Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Νταιάνα την είχα βάλει στο μάτι από καιρό, έτσι πολύ απλά με την πρώτη ευκαιρία και καθώς με βολεύει περισσότερο το Α64 και όχι το Geisha αποφάσισα να την επισκεφτώ. Επειδή είναι λίγο μπέρδεμα η προσέγγιση στον συγκεκριμένο χώρο θα πω μόνο για όσους ανεβαίνουν από Πειραιά (όπως εγώ) από εθνική ότι μετά τα γκράφιτι των αεκτζήδων περί γηπέδου μπαίνεις στην πρώτη έξοδο που είναι και ανηφορική και σχεδόν πέφτεις πάνω του. Το στούντιο σαν χώρος είναι μικρός, αλλά τα δωμάτια είναι πολύ καλά και η τσα2 ευγενική.
Στο θέμα μας τώρα, όταν είδα την Νταιάνα δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα. Ψηλή γύρω στο 1,75, περίπου στα 35, μικρό στήθος 1,5άρι μέτρια στο πρόσωπο και ψιλοεμφανή τα σημάδια της ηλικίας γενικότερα. Δεν ξέρω αν υπό άλλες συνθήκες σε άλλο στούντιο θα έμπαινα, αλλά αφενός λέω “που να τρέχεις τώρα αλλού”, αφετέρου ήμουν αποφασισμένος να ξεφορτώσω, μπήκα. Και πολύ καλά έκανα….
Η κοπέλα στο δωμάτιο σου δίνει περισσότερα από όσα πιστεύεις ότι μπορεί. Πολύ ευγενική, πρόσχαρη και πρόθυμη να κάνει ότι μπορεί για να περάσεις καλά. Φιλάκια και γλειψιματάκια παντού για ξεκίνημα σε λαιμό, στήθος, κοιλιά, μηρούς και πάρα πολύ καλή περιποίηση της κάτω περιοχής. Από τα καλύτερα στοματικά με γλείψιμο @@ων για πολύ ώρα χωρίς βιασύνες και δυσανασχέτηση σε βαθμό gfe. Αφού με έκανε turbo όσο δεν πάει άλλο ανέβηκε από πάνω. Πολύ καλή συμμετοχή με διακριτικά βογκητά από μέρους της που με έφτιαχναν. Αλλαγή στάσης στα 4 και τελείωμα μετά από κανα 10λεπτο συνολικά έχοντας σαν θέα τον πολύ ωραίο κώλο της που είναι και το δυνατό της σημείο!! Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα το 50άρι που έδωσα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια