Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
422531
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από πολύ καιρό και κάνα δυο μεγάλες ήττες, αφού είχε αντικατασταθεί χωρίς να έχει περαστεί στο πρόγραμμα, συνάντησα επιτέλους ξανά τη Σαμπρίνα. Η εντύπωσή μου για το στούντιο πολύ καλή με τη μοναδική παρατήρηση να αφορά τον μικρό χώρο υποδοχής με ό,τι αυτό συνεπάγεται όταν έχει αναμονή... Η Σαμπρίνα βγήκε και μετά το welcome kiss (ο άλλος που περιμέναμε μαζί έμεινε κάγκελο!!!) πέρασε στο δωμάτιο να εξυπηρετήσει τον τυχερό που είχε μπει λίγο πριν από μένα. Οταν επιτέλους ήρθε η σειρά μου, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΣΕΧΑ ΘΕΑ μου χάρισε (και της χάρισα) ένα ημίωρο χαράς και ηδονής. Τι κι αν είχα πληρώσει για το απλό πρόγραμμα, αυτά που κάναμε δεν τιμολογούνται. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι μετά από τόσες φορές που έχουμε βρεθεί ανάμεσά μας έχει δημιουργηθεί μια χημεία. Αφού μου εκμυστηρεύτηκε ότι πριν έρθει είχε κάνει το ντουσάκι της και ήταν πεντακάθαρη, ξάπλωσε και με κάλεσε να την περιποιηθώ όσο θέλω. Η γλώσσα μου πρέπει να έγλειψε κάθε σπιθαμή του ατελείωτου κορμιού της και η ίδια έδειχνε να τα απολαμβάνει ιδιαίτερα και μου το ανταπέδωσε αναλόγως. "Σε θέλω πολύ" μου είπε και ανέβηκε από πάνω μου σε στάση reverse cow με τα χέρια μου να γραπώνουν τις βυζάρες της. Μετά γυρίσαμε σε ένα πολύ τρυφερό και αισθησιακό ιεραποστολικό στη διάρκεια του οποίου ανταλλάξαμε και παθιασμένα φιλιά. Το τέλος ήρθε μοιραία μετά από μερικά λεπτά, σχεδόν ταυτόχρονα και για τους δυο, με τα βογγητά μας να ακούγονται μέχρι την Αττική Οδό. Τώρα το μόνο που περιμένω είναι να έρθει η μισθοδοσία της 15ης Δεκεμβρίου και να ανηφορίσω την εθνική για Νέα Φιλαδέλφεια. Χαλάλι στο ταξίδι που κάνω για πάρτη σου κορίτσι μου, χαλάλι...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού