Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166415
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είναι η κορυφαία χειρότερη ιερόδουλη που έχω περάσει ..
Σίγουρα παίρνει αυτόν τον τίτλο ..
Πιστεύω είμαι εύκολος πελάτης χωρίς περιέργειες καθώς κ προσπαθώ ειδικά τις λατινες με λίγα ισπανικά κ φωτογραφίες από τη χώρα τους να τις ξεκλειδώσω κ να νιώσουν λίγο πιο άνετη
Προσπαθώ να σκεφτώ χειρότερη από αυτήν αν έχω περάσει στο μυλο στην Αθήνα στην επαρχία κ στις 101 χώρες που έχω πάει κ δυσκολεύομαι να σκεφτώ ....ίσως μια στη Σόφια πριν δέκα χρόνια στην περιοχή Ναντέζντα... Κοντραρονται...
Ας προστατέψει το μαγαζί το προϊόν του κ ας μερίμνησει
Σίγουρα παίρνει αυτόν τον τίτλο ..
Πιστεύω είμαι εύκολος πελάτης χωρίς περιέργειες καθώς κ προσπαθώ ειδικά τις λατινες με λίγα ισπανικά κ φωτογραφίες από τη χώρα τους να τις ξεκλειδώσω κ να νιώσουν λίγο πιο άνετη
Προσπαθώ να σκεφτώ χειρότερη από αυτήν αν έχω περάσει στο μυλο στην Αθήνα στην επαρχία κ στις 101 χώρες που έχω πάει κ δυσκολεύομαι να σκεφτώ ....ίσως μια στη Σόφια πριν δέκα χρόνια στην περιοχή Ναντέζντα... Κοντραρονται...
Ας προστατέψει το μαγαζί το προϊόν του κ ας μερίμνησει
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2024
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ella es la peor prostituta por la que he pasado.
Definitivamente recibe ese título...
Creo que soy un cliente fácil y sin ninguna curiosidad ya que pruebo sobre todo los latinos con un poco de español y fotos de su país para desbloquearlos y que se sientan un poco más cómodos.
Estoy tratando de pensar en uno peor si he pasado por el molino en Atenas en el campo y en los 101 países en los que he estado y me cuesta pensar en uno... tal vez uno. en Sofía hace diez años en la región de Nadezhda...
Deja que la tienda proteja su producto y cuide