Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 415 10
Sex Studio 586225
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πίνω καφεδάκι με παρέα στην πλατεία της Δάφνης και κάπου στης 20:00 βλέπω την Εύα να κατεβαίνει από αμάξι, ντυμένη σαν τσόντα με τζιν σορτσάκι ο μισός κωλος έξω αθλητικά παπούτσια,τοπακι λευκό και με άσπρη τσάντα hello kitty εξού και ό τίτλος. Αφού τελειώνω με την παρέα μου μπαίνω μέσα στο στούντιο με υποδέχεται η τσατσά και μου λέει ότι η μόνη ελεύθερη είναι η Εύα μία χαρά λέω από μέσα μιας και γι'αυτην πήγα, έρχεται η μικρή με μαύρα εσώρουχα κάνει μια γύρα και λέει ένα hello. Εμφάνιση bar woman τατουάζ μανίκια στήθος πόδια παντού,τσιμπουκοχειλα 2αρακι στήθος φτιαγμένο σκληρό με τατουάζ κάτω από αυτά για να καλύψει τις τομές, πιασμένα μαλλιά, μικρό κωλαρακι και περιποιημένα νύχια μοβ σέ χρώμα. Τα δωμάτια πολύ ωραία δεξιά και αριστερά του κρεβατιού έχει καθρέφτες, με σφραγισμένες παντόφλες και πετσέτα. Μπαίνει η κοπέλα μέσα με λιπαντικό και προφυλακτικό, με ρωτάει εάν μπορεί να κλείσει το AC γιατί κρύωνε φυσικά λέω, πέφτει πάνω στο πουτσο μου χωρίς προκαταρκτικά μου περνάει το σκούφο με το στόμα, καλουτσικο τσιμπούκι όχι πώς θα το θυμάμαι. Πρώτη στάσει cow όπου βάζει λιπαντικό και μπαίνω μέσα της καλή αίσθηση παρά το λιπαντικό να το βάζει όλο μέσα της όπου το προσπαθεί και γαμιεται καλά, μετά μου προτείνει να αλλάξουμε όπου της λέω να ξαπλώσει , βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και την γαμαω γρήγορα και βαθιά μετά από ένα διλεπτο χύνω μέσα της όπου με αφήνει να στραγγίξω. Καθώς κατεβαίνω τά σκαλοπάτια βλέπω την Αλεξάνδρα σκέτη καύλα πανέμορφο πρόσωπο και κορμάρα μοντέλου μπαίνει ήδη στα υπόψιν. Χαιρετώ Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2024
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Christian Kenway
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.275
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2024
Αυτο το στουντιο έχει φερει φανταστικα μουνιά και πορνοσταρ επισης.Κριμα ομως που οι κοπελες στο βασικο 50κο δεν κανουν τιποτα και αισθάνεσαι οτι το πετάς.Πρεπει να υπολογιζεις προγραμματα απο 80 και πανω για να ξεκλειδωθούν.Σε αυτα τα λεφτά ανεβαινεις level και πας σε call girl.
review reaction 1 Christian Kenway
03 Ιουνίου, 2024
Συμφωνω..εκει πας μονο με φουλ για να λεει..χωρις και παλι να ειναι αυτο απολυτο .αλλα με αυτα τα ποσα κανεις εχεις κ αλλες επιλογες..μασαζ..hotel..
review reaction 1 Christian Kenway
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2