Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 18 10
Sex Studio
19388
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μελαχρινό, κολομβιανή που πετούσε λέξεις εδώ κ εκεί και δεν καταλάβαινε ισπανικά. Ευδιαθετθ στο σαλοναρισμα αλλά ως εκεί. Μπαίνοντας στο δωμάτιο απότομη και χρόνος για προκαταρκτικά μηδενικός. Πέρασμα προφ χωρίς να έχει έρθει στηση. Σεξ με ψεύτικες φωνές κ όπως τη βόλευε μόνο. Πάρτε απλά μάτι και γλυτώστε τα λεφτά σας..
Ενώ από εμφάνιση φαινόταν πολλά υποσχόμενο παρά το εμφανές πλαστικό στήθος, ήταν μεγαλη φολα
Ενώ από εμφάνιση φαινόταν πολλά υποσχόμενο παρά το εμφανές πλαστικό στήθος, ήταν μεγαλη φολα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2023
Το κοριτσι δεν ξερει εμφανως την δουλεια. Τα ιδια και χειροτερα σε εμενα αλλα.... την πειραζε εμφανως και το μεγαλο πεος μου... αλλα λεω δεν θα φυγεις ετσι, την βαζω ιεραποστολικα και ξεκιναω να την κοπαναω πολυ δυνατα για 3 λεπτα. Πραγματικα μονο που δεν εκλαψε και εγω να αισθανομαι οτι βιαζω γυναικα! Σταματω και τελειωνω με το χερι γιατι αν συνεχιζα θα την πιαναν κανονικα και τα κλαμματα! Απιστευτο... τωρα σκεφτομαι να ξαναπαω για αυτην την αισθηση βιασμου! Αλλα γινεται; Να την πηδας ενω αυτη κλαιει; Η αισθηση βιασμου που ειχα εκεινα τα 3 λεπτα φοβερη... αλλα γινεται ετσι?
L
laskos
31 Δεκεμβρίου, 2023
Τι γινεται ρε παιδια! Σημερα βραδυ σε γυρα αποφασιζω να ξαναμπω στην Λουιζα για να ριξω βιασμο αν γινεται... Αρχιζει ελαχιστη πιπα... ανεβασμα απο πανω για κανα λεπτο... αλλα με φουλ στο πραγμα της ζελε... δεν καταλαβαινω τιποτα. Την γυρναω ιεραποστολικο και αρχιζω κοπανημα. Στο 1,5 λεπτο αρχιζει τα φινις, δεν μπορω ειναι μεγαλο κτλ μαλακιες. Συνεχιζω να προσπαθω... και στα 3 λεπτα πεταγεται! και δεν μπορω - πολυ μεγαλο κτλ. Κανω μια παυση 15 sec μηπως και φιλοτιμιθει να βγει απο το δωματιο και να μου γυρισει λεφτα... και μου λεει χυσε στα βυζια μου να τελειωσεις... Ε, το παιζω 30 δευτερα... την χυνω... και ουστ απο εδω. Τι λεφτα πεταω... και τι ψυχολογικα προβληματα μαζευω για εσας ρε μαγκες μου! Αυτα. Τελος. Και ξεχναω - ξεχναμε μια ακομα καραφολα... Το γαμησι για επαγγελμα την μαρανε την Λουιζα... Λουιζα... κανε ενα καλο στην Γη, αλλαξε παντελως επαγγελμα.
L
laskos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2