Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 359175
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πήγα Κατεχάκη 5 Εχτές 7 Μαΐου το μεσημέρι. Μπαίνω μέσα και η τσατσά μου παρουσιάζει την Μελίσσα, μια κοντούλα λατίνα. Της λέω ότι είδα στο site του στούντιο ότι είχε δύο βάρδιες και μου είπε ότι η άλλη η κοπέλα δεν είχε έρθει. Ήθελα και εγώ να συγκρίνω τις κοπέλες. Με άφησε να την περιμένω. Μετά από 10 λεπτά ήρθε η Άντζι. Είναι μια σχετικά ψηλή, (γύρω στο 1,70) νέα, μελαχρινή κοπέλα με σκουλαρίκια στις βυζάρες και πολλά σέξυ τατουάζ και φυσικά γυμνασμένη σωματάρα.

Μπήκα στο δωμάτιο, έκανα ντούς και μπήκε και η Άντζι μέσα μετά από λίγο. Δυστυχώς δεν μιλούσε Αγγλικά και δεν με άφησε να τις γλύψω, ούτε να φιλήσω τις ρώγες τις, πράγμα που ήταν μεγάλο πλην. Η πίπα της ήταν καλή αλλά το καλύτερο ήταν που κάθισε στα 4 και την γαμούσα. Ήταν πολύ ωραία η αίσθηση του μουνιού της ακόμη και με λιπαντικό και προφυλακτικό. Η αντίδραση που είχε μου φάνηκε αληθινή και δεν έκανε ψεύτικους οργασμούς. Έχυσα στο προφυλακτικό μέσα της ενώ αυτή ήταν στα 4.

Άντζι κορμάρα και είχε ωραίο πρόσωπο απλά πρέπει να γίνει πιο δεκτική σε κάποια πράγματα και να μάθει κάποιες πρόστυχες λέξεις στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά για να περνάει ο κόσμος καλύτερα όταν την επιλέγει. Η Κεΐσι, που δεν δουλεύει πια εκεί ήταν καλύτερη και πέρασα πιο καλά μαζί της, μιας και μιλάμε για λατίνες (έκανε καλά προκαταρκτικά).

Πλήρωσα 50 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2024
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
108
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2024
Μήπως ήλθε από το YAVA κατευθείαν ;
πιο κάτω που είναι, Κηφισίας & Κατεχάκη
11 Μαΐου, 2024
@Πρυτανης

Μάλλον ναι γιατί φορούσε φόρμα όταν την είδα να μπαίνει στο στούντιο και κρατούσε και ένα σάκο. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2