Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μεσημέρι Τρίτης, βρέθηκα στο κέντρο σε επίσκεψη πελάτη.Τελειωσα νωρίς και έχοντας δει το πρωί τις βάρδιες στον ναό της Αγίου Μελετίου, ήξερα ότι θα ήταν η αγαπημένη μου θεραπεύτρια Ντάρια. Δεν ξέρω ρε συναγωνιστές αυτή η κοπέλλα μιλά στο κεφάλι μου (το κάτω). Το αυτοκίνητο ξέρωντας πλέον τον δρόμο με οδήγησε ασφαλώς και σχετικά γρήγορα στο πάρκιν που είναι λίγα μέτρα πριν, και ανέβηκα στον πρώτον όροφο, φτύνοντας τον κόρφο μου στην θέα του οίκου τελετών (μπρρρρ) του ισογείου. Δεν ξέρω, όταν μπαίνω στο στούντιο αυτό αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι ζωντανός στον Παράδεισο. Βλέπετε ισχύουν οι παροιμίες "εδώ ειναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ". Η ευγενέστατη υπηρεσία (καινούργια δεν την είχα ξαναδεί, κοκκινομάλα) με οδήγησε στο σαλόνι και μου έφτιαξε ένα παγωμένο φραπεδάκι που της ζήτησα. Η Ντάρια ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστή. Δεν περίμενα πολύ, περίπου 10 λεπτά και η Ντάρια ήρθε στο σαλόνι να με υποδεχθεί. Φιλάκια, αγκαλίτσες από ένα πολύ πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι. Η τσατσά στο μεσοδιάστημα τακτοποίησε το δωματιο και εγώ οδηγήθηκα στο μπάνιο, για να φύγει το καυσαέριο από πάνω μου. Ντουσάκι στα πεταχτά και κατευθείαν δωμάτιο. Η Ντάρια ήρθε αμέσως μόλις μπήκα φέροντας μιά παγωμένη μπύρα την οποία δεν πρόλαβα να τιμήσω αμέσως διότι έπεσα στο ψητό. Δεν μπροώ να υπολογίσω πόση ώρα η θεραπαίνιδα ασχολήθηκε με το εργαλείο μου, γλύφοντας το από πάνω μέχρι κάτω. Εχασα την αίσθηση του χρόνου. Τι να την κάνεις άλλωστε την αίσθηση του χρόνου, όταν έχεις την αίσθηση από δύο χειλάκια και δύο βυζάκια στο εργαλείο σου. Απλά εύχεσαι να σταματήσει ο χρόνος. Η Ντάρια βλέποντας ότι η προετοιμασία είχε ολοκληρωθεί ανέβηκε επάνω δίνοντας μου μια καταπληκτική θέα των υπέροχων βυζιών της, τα οποία όλη την ώρα της ιππασίας δεν τα άφησα σε ησυχία. Ξαφνικά αλλάζω γνώμη και την στήνω στα τέσσερα, έτσι ώστε να έχω θέα του στρογυλού σφιχτού κώλου της και άρχισα να καρφώνω γρήγορα και βαθιά. Η Ντάρια ανταποκρίθηκε και αύξησε τον ρυθμό σε σχεδόν εξοντωτικό βαθμό. Πλησιάζοντας να τελειώσω ο ρυθμός έγινε ξέφρενος. Κατέθεσα λαχανιασμένος και όντως σωριάστηκα στο κρεβάτι. Η μπύρα και τα after χαδάκια της Ντάριας με συνέφεραν. Καθήσαμε μαζί κανένα δεκάλεπτο μετά συζητώντας και απολαμβάνοντας την μπύρα μέχρι που ακούστηκε ο επόμενος συναγωνιστής. Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά. Οταν ο Θεός έπλασε αυτό το πλάσμα είχε μεγάλα κέφια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού