Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 157 10
Sex Studio
173364
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα σας. Καινούριος στον χώρο και γραφω μόνο και μόνο για να γλυτώσω κάποιους από το να πεταξουν τα λεφτά τους με την συγκεκριμένη. Είχα περάσει πριν μερικές μέρες από το μαγαζι και η κυρία μου είχε πει οτι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο με προγραμμα 1 ώρας, ότι θα αργήσει να βγει και ότι το απλό ξεκινάει από 40. Γενικά σαν να ήθελε να με διώξει. Αυτήν την φορά, λίγες μερες αργότερα, μου είπε 30 το απλο! Περίμενα λίγο στο σαλόνι χωρίς να ανταλλάξω άλλη λέξη με την τσατσά. Βγαίνει η κοπέλα από τον προηγούμενο και φαινόταν σαν να έχει νεύρα. Δεν πρόλαβα να την δω και πολύ καλά αλλά περνάω με 40€ για γλυψιμο. Δεν περνάει 1 λεπτό και μπαίνει στο δωματιο. Ούτε τα ρούχα μου δεν είχα προλάβει να βγάλω. Δεν είναι και τόσο όμορφη όσο περιμενα, σε σχέση πάντα με όσα είχα διαβάσει, πάντως άσχημη δεν την λες με τίποτα. Μελαχρινή, καμία 25αρια να είνααι, θέλει λίγα ακόμα χρονιά για τα 30, με πολλά τατουάζ σε πόδι, χέρι και στήθος. Με αστραπιαίες κινήσεις πηγαίνει γονατίζει στο κρεβάτι και βγάζει σουτιέν. Στήθος από σιλικόνη με την τομη να φαίνεται. Με κοιτούσε νευριασμένα με το που μπήκε. Ούτε προκαταρκτικά, ούτε καμ ένα χαμόγελο. Άντε έλα να με γλυψειε να σου πάρω πίπα να κάνουμε το σεξ μας και να τελειωνουμε μου είπε με αγένεια. Εδώ εκανα μαλακία που δεν το καταλαβα ότι ερχόταν φολα να βγω από το δωμάτιο με πάρω τα λεφτά μου και να φύγω. Είχα κουραστική μέρα στην δουλειά και είπα να πάω με τα νερά της γιατί δεν είχα όρεξη για φασαρία. Ξεκινησα να την γλύφω. Να με κοιτάει με νεύρα. Μετά από 1 λεπτό που ήταν ξαπλωμένη εντελώ απαθεσταστη, 2-3 φορές να είχε βγάλει κάτι αχ αχ λέω έλα για πίπα. Άντε βγάλε το μποξερακι τι περιμένεις είπε πάλι με νεύρα. Λες και δεν θα το έβγαζα δηλαδή. Να μην μου έχει σηκωθεί ούτε λίγο εντομεταξθ. Η πίπα της ήταν πολύ κσλη. Το μόνο θετικό. Πρώτη στάση αυτή απο πάνω. Δεν μου αρεζε και μισό λεπτό μετά της είπα να πάμε ιεραποστολικό. Κάτι μουρμουριζε, προφανώς με εβριζε. Με το που πάω να την φιλήσω μου απλώνει το χέρι. Με είχε σταματήσει ένας τροχονόμος πριν κάνα τριμηνο, ίδια κίνηση ακριβώς, έτσι μου έκανε στοπ και αυτή. 0 συμμετοχή πού και πού έκανε κάνα αχ. Μετά από ούτε 1 λεπτό στα 4. Την ώρα που στηνόταν μου πέταξε με ειρωνια ένα από που είσαι; Έλληνας είσαι; Ναι Έλληνας είμαι, εσύ από πού; Δεν απάντησε ποτέ, μόνο έβριζε πάλι.Δεν είχαν περάσει ούτε 10 δευτερόλεπτα και θυμωμένη μου λεει δεν χυνεθς όμως. Εγώ θέλω να τελειωνουμε γρήγορα μπαμ μπαμ .Ξεκίνησε πίπα και μαλακία αλλά μόνο μαλακία δεν ήταν αυτό, λες και ήθελε να μου τον ξεριζώσει ητσν. Δεν χύνεις όμως μου έλεγε. Χύσε, χύσε φώναζε! Σορυ κιόλας αλλά έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χυδω. Μην ξαναπερασεις μαζί μου, εγώ φεύγω, φεύγω έφυγα έλεγε. Και έφυγε αφηνοντας με αχυστο. Δεν έφτασα ποτέ σε πλήρη στιση, καθόλη την διάρκεια ήταν αγενεσταση εβριζε και με κρατούσε σε απόσταση. Βαριά βαριά να κράτησε 5-7 λεπτά το όλο σκηνικο. Είμαι νέος στην ηλικία, συνομιλικοι περίπου και προφανώς έχω ακόμα αντοχές που ξεπερνάνε τα 5-7 λεπτά. Τι θέλει αυτή δηλαδή; Να είμαστε όλοι γρήγορα πιστολια και να τελειώνουμε στο 2λπτο; Η πρώτη μου φορά ήταν πολύ πολύ καλύτερη. Βασικά ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής μου. Καμία διάθεση κανένας σεβασμός. Πέταξα 40€. Μείνετε μακριά παιδιά. Πήγα μετά αλλού και ευχαριστηθηκα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Μακρυά από νευριασμένες.
Μακρυά από καγκουρινες με τατουάζ γιατί ιδίως αν δεν είναι έμπειρες μόνο για μόστρα είναι.
Καλή συνέχεια μικρέ...η γνώση μας αποκτάται με εμπειρίες θετικές και αρνητικές.