλα και να καταλαβει τη διαφορα που υπαρχουν στα γραφεια. στο τελευταιο μαλιστα που εχει και ολες τις κριτικες της, καποια μελη για ενα μαγικο τροπο εχουν διαγραφει.
καποιο μελος δε, ειχε κανει 2 απανωτες κριτικες σε συντομο χρονικο διαστημα απο οσο θυμαμαι.
μυστηρια πραγματα εεε ?
απο αυτα και μονο, δε χρειαζεται και πολυ νιονιο για να καταλαβει κανεις, με βασικο αη-κιου, το τι παιζεται απο χαζοεσκορτακηδες, εκπτωσακηδες, προμοτερς, καμποσους της χουφτας κλπους που ψαχνουν για καμια εκπτωση η' κανα τσαμπατζιδικο γαμησακι για το θεαθηναι αμα σκασει καμια που ειναι αορατη στους αγνους και αθωους πεολυκους... αλλα σκουζει με το πρωτο ξεβρακωμα που πεφτει ομως.
με το θεμα υψος δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να πω εδω btw.
τελος αν εννοεις τον γλιτση ΚαπαΜη με το ταπεινο του κομποδεματακι και το καμποσιλικι του για τα πολυωρα ραδεβου που κανει και μπλα μπλα μπλα ανουσιο λες και μας νοιαζει που ειναι βι/εφ/εμ κοροϊδαρα δηλαδη, ειλικρινα δε ξερω γι'αυτο το κομματι.
αλλα και μονο που ειχε γραψει ο παρακαλετακιας οτι περιμενε 2 χρονια για να του απαντησει η ιωαννα34 στα μηνυματα του και οταν το εκανε... εγινε ο πχιο ευτυχισμενος ανθρωπος της υφηλιου... ε ειναι για να του απονειμουν πλακετα σαν τον μιστερ μαλακοπυρφορο οφ δε γκλομπαλ γιουνιβερς.
σκεψου τι θα στελνει σε πμ εδω η' π.χ. στα βαημπερ των κοριτσιων.
αν εννοεις καποιον αλλον ομως, γραψε να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας επι των πελουσιων υπερναυαγιων και κονιορδων της εκπτωσης.
review reaction 3 giorgiodelafuentes2
20 Ιουνίου, 2024
Στο εν λόγω στούντιο ήξερα κι εγω ότι κατα καιρούς δούλευαν κάποιες ομορφες που πέρασαν απο οίκους νωρίτερα. Απο συζητησεις βέβαια με άλλους, αλλά ξεχασα ονόματα εργαζομένων.
Για τραβέλια τωρα το μαθαινω (εχουμε τα Φ99 και Πιπ.54 στην περιοχη).
Βασικά έχω μεσανυκτα στα περι στούντιο, ούτε διάβασα ποτέ τα σχετικά νήματα. Υποτίθεται οτι εχουν τις πιο ομορφες γυναικες, όπως και τα στριπτιζαδικα. Θεωρητικά πάντα. Παλαιοτερα θα ισχυε τούτο.

Δεν ξερω τον ΚαπαΜά ποιος ειναι. Τον Αλεξ-Ιζυ-παπαροτετοιο εννοώ, που μπαινει και ρυπαινει ως επιβητορας της δεκαρας ολα τα νηματα περι εσκορτ. Εχει πηδηξει τη μιση Γηραιά Αλβιώνα στο παρελθόν. Και δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μπλοκαρω τετοια κλωνοπροφιλ, αφού η αγνοηση παλι εμφανιζει τα ονοματα. Οπότε τσαντιζομαι που τους βλέπω, αρα δεν τα διαβάζω τα νηματα αυτα. Βασικός λογος που σταδιακά εφυγαν σοβαρα μέλη απο ενημερωσεις.
Ειδα οτι βγηκε απο τη σπηλιά του και ο αλλος με την αγριογατα στο προφιλ, ο οποιος παιρνει σβαρνα ολα τα νήματα ανεξαρτήτων. Νέες και γριές, ολες μουνάρες τις βγαζει. Και ζητημα αν εχει δει 2-3 απο οσες γραφει κριτικες.
20 Ιουνίου, 2024
ελα ρε τωρα το'πιασα.
πες για τον ενα ακομα "εγκριτο" του ιστοτοπου, τον δις-τρεις για να καταλαβω Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
o οποιος δις-τρεις, μου θυμιζει εναν αλλον πουθενα (Αρχοντικος) που "ηξερε" και εγραφε για ολες επισης, αλλα οταν τον στριμωξαμε σε καποια φαση... λακησε με ελαφρα. ο Αρχοντικος μουφατζης-κλωνος σιγουρακι, που εχει γινει επισκεπτης πλεον.

