Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396582
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με το πέρας του πρώτου 45λεπτου όντας καυλωμένος ευρισκόμουν στας αθήνας και ήθελα λίγο κοκό...χωρίς να το σκεφτώ λέω να κατέβω προς θησέως 40 χωρίς να έχω δεί πρόγραμμα.Όντως την ώρα που ο αραμπατζής αποσωβούσε το ένα πίσω από το άλλο γκόλ του παναθηναικού κρατώντας την εστία του ανέπαφη εγώ φτάνω στο στουντιάκι της θησέως 40.Ανεβαίνω πρώτα στον πρώτο όροφο όπου ήταν η μόνικα η καινούρια(εντελώς αδιάφορο για μένα εμφανισιακά και vibe-ιδικά)και άλλη μία εντελώς πατόλα που ούτε το όνομα της δε θυμάμαι...Οπότε την κάνω και πάω από πάνω όπου ήτο και η ναταλύ(αλβανική φυσιογνωμία θυμίζει χωρίς να ξέρω αν είναι από εκεί).Πλερώνω το 50αρικάκι και μπαίνω μέσα....Κατ'αρχήν ενώ δεν είχε πελάτη πρέπει να ήρθε μετά από 30-35 λεπτα στο δωμάτιο...δεύτερον ενώ δείχνει ναζιάρα κλπ στο σαλόνι κατά την παρυσίαση...μέσα έχει διάθεση ξεπέτας χειρότερα από την μικαέλα η οποία τουλάχιστον είναι και όμορφη παρουσία σε σχέση με την ναταλύ που και λόγω ηλικίας είναι κατώτερης εμφάνισης.Εννοείται πώς υπάρχουν πολύ καλύτερες στουντιακές επιλογές από αυτή και καλό θα ήταν να τιμούν τα λεφτά που παίρνουν παριστάνοντας τουλάχιστον ένα "θεατρικό" γαμήσι που θα ευχαριστεί τον πελάτη πραγματικά.Και επειδή είναι εκδιδόμενες γυναίκες θα πρέπει να καταλαβαίνουν ποιός πελάτης είναι κάθε φορά μέσα στο δωμάτιο μαζί τους γιατί κάποιοι ξέρουν να κρίνουν λόγω εμπειρίας και "ψησίματος" στον όλο χωρό του πληρωμένου έρωτα και κάποιοι επειδή είναι πολύ νεαρά παιδιά και χωρίς εμπειρίες νομίζουν ότι επειδή απλά γάμησαν ήταν θεά η εκδιδόμενη που τους πρόσφερε ένα απλό και ξενέρωτο γαμήσι.Τουλάχιστον να κάνουν αυτό.Αυτά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Τιμημένος
132
Πόντοι:
2.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού