Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Sex Studio 109646
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εάν κάτι με εξιτάρει πραγματικά πάρα πολύ σε μία γυναίκα, είναι η αντίθεση ανάμεσα σε ένα «αγγελικό» πρόσωπο και σε ένα «κολασμένο» κορμί.

Η υποφαινόμενη, Πέρλα, έχει και τα δύο αυτά στοιχεία, αλλά και πολλά ακόμη θετικά που με άφησαν με ένα βαθύ χαμόγελο, για ώρα μετά τη συνεδρία που είχα χθες το βράδυ μαζί της.

Για αυτό και θεωρώ πως αξίζει μία κριτική εδώ μέσα, παρότι είχα καιρό να γράψω και παρόλο που ήταν από τις πιο οικονομικές συναντήσεις που έχω κάνει.

Γιατί;

Γιατί, ξεκινώντας από την εμφάνιση, οι φωτογραφίες της την αδικούν, ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ!:

· Είναι 24 ετών από Αργεντινή (κατά δήλωση, αλλά τόσο την έκανα και εγώ +2 το πολύ).

· Είναι σχετικά ψηλή, πάνω από 1,70μ. Χορταίνεις κορμί ρε παιδί μου.

· Λεπτό και γυμνασμένο σώμα (50-55kg).

· Κώλος σφικτός και στρογγυλός, «αθλήτριας».

· Στήθος μικρό (άσσος) αλλά με ωραίες ρόγες.

· Δέρμα τέλειο - απαλό και λίγο μαυρισμένο.

· Άκρα περιποιημένα με τέλεια καυλόνυχα μπλε ελεκτρικ χρώματος.

· Πεντακάθαρη! Μύριζε υπέροχα σε όλο της το σώμα. Ακόμα και μετά το σεξ, που είχαμε ιδρώσει.

· Πρόσωπο που ενώ στις φωτογραφίες (πριν τις ανεβάσουν blur) προϊδέαζε ότι είναι άγριο, εντούτοις καμία σχέση. Είναι όμορφη, με λεπτά χαρακτηριστικά, καστανά μεγάλα μάτια και ένα υπέροχο πλανευτικό χαμόγελο.

· Οκ έχει τατού (ένα μεγάλο στην πλάτη) και διάσπαρτα στο σώμα, αλλά εμένα προσωπικά δεν με χάλασαν.


Γιατί, επιπλέον, όσον αφορά τις υπηρεσίες:

· έδειξε στο 100% ότι την ενδιέφερε να με κάνει να περάσω τέλεια μαζί της, είχαμε πολύ καλή χημεία, ενώ έδειξε ότι το ζει και αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ (κάτι που θεωρώ ότι δεν ήταν fake, διότι αράξαμε πολύ ώρα και μετά το σεξ παρότι είχε τελειώσει προ πολλού ο χρόνος και ενώ η τσα2 χτύπησε τρεις φορές (!) την πόρτα, την οποία έγραψε με μεγάλη γραμματοσειρά στο αργεντίνικο μουνάκι της και συνέχισε να αράζει μαζί μου).

· ειδικότερα, μπήκε στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση, χαμογελαστή και αφού ανταλλάξαμε 3-4 κουβέντες, όπου κατάλαβα ότι θα πάει καλά η συνάντηση και ενώ είχα ήδη 100άρα στύση, ξεκίνησε φιλιά και χάδια από λαιμό μέχρι τον πούτσο.

· Η πίπα της (με προφύλαξη) αργή και υγρή, με φτυσίματα και προσπάθειες για deep. Από γύρω περιοχή δεν πέρασε, αλλά δεν με χάλασε, την ευχαριστήθηκα.

· Στο σεξ, έβαλε λίγο τζελ, και δίχως καμία βιασύνη παίχτηκαν δύο στάσεις:
cow, όπου της έγλειφα ταυτόχρονα καθ’ όλη τη διάρκεια τις υπέροχες μικρές ρόγες της,
και missionary με τα υπέροχα περιποιημένα πατουσάκια της στους ώμους μου.

· Ενώ ξεκινήσαμε αργά και πιο αισθησιακά, στη συνέχεια όχι μόνο άντεξε δυνατό σφυροκόπημα, χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου και χωρίς να κλέψει ούτε λεπτό, αλλά έδειχνε ότι γουστάρει και συμμετείχε όλη την ώρα με πολύ καυλωτικές κραυγές που με έκαναν να τελειώσω μέσα στο μουνάκι της, όπου έκατσε μέχρι να στραγγίξω και την τελευταία σταγόνα.

Τέλος, γιατί, αν και ομολογουμένως προτιμώ την ουκρανο-ρωσική σχολή, πρέπει να παραδεχθώ, ότι ορισμένες λατινοαμερικάνες είναι τρυφερά ενθουσιώδεις και ενδιαφέρουσες, και η συγκεκριμένη με κέρδισε με το χαρακτήρα της και το σόσιαλ:

· Όπως είπα, ήταν μέσα στο χαμόγελο, το οποίο ήταν μεταδοτικό και δείχνει ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας αλλά και έξυπνη.

· Συγκεκριμένα, μου έκανε εντύπωση όχι μόνο ότι γνωρίζει καλά αγγλικά αλλά και ότι είχε πολλή διάθεση να μιλήσει για ενδιαφέροντα ζητήματα.

· Και αυτό, όπως είπα, όχι πριν το σεξ για να κλέψει χρόνο, αλλά μετά το σεξ, όπου συνέχισε χαλαρή να με χαϊδεύει στο κρεβάτι, ενώ ο χρόνος είχε τελειώσει και η τσα2 χτυπούσε την πόρτα.

Ο χώρος, τέλος, ήταν καθαρός, αλλά η τσα2 θα μπορούσε να είναι πιο διακριτική, δεδομένου ότι δεν είχε και άλλον πελάτη στο σαλόνι.

Ελπίζω να βοήθησα, μιας και τον τελευταίο καιρό το πράγμα με τα στούντιο πάει χάλια και λείπουν πολύ από το χώρο τα κορίτσια που τιμούν τα χρήματα τους και «ιδρώνουν» τη φανέλα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και πολλά στούντιο κοροϊδεύουν, βάζοντας να φαίνονται στο πρόγραμμα δυνατά κορίτσια που στην πραγματικότητα δεν δουλεύουν είτε στη συγκεκριμένη βάρδια είτε και γενικά, μόνο και μόνο για να τραβάνε κόσμο μπας και περάσουν με τις φόλες που έχουν βάρδιες. Ο νοών νοείτο.

Αυτά, καλή συνέχεια σε όλους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2024
Όνομα κοπέλας
Πέρλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
-
- (1)
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
2.267
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2024
Με δύο λόγια, τυπικό απλό πρόγραμμα στο 50ρικο...το έκανες να μοιάζει με υπερπαραγωγή στην κριτική σου
11 Ιουνίου, 2024
Δυστυχώς φίλε η πλειονότητα των στουντιο-κοριτσιών αυτή τη στιγμή δεν εκτιμούν ούτε το 50ρικο που δίνεις και το πρόγραμμα τους δεν είναι ούτε "τυπικό', αλλά "ξεπέτα".
Οπότε σε αυτά τα λεφτά, εγώ πέρασα υπέροχα με το κορίτσι και σε σύνολο καλύτερα και από κάποια εσκορτς που έχω πληρώσει πολύ παραπάνω, οπότε είπα να το μοιραστώ μπας και σώσω κανέναν, χωρίς κατά τη γνώμη μου πάντα να υπερβάλλω σε κάποιο σημείο.
Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σου κριτικές.
review reaction 1 Johnny Red2
12 Ιουνίου, 2024
Πλέον η κοπέλες αν δεν εμφανίζονται χαμογελαστές είμαι ικανός να φύγω!
review reaction 1 Johnny Red2
12 Ιουνίου, 2024
@astronaut80
Έτσι θέλει, εννοείται...
review reaction 1 Johnny Red2
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4