Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 18 10
Sex Studio 19297
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ήξερα για το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά τελικά γνώρισα το πτώμα των Χριστουγέννων...
Βίκυ Ουκρανή λοιπόν, μου φάνηκε μιλφακι στο πολύ σκοτεινό σαλόνι αλλά τελικά όταν την είδα μέσα κατάλαβα ότι δεν είναι παραπάνω από 25-28.
Όμορφο κορίτσι με καστανό μαλλί και πολύ ωραία μάτια, βυζιά πλαστικά τούμπανο πολύ σκληρά αλλά με ρώγες κάγκελο, υπέροχο δέρμα βελούδινο και τσιτωμένο και μεγάλα τατού στα πλευρά της.

Μαζεμένη και ψυχρή με την είσοδο της στο δωμάτιο, προσπάθησα να σπάσω τον πάγο με κομπλιμέντα και μαλακιούλες αλλά δεν ανταποκρινόταν αν και μιλάει ελληνικά.
Κάποια φιλιά στο σώμα της,ρουφηγμα στις μεγάλες ρώγες της... προσπάθησα να τη φιλήσω αλλά γύρισε κεφάλι οπότε έμεινα σε λαιμό και μάγουλο.Μουνι και κωλοτρυπίδα χαϊδευα ελεύθερα.

Ξεκινήσαμε με πλαϊνό 69 όπου εγλειψα ένα πολύ ωραίο μουνάκι, όμορφο και περιποιημένο αλλά αυτή παρέμεινε απαθής...η πίπα της αδιάφορη σχεδόν αεροπίπα οπότε με καβάλησε σε κανονικό 69 όπου μου ανοίχτηκαν δύο πανέμορφα ολοστρόγγυλα κωλομαγουλα και απόλαυσα μουνί και σφιχτή κωλοτρυπίδα για ώρα.
Η πίπα συνέχισε να είναι το ίδιο αδιάφορη, αφού σε κάποια στιγμή κοίταξα στον καθρέφτη να δω αν πράγματι τον έχει στο στόμα...
Δεν υπήρχε περίπτωση να καυλωσω έτσι οπότε την έβαλα λίγο να μου γλείφει τις ρώγες, να μου χαϊδεύει τα αρχιδια και καύλωσα με το χέρι τελικά.

Πολύ σωστό πέρασμα καποτας,δεν έκανε κίνηση να με καβαλήσει οπότε την έβαλα από κάτω και τη γάμησα με τα πόδια στους ώμους μου αρχικά σε χαλαρό τέμπο και μετά δυνατά όπου έβγαλε και ωραία βογγητά και έφτασα κι εγώ σε ένα πολύ δυνατό χύσιμο με κραυγές μέσα στην αγκαλιά της.
Προσπάθησα για λίγο σοσιαλ πάλι πριν τον αποχαιρετισμό αλλά και πάλι δεν ανταποκρίθηκε.

Συμπέρασμα... πολύ ωραίο κορίτσι,επί της ουσίας δε μου αρνήθηκε τίποτα,ήταν χαλαρή με το χρόνο αλλά μηδέν τεχνική, μηδέν διάθεση...σα να ήταν φοβισμένη κάπως?...σα να μη θέλει και πολύ να βρίσκεται εκεί μέσα κάπως? εγώ αυτό εισέπραξα οπότε δεν έχω να θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο από αυτή τη συνάντηση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2023
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.838
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 laskos, Yatoputso, Milfomaniac και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού