Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 84 10
Sex Studio 140207
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη μετά από αρκετό καιρό στο συγκρότημα Super Paradise, αφού η "αδυναμία" μου στον εν λόγω οίκο που κατοικοέδρευε εκεί, η Βικτώρια από Μολδαβία, σταμάτησε. Μπήκα στην αρχή εντελώς διερευνητικά για να δω τι επιλογές υπήρχαν. Στο Νο3, ήταν μία Αντριάννα, Ουγγαρέζα κατά δήλωσίν της (δεν παίρνω και όρκο), αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο τσάτσος για να με πείσει. Αδιάφορη η παρουσία. Στο Νο2, η Νίνα από τη Σερβία. Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία, ωραίο "σαλονάρισμα", δεν την έχω πάρει, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό "χαρτί". Στα υπόψιν...Το Νο1, το α΄φησα στο τε΄λος, όπου ήταν η Μπέλλα, το κορίτσι με το οποίο πέρασα.

Με τη Μπέλλα συναντήθηκα για πρώτη φορά, δεν τη γνώριζα, επομένως ήταν μία καλή ευκαιρία να διαπιστώσω αν είναι καλή. Συναγωνιστής που μόλις έβγαινε από δωμάτιο και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει, μου είπε επί λέξει:"Αδερφέ, είναι καλή! Αξίζει"...Τα καλά λόγια του συναγωνιστή μου κέντρισαν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον και με έκαναν ακόμη πιο ανυπόμονο και περίεργο για το τι θα αντικρύσω μόλις βγει από το κουζινάκι η κοπέλα. Η τσατσά μου λέει τα προγράμματα, επωφελούμενη το κενό του διαστήματος μέχρι να βγει στο σαλόνι η Μπέλλα.

Βγαίνει η κοπέλα έξω, κάνει μία πιρουέτα και με παρακινεί προτάσσοντας το κώλο της προς το μέρος μου, να τον χαστουκίσω. Ο κώλος της, πράγματι, ήταν πάρα πολύ καλός. Σε σχήμα "αχλαδιού", κολάκευε τα επίμαχα σημεία της και ήταν γενικά sexy. Της δίνω μία ελαφριά στο αριστερό κολομέρι, όμως εκείνη, μου είπε να δώσω πιο δυνατή. Της δίνω πιο δυνατή, η δεύτερη έτσουξε λίγο, πε΄ρα από τη δύναμη. "Αυτή ήταν καλύτερη", μου είπε και αμέσως την απάντησα ότι είναι καύλα. Μετά απ' αυτή τη "παράσταση", έπρεπε να μπω στο δωμάτιο να δω τι α΄΄΄΄λλα ωραία έχει να μου κάνει.

Η Μπέλλα κατά δήλωσή της, μου είπε ότι είναι από Σικελία, ηλικία περί τα 30, μελαχροινή, ύψος γύρω στο 1.65 (με τα πορνοτάκουνα γινόταν και 1.80) Δίνω 40 Ευρώ στη "θεία από το Σικάγο" (πάντα, όταν δεν ξέρω τις κοπέλες, επιλέγω το απλό πρόγραμμα για πιο safe επιλογή, για να μηδενίσουμε τις περιπτώσεις "φόλας" ή παρόμοιων καταστάσεων) και κάνω ένα γρήγορο φρεσκάρισμα με επίκεντρο αρχίδια και πούτσο. Επειδή είχε καθυστερήσει να έρθει το ζεστό νερό στο ντους, είχε ήδη μπει στο δωμάτιο η Μπέλλα και με παρατηρούσε "ακτινογραφώντας" το σώμα μου. Έπλενα το "πράμα" μου, και εκείνη εστίαζε με τα μάτια της στη περιοχή, βάζοντας δύο δάχτυλα στο στόμα της, σαν να μου 'λεγε "άντε, έλα, μην αργείς κλπ"...Τελειώνοντας, σκουπίζομαι και πάω δίπλα της.

Στο κρεβάτι, αντικριστά γονατιστοί και οι δύο, εκείνη έπαιζε με το χέρι της το πούτσο μου και εγώ της έπιανα το βυζί, τρίβοντας και χαϊδεύοντάς το. Αφού με ε΄κανε "τούρμπο", μου περνά σκούφο και με πλακώνει στα τσιμπούκια. Τσιμπουκάρα πολύ καλή, με δυνατό ρυθμό, είχε και dt (είναι βαθύ λαρύγγι), γενικά το έχει και ξέρει να ευχαριστεί τον άνδρα. Ακολούθησαν δύο στάσεις, η πρώτη reverse cow girl, όπου είχα την απόλυτη θέα της κωλάρας της και της έριξα αρκετά χαστούκια. Αυτός ο κώλος είναι μόνο για χαστούκια, έτσι "πεταχτός" που είναι. Έδωσε ένταση, είχε καλό ρυθμό, έλεγε ενδιάμεσα καυλόλογα για "ατμόσφαιρα" και γενικά είναι πολύ συμμετοχική και ζωηρή. Η δευ΄τερη στα΄ση, στο πλάι, όπου μετά από τέσσερα με πέντε λεπτά, ήρθε το τέλος, χύνοντας στη καπότα.

Κανα δύο κουβεντούλες, την ευχαρίστησα, πήρε τα πράγματά της και έφυγε. Το δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καθαρό, διέθετε πλήρης σειρά καλλωπισμού (αποσμητικό, αρωματικά μαντηλάκια, στοματικό διάλυμα, μπατονέτες).

Συμπερασματικά, η Μπέλλα είναι μία κοπέλα που σε "κερδίζει" με τη συμπεριφορά της, ξέρει πως να φερθεί, παίρνει πρωτοβουλίες και είναι ένα άτομο που θέλει να σε ευχαριστήσει και να σε κάνει να περάσεις καλά.

Υπό τους ήχους του Al Stewart και το καταπληκτικό "On the Border", αποχώρησα σιγοψυθιρίζοντας το τραγούδι, εμφανώς ικανοποιημένος, δίνοντας το ραντεβού για την επόμενη φορά με αναβαθμισμένο πρόγραμμα, για να τεστάρω τη Μπέλλα και στα υπόλοιπα...















Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
6.008
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KanyeEast, Tiger Ver., Yatoputso και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού