Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 130 10
Sex Studio 169553
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η μπιλια εκατσε στο Αχελωου εκεινο το βραδυ, μπηκα μπας και δουλευε το Τζενακι να το ριξω ενα μανικι, αλλα μπαααα.... η τσατσα παιζει να ειναι η ποιο καθηστερημενη εβερ.... οχι η κλασικη γρια που ηταν βιδωμενη στο σκαμπο... μια αλλη ξανθια γρια, ελεγε το προγραμμα λες και παθαινε εγκεφαλικο....
Μπελα η κοπελα, μαυρομαλα, με ωραια πεσμενοκρεμασμενα βυζια, μεσα σε μαυρα στοκινγ, κωλαρα φαρδυα που συγγινει, σκουρη επιδερμιδα, με συγγινησαν οι βυζαρες τις, πληρωσα και μπηκα.... ευδιαθετο και ομιλιτικο το μικρο, κορμαρα, Ιταλιδα δηλωνει και αυτη 23 χρωνων, αλλα στην ουσια ξεπετα... σαν ποτε μπηκε σαν ποτε εφυγε, χαμπαρι δεν πηρα.....
Το θεμα ειναι οτι με το που μπηκε στο δωματιο, παλι ειχα τον ενδιασμο μπας και ειναι η Τζενη αδυνατισμενη... μιλουσε καλα ελληνικα, με λιγο προφορα, ....σε αυτο το μαγαζι εχω την εντυπωση, οτι παντα γαμαω την ιδια κοπελα για καινουρια.!!! Χαχαχα! ....ή.??? ειναι ολες σοι, αδερφες.?? Ξαδερφες.??? Ιταλιδες πορνες απο το Μπαρι, διπλα στο λιμανι..... Παντως το μικρο αξιζε εμφανησιακα, θα την ξαναπληρωσω σε μεγαλες καυλες....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2024
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, al pacino, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2024
Φίλε μου και εγώ έτσι νομίζω δηλαδή ότι είναι η ίδια κοπέλα με μικρές αλλαγές.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1