Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 86 10
Sex Studio
144207
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πέρασμα με κάζα Μπιάνκα Ιταλίδα (και καλά ) με ρουμανικές καταβολές «άρε λουτσε» στα 70 για χαλαρά με προκαταρκτικά δηλαδή 69 σαν πρόγραμμα . Σχετικά ψηλή με άγριο πρόσωπο όχι άσχημο 28 κατά δήλωση ούτε καν θα πω εγώ 38-44 την έκοψα τι μαλακια και αυτή να κρύβουν χρόνια !! Τεσπα πέρασμα μέσα εξονυχιστικός έλεγχος αν είναι καθαρός ο πουτσος και γενικά εγώ (καλό αυτό άρκει να είναι εκτεροθεν
Προκαταρκτικά στα όρθια με λύγισμα από μεριάς μου στα γόνατα και Μάπα μέσα στη κολάρα (ζουμερή και στο βυζι και στο κολο)χωρίς να είναι αρτσουμπαλα τα παραπάνω κιλά που έχει χαστούκια έφαγε αρκετά όταν ήμουν γονατιστός όπως και όταν περάσαμε στο κρεβάτι και κάναμε το 69 σπάτουλα κλασσικά και στις δυο τρύπες καθαρή και έβγαλε υγρά αρκετά χωρίς να μυρίζει γύρισμα μετά το 69 στα τέσσερα και κατάθεση εκεί μετά από κάνα τετρά λεπτό τίμια συνάντηση ίσως ξαναπεράσω καλό καλοκαίρι αλάνια !!!
Προκαταρκτικά στα όρθια με λύγισμα από μεριάς μου στα γόνατα και Μάπα μέσα στη κολάρα (ζουμερή και στο βυζι και στο κολο)χωρίς να είναι αρτσουμπαλα τα παραπάνω κιλά που έχει χαστούκια έφαγε αρκετά όταν ήμουν γονατιστός όπως και όταν περάσαμε στο κρεβάτι και κάναμε το 69 σπάτουλα κλασσικά και στις δυο τρύπες καθαρή και έβγαλε υγρά αρκετά χωρίς να μυρίζει γύρισμα μετά το 69 στα τέσσερα και κατάθεση εκεί μετά από κάνα τετρά λεπτό τίμια συνάντηση ίσως ξαναπεράσω καλό καλοκαίρι αλάνια !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;