Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396312
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στην βραδινή τσάρκα της Κυριακής η Μαργαρίτα φαινόταν η πιο αξιόπιστη λύση.
Μεσάνυχτα Κυριακής λοιπόν, τελευταίος επισκέπτης της 2ης βάρδιας στο studio της Ελευθέριου Βενιζέλου.

Την είχα ξαναδεί σε κάποιες παλιότερες τσάρκες αλλά δεν την είχα τιμήσει. Είναι γύρω στα 30 εάν την έκοψα καλά, με καστανοκόκκινα μακριά σπαστά μαλλιά, δεμένα «αλογοουρά». Πλούσιο φυσικό στηθος, χυμωδεις αναλογίες, συμπαθητικό πρόσωπο. Ένα διακριτικό τατουάζ (ένας μικρός σκορπιός αν θυμάμαι καλά) διακοσμούσε την μέση της.
Το δωμάτιο αρκετά αξιοπρεπές, (μιας και πρώτη φορά «τιμούσα» στο εν λόγω studio) με ντουζιέρα, καθαρές πετσέτες, περιποιημένο, χωρίς κάποια χαρακτηριστική λεπτομέρεια.

Αρκετά ευδιάθετη ήλθε η Μαργαρίτα κι άρχισαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Χαλαρά γλειψίματα και πεταχτά φιλάκια στο στήθος μου σε συνδυασμό με κάποια ελαφρά χάδια.. Αυτό το σκηνικό κράτησε για κάποια λεπτά, χωρίς όμως να με ενθουσιάζει. Την τράβηξα προς το μέρος μου και άρχισα με την σειρά μου αν την γλύφω στα αυτιά και στον λαιμό της. Ως εκ θαύματος, η συμπεριφορά της άλλαξε 100% προς το καλύτερο, συμμετέχοντας και αυτή πιο ενεργά, συγκριτικά με την έναρξη της συνεδρίας μας με πιο έντονη περιποίηση και έντονοι αναστεναγμοί και βογκητά προστέθηκαν στο όλο σκηνικό, του οποίου το επίπεδο είχε "ανέβει» αρκετά.
Τοποθέτηση προφυλακτικού και στοματικό. Καλό σε γενικές γραμμές. Στην αρχή δεν ασχολήθηκε με την γύρω περιοχή, παρά μόνο κάποια «γαργαλητά» στα @@μία με τις άκρες των δάκτυλων της. Όταν της ζήτησα να «παίξει» όπως της είπα χαρακτηριστικά με τα μπαλακια, χωρις καμία αντίρρηση το έκανε και μάλιστα με πολύ καλή γενική, καραμελωνοντας τα για αρκετή ώρα.
Μου ζήτησε να ξεκινήσουμε με πισωκολλητο. Έτσι και έγινε. Η συμμετοχή της από τις καλύτερες με έντονους αναστεναγμούς και βογκητά. Συνεχεία με ιεραποστολικό, σφιχτές αγκαλιές, γλυψιματων συνεχεία. Στάση του λωτού και μετά ανάσκελα ο Cheyenne και η Μαργαριτα να ιππεύει. Έτσι ήλθε και το τέλος μέσα σε δυνατούς σχετικά αναστεναγμούς της Μαργαρίτας.
Ελάχιστες κουβέντες, και σύντομη αποχώρηση.

Μια αρκετά αξιόλογη επιλογή. Μου έδειξε ότι με λίγη προτροπή είναι δεκτική στις λογικές απαιτήσεις του επισκέπτη και τις πραγματοποιεί χωρίς αντίρρηση.
Με αρκετά αληθοφανή συμμετοχή, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Ήταν μια καλή τόνωση για το ξεκίνημα της εβδομάδας που έρχεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια