Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281290
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επισκεψη χτες το απογευμα στην Ρουμανα κοπελα Ρομινα..την ειχα παρει πριν ενα χρονο σε αλλο στουντιο και ειχα μεινει ευχαριστημενος.Ξεκιναω απο το στουντιο...το δωματιο μεσα καταπληκτικο..μεγαλο με νιπτηρα,ντουζιερα,καθρεπτες,πολυθρονα,ρυθμιζομενο φωτισμο,τηλεοραση τελευταιου τυπου και γενικα στην εντελεια...ισως το καλυτερο στουντιο απο οσα εχω παει τουλαχιστον εγω σε θεμα καθαριοτητας,ανεσης και λειτουργικοτητας.Παμε τωρα στην Ρομινα εκτος οτι θα καταλαβετε τις αριστες εντυπωσεις μου... απο την υψηλοτερη βαθμολογια που βαζω εν σχεση με τις μεχρι σημερα κριτικες μου θα προσπαθησω να σας περιγραψω στο πλαισιο του δυνατου...αυτο που εζησα με την Μουναρα αυτη...ειναι μελαχροινη,μαυρομαλλα,ψηλη,με ωραιο κορμι(χανει λιγους ποντους στα οπισθια που δεν ειναι εναρμονισμενα με την τελειοτητα του υπολοιπου σωματος..αν ψαχτουμε στην λεπτομερεια)πολυ ωραιο φυσικο και μεγαλο στηθος και προσωπο μεσογειακης φινετσας και ομορφιας...Στο δωματιο μεσα τα προκαταρκτικα της..ηταν πολυ ωραια και υψηλου επιπεδου οσον αφορα οτι τα δινει ολα η γυναικα αυτη.... μου τριβονταν στα ορθια πανω μου,με φιλουσε παντου..μετα στην πολυθρονα τα ιδια..μου το επαιζε στις βυζαρες της και ολα αυτα με ανεση χρονου διχως να δειχνει οτι βιαζεται...μου περασε σκουφο και τραβηξε ενα τσιμπουκωμα για σεμιναριο με γλωσσα και δοντια σε ολο το μηκος και πλατος του Παιχτουρα..γλειφοντας και φιλωντας την γυρω περιοχη...ολα αυτα κανενα δεκαλεπτο και εν συνεχεια μου τον καβαλαει(η αγαπημενη μου σταση)και στην ιππασια πανω ηλθε και το τελος της ερωτικης πραξης.Μην το βασανισω...αν στο μυαλο μου, στο μελλον..θελησω να παω σε στουντιο να περασω γαματα και να μην μετανοιωσω για τα λεφτα που θα δωσω...δυο θα ειναι οι επιλογες μου προσωπικα εμενα...Αλινα και Ρομινα.(τουλαχιστον με οσα στουντιοκοριτσα εχω παει μεχρι σημερα..και δεν ειναι λιγα).Την Δευτερα μας φευγει για ενα μηνα και παει στην Πατριδα της, οπως μου ειπε στο τελος που μιλησαμε λιγο.
Παιχτουρας
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού