Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 180 10
Sex Studio
291154
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Περασμα απ το νεο χωρο του de paris στο 373..ειδα Αλινα κ Σανελ..ωραιες κι οι δυο, η Αλινα με συμπαθητικο προσωπο απο ουκρανια, ωραιο κορμι, φυσικο στηθος, μακρια ωραια ποδια, ωραια οπισθια, λεπτη μεση, την επελεξα! Ξεκινησαμε στα ορθια με χαιδεματα γλυψιματα σε στηθος, λαιμο, πιπα στα ορθια βαθια πολυ καλη, και συνεχισε πολυ ωρα με μενα ξαπλωμενο, υπεροχη πιπα..κοντεψα να τελειωσω...μετα την εγλυψα κι εγω..ακολουθως 2 στασεις ιεραποστολικα με παραλλαγες..βαζοντας τα υπεροχα της ποδια σε διαφορες θεσεις..μετα στα τεσσερα..υπεροχη αισθηση..ενταξει κι ωραιο κωλο..αν τον εδινε κιολας...αλλα κι η υπολοιπη μου αρκουσε..δεν αντεξα και πολυ...ιδρωτας φουλ...μετα μες στα φιλια..μου κανε ενα τελειο μασαζακι σε κορμο χερια ποδια κωλο..παντου!! Ενταξει..θα επαναλαβω!! Υπεροχη ερωτικη συνεδρια..με τελεια συμμετοχη κ σουπερ διαθεση!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2024
343 ηθελα να γραψω λ.αθηνων
H
Hase
17 Μαΐου, 2024
Μια πολυ όμορφη κοπέλα, με ωραίο σώμα, εμπειρία σε αυτό που κάνει και καλός χαρακτήρα προς τους πελατες. Δυστυχώς αυτή η Αλέξα και η Ζανέτ κάνουν μόνο πρωινά τα τελευταία χρόνια.
M
Mike21k
17 Μαΐου, 2024
Άκυρο καταλάθος διάβασα Αλίσα. Αυτή που λες καινούργια είναι
M
Mike21k
17 Μαΐου, 2024
Πολύ ενέργεια τρελή δεν ξέρω που βρίσκει αυτήν όρεξη ή απλά της άρεσα. Δεν σταμάτησε να μου τον ρουφάει και να κοπανιεται πάνω μου.
pirateman
17 Μαΐου, 2024
Nai καινουργια!
H
Hase
18 Μαΐου, 2024
Με Αλισα ειχα περασει πριν χρονια, καλη επιλογη, τωρα εχει ωριμασει πλεον..αλλα παραμενει ωραια γυναικα, καλη στις υπηρεσιες της, προσεκτικη-τυπικη, η Αλινα που εγραψα ειναι απο Ουκρανια, πολυ καλη πιο δοτικη!
H
Hase
18 Μαΐου, 2024
Ακρατητη..πιπα διαρκειας..κ σεξ..προσπαθουσε να με ξανακαυλωσει..να συνεχισουμε..κ μασαζ παντου...λαγνο!
H
Hase
20 Μαΐου, 2024
Φίλε Hase η αλίνα είναι καινούργια-καινούργια ή η ίδια αλίνα που δούλευε πριν κατι μήνες?
O
o_anapiros_kavalaris
20 Μαΐου, 2024
Χμ..δε ξερω αν δουλευε πριν μηνες ειχα καιρο να παω στο στουντιο αυτο..νομιζω καινουργια
H
Hase
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9