Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281310
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
.Αποφάσισα η πρώτη «κατάθεση» της χρονιάς να είναι με μια κοπέλα που είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι και η γνωριμία μας θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά λόγω συγκυριών δεν είχε πραγματοποιηθεί.

Η Αλισα ήταν η κοπέλα που αναφέρομαι.

Περασμένα μεσάνυχτα Σαββάτου και φθάνω στο νέο studio της Βριλησσου παρέα με τους αγαπημένους μου συναγωνιστές.
Ευγενεστατη η υπηρεσία μας υποδέχεται και ανταλλαγές ευχών για το καινούργιο χρόνο.
Έρχεται η Αλισα. Αν και θεωρώ ότι είναι από τα γνωστά ονόματα θα την περιγράψω για όσους τυχόν δεν την ξερόυν.
Κοντούλα, Ξανθιά με μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, φυσικό στητό στήθος 2αρακι θα έλεγα, πολύ ωραία περιφέρεια.
Το ότι θα περνούσα ήταν προδιαγεγραμμένο…..

Το δωμάτιο παρά πολύ καλό. Μεγάλο καθαρό με ντουζιέρα, νιπτήρα, καθαρές πετσέτες. Εντύπωση μου έκανε ο μεγάλος καθρέπτης στο ταβάνι, ακριβώς πάνω από το κρεβάτι.
Μετά από λίγο χρόνο αναμονής έρχεται το κορίτσι. Πολύ γλυκό χαμόγελο, ευχές, βγάζει το ροζ bay doll που φορούσε.
Πλησιάζει δίπλα μου και φέρνει τα στήθη της στο στόμα μου για να αρχίσει ένα πιπίλισμα μακράς διαρκείας. Ταυτόχρονα με χάιδευε στο σώμα και στην «ευαίσθητη» περιοχη. Απεφυγε διακριτικά τις προσπάθειες μου για γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτιά.
Αυτά δυστυχώς ήταν και τα μόνα προκαταρκτικά.
Τοποθέτηση σκούφου και έναρξη στοματικού. Μέτριο. Επικεντρώθηκε μόνο στον «μικρό Cheyenne» χωρίς καμιά επαφή μετά @@κια, ή την γύρω περιοχή κάτι που για να είμαι ειλικρινής το περίμενα από τις πληροφορίες που είχα.
Δεν ήταν ιδιεταιρα βαθύ, όμως με καλή τεχνικη, παρα την κατά διαστήματα χρήση χεριού.
Στο sex που ακολούθησε όμως η βελτίωση ήταν κατακόρυφη. Ανέβηκε πάνω μου έχοντας πολύ καλή συμμετοχή με αληθοφανή βογκητά, κινήσεις και κλίσεις του σώματος της που βοηθούσαν διείσδυση σε μεγάλη βαθμό .Για αρκετή ώρα είμαστε έτσι, ώσπου με δική της πρωτοβουλία «αφιππευσε» και με πολύ ναζιάρικο κούνημα του δακτύλου με προσκάλεσε για πισοκολητο.
Επίσης πολύ καλή συμμετοχή με τον διπλανό καθρέπτη να βοήθαγε σε ένα πολύ sexy σκηνικό.
Την σταμάτησα και το γυρίσαμε στο ιεραποστολικό στο χείλος του κρεβατιού, όπου σε κάποια στιγμή εγώ ήμουν όρθιος με την Αλισα ξαπλωμένη. Οι εκφράσεις της ήταν ακρως ερεθιστικές και αφού μετακινηθήκαμε στο κέντρο του κρεβατιού ηλθε το τέλος πάντα σε ιεραποστολική στάση.
Ντύθηκε γρήγορα, σταυρωτό φιλάκι, και καληνύχτα.

Φεύγοντας η υπηρεσία μας συνόδευσε στην έξοδο, εκ νέου ανταλλαγές ευχών και αποχώρηση……
Η Αλισα είναι μια πολύ ωραία κοπέλα.Aνυπαρκτα προκαταρκτικά, μέτρια στο στοματικό, πολύ καλή στο sex.
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί αν βελτιωθεί. Αν το κάνει πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του χώρου, αν και ήδη απ΄οσο ξέρω είναι στις «υψηλές θέσεις».
Είναι στο χέρι της……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική