Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από ένα μήνα απουσίας από τα στουνιακά δρώμενα, η απόλυτη Τσέχα θεά επέστρεψε για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η κατάσταση έξω από το στούντιο θύμιζε υποκατάστημα του ΙΚΑ, αφού όταν έφτασα έπεσα πάνω στην αλλαγή. Μολονότι η προηγούμενη κοπέλα είχε ήδη σχολάσει, η τσατσά δεν άφηνε τον κόσμο που είχε πάει για τη Σαμπρίνα να περιμένει μέσα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά στις σκάλες. Αλλο λίγο και θα μοιράζανε χαρτάκι προτεραιότητας... Αυτά με τα "προκαταρκτικά". Στο διά ταύτα, μετά την καταβολή του αντίτιμου πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από λίγο κατέφθασε, ανανεωμένη από τις διακοπές της, πιο όμορφη από ποτέ, ζουμερή και μοσχομυριστή. Ακολούθησαν στιγμές μοναδικού GFE, όπως συμβαίνει κάθε φορά που η Σαμπρίνα κι εγώ μοιραζόμαστε το ίδιο κρεβάτι. Ξεκίνησε με φιλιά σε όλο το σώμα όμως αυτό που απολαμβάνω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να περιποιούμαι την ατελείωτη κορμάρα της και να καταλήγω στο ευωδιαστό φρεσκοξυρισμένο γατάκι της αφιερώνοντας αρκετή ώρα. Η συνέχεια ανάλογη από μέρους της όπου μετά και από ένα απολαυστικό "69" μου ζητά να την πάρω και πώς να της χαλάσω χατίρι... Αρχή με αργό ιεραποστολικό που γινόταν πιο έντονο όσο περνούσε η ώρα. Μετά ανέβηκε από πάνω μου, όπου κυριολεκτικά χάνομαι μέσα στις βυζάρες της και με δυσκολία κρατιέμαι να μην τελειώσω. Γύρισμα στα "4" όπου μετά από λίγο έρχεται το μοιραίο. Ολη αυτή την ώρα η Σαμπρίνα ανταποκρινόταν με αισθησιακά βογγητά και έδειχνε να απολαμβάνει πραγματικά ό,τι κάναμε. Η συνεύρεση ολοκληρώθηκε με ένα γρήγορο ντουσάκι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά, όποτε με ξαναφέρει ο δρόμος προς τα εκεί (δε μένω και κοντά...)
Εις το... επανγαμηθείν λοιπόν!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια