Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Sex Studio 335214
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καταδρομική είσοδος στο εν λόγο κατάστημα.
Η τσα2 πραγματικά εξαιρετική. Ευγενεστατη, χαμογελαστή, πρόθυμη να κεράσει κάτι δροσιστικό. Μοναδική επιλογή η Σίσσυ. Είπα ναι, διότι είναι Μινιόν κορμί, φυσικό 100%. Είχα άχτι κάτι μικροσκοπικό. Πρόσωπο συμπαθητικό. Ούτε καυλωτικο, ούτε μοντελέ. .
Αναμονή κάνα 10' στο δωμάτιο... Χωρίς άλλον συναγωνιστή σε άλλο δωμάτιο. (Άρχισα να εκνευρίζομαι) Τεσπά.
Ευδιάθετη ευτυχώς, χωρίς να είναι κάτι που να σου λέει ότι θα μείνεις παγωτό. Πάλεψε για λίγο σοσιαλ αλλά εντελώς κρύα πράγματα. Εδώ ίσως μου ρίχνω ένα φτεξιμο διότι δεν είχα διάθεση για σοσιαλ κονσέρβας αλλά διάθεση να χαλαρωσω.
Κάνα 2 χαδάκια και πέρασμα σκούφου για μια αξιοπρεπής πίπα. Μετά ανέβηκε πάνω μου. Το σάλιωσε και σιγά σιγά μπήκε. Στενό, υγρό. Καλή αίσθηση. Επειδή είναι και τελείως λεπτή/μινιόν αν είσαι και λίγο προικισμένος γουστάρεις τρελά την εικόνα . Λίγο καβαλημα αλλά δεν θα τελείωνα ποτέ. Δεν μου έβγαζε καύλα .. ούτε κάτι ελαφριά βογκητα 100% fake ..εκεί το πήρα απόφαση ότι απλά πρέπει να τελειώσω... Γύρισμα στα 4.. Ε λίγο πρόσεχε, λίγο μην πέφτεις πάνω μου (αν και το στήσιμο ήταν έπος και η θεά του κουλουριού σε φώναζε να κάνεις καταδρομή). Δεν ξέρω αν δίνει.
Λίγο μάχη σε αυτή τη στάση μέχρι να καταθέσω.
Λίγο σοσιαλ ακόμα χωρίς νόημα (θα έλεγα και κουραστικό, χαιρετισμό και γεια σας.
Εμδειχνει καλό παιδί, που θέλει σεβασμό και ότι έχει μια διάθεση, αλλά δεν την υλοποιεί. Αν μου έβγαζε λίγο ναζί/γλύκα ή καύλα παραπάνω θα την είχα στανταρακι... Εμένα δεν μου έκανε. Από τη μία κάτι μέσα μου λέει να δώσω άλλη μια ευκαιρία .. από την άλλη όμως...,? ?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2024
Όνομα κοπέλας
Σίσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2024
Παρομοιως..κι ας ειχα δωσει για φουλ...απλα εγινε ο,τι εγινε..αλλα λιγο πιο θερμη? Ετσι μια καυλα εστω..ενα κατι?...αυτο ελειπε, οχι πως δεν το ευχαριστηθηκα αλλα πολυ μετριασμενα για επαναληψη..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1