Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 86 10
Sex Studio 144055
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα κατά τις 17:30 και ημερομηνία δυο βδομαδες πίσω αλλά της χρωστούσα τη κριτική γιατί είναι άψογη επαγγελματίας και με εμφάνιση αξιόλογη συνυπολογίζοντας την ηλικία της που πρέπει να προσδιορίζεται στη Τετάρτη δεκαετία . Πέρασμα λοιπόν στο πρώτο από αριστερά σε στοχευμένη εξόρμηση καθώς παίζει πολύ σαπίλα και η λούνα είχε ήδη καλές κριτικές !!… ανοίγει η τσατς και μου παρουσιάζει την λούνα εκ Βραζιλίας η οποία πρέπει χώρις τακούνια να είναι Καμία 1.76 ζουμερή με πιασίματα και πλαστικό ζιβι όχι εντιαισθητικο αλλά ούτε και λαχταριστό ειδικά αν έχεις θέμα με τη σιλικόνη ( εγώ έχω αλλά το παρέβλεψα γιατί η συνολική εικόνα το καλύπτει ) περνάω στο δωμάτιο μπανάκι έχω κάνει από το σπίτι και με το που μπαίνει αρχίζει τα χαμουρεματα στο όρθιο ταυτόχρονα με γλωσσόφιλα περνάμε στο κρεβάτι και της γλυφώ τη μουναρα με πάθος βγάζει παράλληλα και υγρά και βογκητά αληθινά Κατ έμε αλλά μπορεί και fake εκδιδόμενη είναι ποτέ δε ξέρεις …. Πίπα βαθιά με σάλιο άνευ καποτας και στήσιμο στα τέσσερα όπου το τέλος ήρθε μετά από κάνα 5 λεπτό σφυροκόπημα ( κολαθρα για πολύ χαστούκι ) το μόνο που με χάλασε είναι που όποτε πήγαινε η γλώσσα στη κολοτρυπιδα αντιδρουσε … ε εντάξει σε αυτό το κομμάτι δε το χουν όλες κατά τα αλλά τίμια συνάντηση ωραίο άυπνο παθόντα σεβασμό στο πελάτη και θα ξανά περνούσα σίγουρα !!!!!
Cheers !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
horhitto4
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, patsav0, Blastbeat208 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2024
Αυτο που γλύφετε την καθε χιλιογαμημενη δεν το εχω καταλαβαειMoney Mouth
Τουλαχιστον εισαι certified μυστηςΝαι!Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1