Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 56 10
Sex Studio
129590
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Mινιον καβλακι στυλιαρακι , ορεξατο σαλοναρισμα με χαμογελο κ τσαχπινια , μετριο προσωπο , ανυπαρκτο βυζι αλλα με υπεροχο πεταχτο μαλακο κωλαρακι , το πιο καλοσχηματισμενο αυτη τη περιοδο στα στουντιο . Αν εβλεπα το πατο της με τζινακι εξω , θα μ ειχε γινει πετρα . Στυλ Ντιναρα σκαρι με χειροτερο προσωπο αλλα τη ριχνει στη πισω κινηση κ λιγο στο υψος.
Προγραμμα περαν του απλου, 60 με μασαζ κ 70 με ελευθερο κ 69
Αβγαλτο μ φανηκε οποτε πηρα απλο να δω τι ψαρια πιανει.
Αγγλικα γρι, καταγωγη Κολομβια απο Μεντεγιν
Απο σερβις αγουρο πληρως , πιπα ανεκδοτο ισα ισα εβαζε το πουτσοκεφαλο , δαχτυλο δε δοκιμασα γτ με πιπωνε σκυμμενη ωντας εγω ορθιος αλλα με ειχε καβλωσει το κωλαρακι , τζελ οκ , πισω κινηση κ στα πλαγια εδωσα κοπανημα με μηχανες στο 70-80% , το προβλημα οταν τη γυρισα ιεραποστολικα οπου με τπτ δεν αφηνοταν να διεισδυσω ολοκληρος εμποδιζοντας με τα ποδια κ σηκωνοντας ακομη κ τη λεκανη , ξανα στα 4 κ μπρουμυτα οπου δεν ειχα θεμα , επαιξα καθυστερηση στο χυσιμο ( δεν ειχε κοσμο , μυγες βαραγανε ) , κωλοσκαμπιλα εφαγε , πανω στη πολιορκια μου κανε νυχια καλη στη πλατη . Τελειωμα στο λαστιχο μπρουμυτα , ηθελα πανω της αλλα αντε να συνεννοηθεις .
Overall οχι ακομη , ορεξατη κ χαμογελαστη μεν αλλα θελει πολυ δουλεια το τσιμπουκι κ να αφεθει στο γαμησι , τη πουτσα δε τη φοβομαστε τη γευομαστε που λεγε μια τσατσα . Μονο για πισωκολλητο κοπανημα ειναι οκ σε ενα μικρο αφρατο κωλαρακι
Θα μεινει μεχρι Οκτωβρη Ελλαδα
Αυτα
Προγραμμα περαν του απλου, 60 με μασαζ κ 70 με ελευθερο κ 69
Αβγαλτο μ φανηκε οποτε πηρα απλο να δω τι ψαρια πιανει.
Αγγλικα γρι, καταγωγη Κολομβια απο Μεντεγιν
Απο σερβις αγουρο πληρως , πιπα ανεκδοτο ισα ισα εβαζε το πουτσοκεφαλο , δαχτυλο δε δοκιμασα γτ με πιπωνε σκυμμενη ωντας εγω ορθιος αλλα με ειχε καβλωσει το κωλαρακι , τζελ οκ , πισω κινηση κ στα πλαγια εδωσα κοπανημα με μηχανες στο 70-80% , το προβλημα οταν τη γυρισα ιεραποστολικα οπου με τπτ δεν αφηνοταν να διεισδυσω ολοκληρος εμποδιζοντας με τα ποδια κ σηκωνοντας ακομη κ τη λεκανη , ξανα στα 4 κ μπρουμυτα οπου δεν ειχα θεμα , επαιξα καθυστερηση στο χυσιμο ( δεν ειχε κοσμο , μυγες βαραγανε ) , κωλοσκαμπιλα εφαγε , πανω στη πολιορκια μου κανε νυχια καλη στη πλατη . Τελειωμα στο λαστιχο μπρουμυτα , ηθελα πανω της αλλα αντε να συνεννοηθεις .
Overall οχι ακομη , ορεξατη κ χαμογελαστη μεν αλλα θελει πολυ δουλεια το τσιμπουκι κ να αφεθει στο γαμησι , τη πουτσα δε τη φοβομαστε τη γευομαστε που λεγε μια τσατσα . Μονο για πισωκολλητο κοπανημα ειναι οκ σε ενα μικρο αφρατο κωλαρακι
Θα μεινει μεχρι Οκτωβρη Ελλαδα
Αυτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αngel
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
ηταν οι μερες εκεινες λιγο πριν κανει μεταγραφη στο στουδιο.
οριστε και η κριτικη μου με τιτλο Λατινοστρουμφίτα
https://www.bourdela.com/catalog/reviews-results/jr_girlname:%25CE%259D%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25AF/listing:7873/