Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 159 10
Κατεχάκη 8
Hot
Sex Studio
315233
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Σήμερα πάλι ήθελα να πηδήξω και όπως είναι γνωστό ' Κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να πηδήξω , θα γαμήσω' άλλωστε είναι το μότο μου , κατευθύνθηκα προς κατεχάκη στο 8 συγκεκριμένα αφού είχα δεί διαδικτυακώς οτι δούλευε μια κορασίδα αρκετά ενδιαφέρουσα , η Τζοβάνα . Πράγματι φτάνω στον οίκο χτυπάω κουδούνι και μπαίνω μέσα , η ευγενέστατη υπηρεσία μου ανακοίνωσε οτι έχουν την Τζοβάνα η οποία έχει δωμάτιο οπότε να περιμένω αν θέλω , πολύ ευγενική η υπηρεσία προσφέρθηκε να με κεράσει και νερό εν όψει του μίνι καύσωνα . Αφού περίμενα κανα μισάωρο βγαίνει η κοπέλα ολόγυμνη και κάνει ενα σαλονάρισμα 1-2 λεπτών . Η Τζοβάνα είναι μια κοπέλα ξανθιά , ύψους 1,65 μάξιμουμ 1,70 με μεσαία βυζάκια και κανονική προς μεγάλη κωλάρα τελικώς παρ'οτι στο σαλονάρισμα έδειχνε αρκετά μικρό το κωλαράκι της . Δίνω το παράβολο των 50 και περνάω με απλό πρόγραμμα , εδώ να επισημάνω πως ο οίκος αλλά και το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρα . Φρεσκαρίστηκα λίγο με δροσερό νερό και ανέμενα την κοπέλα η οποία ήρθε αρκετά γρήγορα , στο 10 λεπτο περίπου . Μπαίνει μέσα που λέτε η κοπέλα και αρχίζω το μπαλαμούτι κατευθείαν οπου έδειξε να της αρέσει ιδιαίτερα καθότι ηταν πολύ ομιλητική και δοτική , μου έφερε τις βυζάρες της στο προσωπο και τρίβοταν κυριολεκτικά πάνω μου , μου είπε και την ατακα ' εσύ κάνεις πολύ ωραίο μασαζ τρίψε κι άλλο " αστιευόμενη τον τρόπο που μπαλαμουτιάζω , αλλά εγώ έτσι φτιάχνομαι , τελοσπάντων μετα απο το μπαλαμούτι της είπα να περάσει στην πίπα οπού εκεί πέρασε και δεν ακούμπησε που λέμε , μου έβαλε το προφυλακτικό και ξαφνιάστηκε ιδιαίτερα απο το μέγεθος του καυλιού μου λέγοντας 'α μεγάλο τον έχεις ' της λέω 'έλα σιγά μωρέ αλλά για να το λές σε πιστεύω , έχεις εμπειρία ' ΄ ακριβώς αυτό ' μου αποκρίθηκε και άρχισε μια πίπα κυριολεκτικά ρηχή η επονομαζόμενη και αερόπιπα με πολλά ηχητικά εφέ πνιγμού που έβγαζαν μάτι οτι ήταν πλαστά . Αφού με την πίπα δεν είδα προκοπή της είπα να ανέβει πάνω όπου την κατέβασα γρήγορα γιατί δεν με βόλευε καθόλου , έπειτα την έβαλα στα τέσσερα όπου απο το πολύ τζέλ δεν ένοιωθα τίποτα οπότε μετά απο πολύ σπρώξιμο και αφού έβλεπα οτι δεν υπάρχει πρόοδο την γύρισα ανάσκελα να βλέπω την καυλόφατσα της και τις βυζάρες της , της άρεσε ιδιαίτερα και μονολογούσε ' τώρα το κάνεις καλά ' όπου μετά απο 1- 2 λεπτά επήλθε η εκτόνωση . Με το που τελείωσα με άφησε να στραγγίξω καλά και μου λέει ' είσαι και ο πρώτος να μας ξανάρθεις ' και έκανε κίνηση για χειραψεία τύπου ' κόλα πέντε ' όπου και ανταπέδωσα , την ευχαρίστησα με ευχαρίστησε και έφυγε . Συνοπτικά , το κορίτσι απο εμφάνιση είναι μια χαρά και κοινωνική - ομιλιτική είναι εκεί που το χάνει είναι στην αλόγιστη χρήση τζέλ καθώς χρήζει και βελτίωση στην τεχνική στην πίπα της .Διάρκεια συνεδρίας 10-12 λεπτά καθαρά .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
-50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως