Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 33 10
Sex Studio
125947
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθές , αποφάσισα να κάνω μια καταδρομική επιχείρηση και να ανέβω το βουνό , στην διαδρομή πολλές φορές είπα στον εαυτό μου 'που πας ρε μαλάκα , πας να κάψεις το 50αρι ' αλλά στην τελική όπως γράφω και στην υπογραφή μου ' Κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να πηδήξω , ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ' , έτσι και έγινε λοιπόν. Έχοντας ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη κατευθύνθηκα προς τον συγκεκριμένο οίκο , χτυπάω κουδούνι ανοίγει ο κύριος της υποδοχής και μου ανακοινώνει πως έχουν την Σαμπρίνα , του λέω πως έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν την έχω δεί οπότε να της πεί να σαλονάρει , πράγμα που έγινε , αφού μου ανακοίνωσε η υπηρεσία τα προγράμματα πέρασα με απλό πρόγραμμα στα 50 . Το δωμάτιο αρκετά καθαρό όπως και το σαλόνι του οίκου . Περίμενα 5-6 λεπτά μπορεί και λίγο παραπάνω την κοπέλα . Μπαίνει μέσα το κορίτσι και κυριολεκτικά μένω μέ το στόμα ανοιχτό , η Σαμπρίνα για όσους δεν την ξέρουν - αμφιβάλω πολύ να μην την ξέρει κάποιος , μονο εγώ δεν την γνώριζα μέχρι τώρα - , είναι μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα , ύψος 1,78 όπως η ίδια μου είπε ( στα πορνοτάκουνα πάνω ίσως φτάνει τα 2 μέτρα ) , είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με τις τυχόν φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Στα τής 'επιχειρήσεως' τώρα , μπαίνει μέσα η κοπέλα και αρχίζεί το μπαλαμούτι κατ'ευθείαν απο 'μένα , τέτοιο σφριγηλό δέρμα δεν πίστευά οτι θα έπιανα ποτέ μου , εξαιρετικό , ενα κωλαράκι θεσπέσιο ' πετροκερασένιο ' θα το χαρακτήριζα , μουνί - κώλος εξαιρετική η θέα τους , βυζάκια κλασσικά , άφου με άφησε να την μπαλαμουτιάζω όσο ήθελα μέχρι να φτιαχτώ - πράγμα πανέυκολο με αυτά που έβλεπα - , της είπα να αρχίσει την γνωστή και καθιερωμένη πίπα ( με σκούφο εννοείτε) , πάρα πολύ καλό ρούφηγμα χαλαρωτικό και απολαυστικό , βλέποντας κατα την διάρκεια της πίπας οτι είναι αρκετά ψηλή σκεφτόμουν διακαώς πως μπορώ να την πάρω απορία που της την εξέφρασα με την ίδια να μου απαντάει ' Όπως γουστάρεις ' και να παίρνει την πρωτοβουλία να έρθει απο πάνω , έτσι και έγινε , και μπορώ να πώ πως ηταν εξαιρετική η ιδέα της . Αφού ανέβηκε και βρήκε ρυθμό χτυπιόταν με λύσσα πάνω στο καυλί , ενα θέαμα ανευ προηγουμένου , μια αίσθηση σκέτη απόλαυση , έπειτα την έβαλα στα τέσσερα και εκεί εξαιρετική , είναι άριστη επαγγελματίας και έσπασε την μέση της έτσι ώστε να είμαι πολύ άνετα και να μπαινοβγαίνω άνετα , δεν έκανε κλεψιές και λοιπές παγαποντιές . Το τέλος ήρθε σε στάση ιεραποστολική , ήθελα να βλέπω την καυλιάρικη φατσούλα της , πάνω στο πάθος όπως πηδούσα έκανα μία κίνηση να γλείψω βυζάκι , με απώθησε πολύ ευγενικά με το χέρι - άριστη επαγγελματίας - όπως προείπα , της λέω 'Όχι εεε?? ' και γελώντας έριξα 3-4 ισχυρές ' σμπρωξιές και τελείωσα βαθιά μέσα. Χρόνος 'επιχείρησης ' , λίγο πάνω απο 10 λεπτά . Συνοπτικά , για να μην κουράζω τους αναγνώστες , όχι μόνο δεν 'έκλαψα το 50αρι αλλά μπορώ να πώ πως το αξιοποίησα ορθά και σοφά , ηταν αυτό που χρειαζόμουν , έφυγα ανανεωμένος και ανάλαφρος . Στανταράκι πλεόν η συγκεκριμένη για 'μένα ( όσο μπορώ γιατί αν αρχίσω και δίνω 50 και 50 και αλλα 50 με βλέπω να μένω ταπί και ψύχραιμος
.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
-50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2024
Αν περασεις καλα και το εισπραξεις αυτο δεν τα καις..χαλαλι..να δω ποτε να τη πατω κι εγω...δυσκολη η αναβαση στο βουνο..αλλα θα θυμηθω τα παλια...και με το παραπανω απ ο,τι διαβαζω...τα λεφτα ας ξοδευτουν..η ψυχολογια δε πρεπει να καει..αυτο ειναι που μετραει..γιατι αυτο μονο θα μεινει...
H
Hase
16 Απριλίου, 2024
Πριν τη κρίση όταν το βουνό είχε 7 με 8 σπίτια κ όταν στο σουπερμάρκετ καθαριζες με 30 Ε ήμουν τακτικός στο βουνό, ειδικά στη Αλεξία κ την Αλινα. Τώρα στα μπουρδελοστουντιο Λιοσίων κ Βεργας που έχουν ντουζιέρα στο 20αρικο

mkavlos
17 Απριλίου, 2024
Καμια σχεση τοτε...ειχε η βριλησσου πολυ ωραιες κοπελες..οπως η συγκεκριμενη, και τα 50 πραγματικα αξιζαν το κοπο...τωρα εχει πεσει το επιπεδο..και τα 50ευρα στα στουντιο μετρουν σαν 20ευρα...τωρα αυτα εκει στη βεργας και στη λιοσιων...μονο στουντιο δεν ειναι...
H
Hase
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3