ο αγριογατος που λες εχει "ιδιαιτερα γουστα" απο οσο εχω ψαξει, πραγμα που μπαινει φραγη σε μενα για περαιτερω ασχολια ως προς γουστα, κριτικες και αποψεις περι γυναικων... κανονικων εννοω.
το αξιοσημειωτο ειναι ομως που εχει μια φαν που σερνει απο βολο, το "βολιωτικο πουστρακι" οπως το εχω βαφτισει, που κανει "πλακα" (λεει). ε και εγω πλακα του κανω (λεω).
οπως επισης και μια "ιδιαιτερη λατρεια" για το αδριανακι, με το οποιο δεν εχω καποιο θεμα προσωπικα, αλλα δε μου λεει τιποτα απολυτως σαν εικονα περαν του χαβαλε και με τον τροπο που τους μαδαει πολυ σχολαστικα και μπραβο του.
btw, αξιοσημειωτο γελιο εχει το ιδιαιτερο κλαψιμο του ΚαπαΜη (και των αλλων ασφαλως) στο συγκεκριμενο θρεντ Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 Borgia21
22 Ιουνίου, 2024
Απο "εγκρίτους" εδώ, άλλο καλό. Έχω χάσει το μέτρημα.
Τον "δίς, τρείς, τετράκις" θα καταλάβεις ποίου κλώνος ειναι, απο λέξεις-φρασεις κλειδιά. Αναπαραγει συγκεκριμενα κλισέ ο χειριστής τετοιων προφίλ ανα διαστηματα. Το εχω παρατηρησει σε αλλο μελος με κλωνους, ηδη απο το 2016. Ο εν λόγω που λεμε, έχει τουλαχιστον 10 προφιλ μαριονέτες και παιζει ξεχωριστα. Φυσικά δεν εχει δει καμιά απο όσες επαίρεται οτι εκανε σεξ. Το παιζει και παίδαρος.Χαχαχα!
Τον Αρχοντικο που λες, τον θυμαμαι & εκανε μπαμ ως κλωνος (μόνο ενας βλακας δεν θα τον καταλαβαινε). Δεν αποκλειω να ειναι το ιδιο προσωπο. Προσφατα τον εκανε ρομπα μια γνωστή μιλφ στο νημα της, αν και ο κλωνακος δις-τρεις μπαινει και σαλιαριζει σε ολα τα νηματα cg. **Αχου, εγραψε σημερα και στιβαρή κριτικη (μη χεσω) για μια κοπελα του Magic.

Αν δεις την σημερινη κριτικη συναδελφου περι Anna16 Glamour το ζόμπι, και πιο κατω κοιταξεις άλλες κριτικες, ανακαλυπτεις διεγραμμενο μελος που την εκθειαζε με κλωνους (τον geroksouras , μετα ως redb κλπ κλπ λεω. Αυτον αργησαν πολυ να τον σουταρουν).

Για τον Αγριογατο δεν προσεξα παραξενα γούστα, στις ελαχιστες αλλά μεγαλοσχήμονες παπαριές του. Μονο οτι ειναι παπάρας και αναξιοπιστος. Συν ψευτης στα περισσοτερα. Αρα δεν αξιζε να τον ψαξω τι εγραφε. Ουτε αντιλέγω σε οσα λες. Παραξενο δεν ειναι που ξετρυπωσε τωρα που ανοιξαν νηματα για νεες ανεξαρτητες;

Ο ΚαπαΜη ειναι ο Km7799; Αν ναι, κανει μπαμ απο χιλιομετρο οτι ειναι ψευτης, κλωνος καραμπινατος και ως χρήστης θελει εγκλεισμό στου Σινούρη.
review reaction 3 papaphilips
23 Ιουνίου, 2024
με τοσα κλωναρια (εγκριτα και μη) που εχω ασχοληθει, εχω πατησει λιγο φρενο... πλεον.

για δις-τρεις λες 2016 που δεν υπηρχα εδω, αρα οχι δε γνωριζω επειδη δεν εχω ασχοληθει παραπανω απο το ξεβρακωμα που του'χα ριξει στης μαλβινας το θρεντ. αν θες λες, αν εχεις θεμα δεχομαι και πμ Πλατύ χαμόγελο φαινεται αξιολογος παπατζης και αυτος που χρηζει μελετη.

για αγριογατο μια βολτα απο τα μηνυματα του αρκει, δε θες κατι αλλο.

ο γεροξουρας (ο γλοβεαρχης της πιπας οπως τον ειχα βαφτισει) φαινοταν μακραν οτι κατι επαιζε με φυκια, οπως το δεξι του αρχιδι ο αλλος κλωνος ο ελ-μουφαδορ (ετσι τον ειχα βαφτισει και αυτον). τοσες κριτικες και ολα μισαωρα με πιπα μονο.
νταξ... καλα κρασα, χουφτερμαν μακραν. καπου τον ειχα ξεφτιλισει και αυτον και ειχε βγαλει αφρους, ηθελε να με τσακισει σε ραδεβου θανατου ο μπαρμπας και εκλαιγα απο τα γελια τοτε οταν του απαντουσα.
βλαξ παπατζης μεγιστος.
ο αλλος ο ελ-μουφαδορ, τα ιδια κοπυ-παστα σε ολες τις κριτικες. αυτος εβγαζε σπυρια και με εβλεπε στον υπνο του οταν τον γαργαλουσα για πλακα. καλα οκ... καληνοτσες και εσυ.

ο κοκκινοντεσιμπελ προμοτορακος μου φαινεται και αυτος. με αλεξανδρα αν δεις κριτικη θα γελας...
https://www.bourdela.com/escorts/discussions/review/?id=103850
(πετιτ καβλακι Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα! )
και τελευταιο μηνυμα του ειναι παλι για αλεξανδρα στο αναλογο γραφειο.
https://www.bourdela.com/forum/threads/c-g-a-call-girls-athens.327024/page-28#post-11866004
(Αλεξάνδρα ξανά και ξανά...
Πάτε να δείτε και θα με θυμηθείτε...
Από τις καλύτερες περιπτώσεις που τη συμπεριφορά σου την ανταποδίδει στο μέγιστο).
τυχαιο μαλλον...

ο αλλος ο αυτοδιαγραμμενος γατος για το μπουτσο απλα.

ολοι αυτοι, μετακομισαν σε αλλο φορουμ παραδοξως για να συνεχισουν να λενε μαλακιες και φυκια ο ενας στον αλλον και να κερδιζουν φρι-φακ απο τα γραφεια μεσω του προμο. μιλαμε για τελειωμενα ναυαγεια.
μπες σεξ-κλουμπ-τελεια-τζιαρ να τους καμαρωσεις.
οπως και απο εδω επισης καποιοι ενεργοι ακομα, εχουν παει απο εκει για το φρι-φακ της υποθεσης (και οχι μονο βεβαια).κ
και μερικες φορες αλλες κριτικες γραφουν εκει και αλλες εδω Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
δηλαδη με λιγα λογια 24/7 ειναι σε διαφορα φορουμ και κοκορευονται για το ποσο μεγαλογαμιαδες ειναι τα μαστορια του σεχ, της πορνικης ηδονης, της φαντασιας και της παλαμης τους.
ΚΛΑΜΑ ΜΟΝΟ !!! Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!

τελος, ναι αυτος ο γλιτσης ΚαπαΜης ειναι απο τους πιο χαζοεσκορτακηδες μακραν. εχω μαθει και αλλα ευτραπελα για τη ψωλοφατσα και τη γλοιοτητα-γελοιοτητα του επισης. και σε αυτον αν πας στα μηνυματα του μια βολτιτσα, θα καταλαβεις αρκετα. μαζι με καποιες διασταυρωσεις, θα καταλαβεις ακομα πιο πολλα. χαβαλε ειχε οταν τον εστησα τοιχο με το ενα ποδι για την νικολ (τη γνωστη-κολλητη-που την παιρνει καθε βδομαδα-που δεν κανει βραδυνα ραδεβου κλπ κλπ)... πηγε να το παιξει εξυπνακιας, αλλα... ακομα περιμενω την απαντηση του προς διαφωτιση ολων των μελων.
https://www.bourdela.com/forum/threads/gynaikes-synodoi-anexartites-callgirls.64847/post-12220268

τι να πουν ομως, αφου δε ξερουν και μονο φανταστικα σεναρια βγαζουν ? Αγγελούδι
review reaction 1 Borgia21
23 Ιουνίου, 2024
Ποτε δε βασιζομαστε σε κριτικες..οκ τις διαβαζουμε αλλα εμεις κρινουμε αν αυτο που θα δουμε μας κανει..κι αν η φαση στο δωματιο φυσικα αξιζει την επαναληψη..αν και στουντιο με τρανς κατα καιρους εχουν εμφανιστει και περιπτωσεις με κοπελες κανονικες που ηταν και καλες επιλογες..οπως η ελενη..και η κινεζουλα η γιν-γιν..και η Εβελινα..παντου βρισκεις επιλογες ψαχνοντας.
25 Ιουνίου, 2024
Εδω εγινε ρομπα, οπου εσπευσε να υπερασπιστει άλλον κλωναρακο.
Δεν εχω τις αντοχές να ψαχνω τι εγραφε κατα καιρούς αυτο το σκουπίδι (σε αλλη φαση εγινε ρομπα παλαιοτερα στο νημα της κυρίας, αφου της εστελνε παπατζιλικια στα πμ για ραντεβου). Νιωθω σαν να πινω δηλητήριο.
https://www.bourdela.com/forum/threads/gia-poio-logo-xekinaei-mia-gynaika-ti-sygkekrimeni-doyleia.323960/page-15#post-12226644
-τα ειπαμε: καμιά βιζιτα δεν εχει δει κι ολα που κομπαζει ειναι αποκυήματα της φαντασιας του. Σιγουρα εχει πολλους κλωνους που γραφουν τα ιδια.

Για τον Γεροξουρα ξερω καλά τι κουμάσι ειναι. Ειχε λόγους που εγραφε συχνά κριτικές, θετικες για συγκεκριμενο γραφειο. Ξερω απο τοτε το σάιτ που λες, το οποιο ειναι παρακμιακό.
Ο redb ηταν κλώνος του.

Φυσικα υπαρχουν κι αλλοι δηθεν σοβαροι εδω μεσα που αποσκοπουν σε free fuck απο γραφεια ή ανεξαρτητες.

Για την αγριογατουλα αρκουν τα λίγα που ειδα να καταλάβω τι εστί. Περισσοτερο ψαξιμο στα γραπτά του, μου προξενεί αναγούλα.
Για τον Καπαμά σχηματισα την εντυπωση οτι ψεματα γραφει σε ολα. Δεν διαφωνω που λες οτι κανει καποια ραντεβου, στα οποια διαστρεφει τα γεγονοτα. Για την αλλη εγραψε οτι σταματησε τα ραντεβού μολις εκανε συναντηση μαζι του. Καταλαβαινεις οτι το ατομο αυτο ειναι για ζουρλομανδύα.
review reaction 3 papaphilips
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8