Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 151 10
Λ. Αθηνών 373
Hot
Sex Studio
385630
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επισκεψη στο εν λογω στουντιο κατα τις 23.00.Σε βαρδια ηταν η Νικιτα και η Μπελλα,η δευτερη ομως λογω αδιαθεσιας δεν θα συνεχιζε οποτε η επιλογη ηταν μια.Ηρθε στο δωματιο μεσα σε 5 λεπτα το προσωπο της ειναι ιδιαιτερο αλλα κατα τη γνωμη μου ομορφο.Σωμα εχει τρομερο στηθος φυσικο και η πλατη της καλυπτεται απο ενα μεγαλο τατουαζ που απεικονιζει κατι σαν φιδι.Μετα τις τυπικες χαιρετουρες ξεκινησε ενα τσιμπουκι που με αριστα το 10 παιρνει 20.Τον παιρνει μεχρι το λαρυγγι δινει εξαιρετικο ρυθμο χωρις χερι μονο με το στομα και η αισθηση ηταν καταπληκτικη παρα τη χρηση καποτας.Πολλες στασεις δεν παιχτηκαν παρα μονο μια αυτη στα τεσσερα.Την σφυροκοπησα για 15 λεπτα στηνεται καταπληκτικα και παροτι ειχε βαλει τζελ η αισθηση του μουνιου της ηταν πολυ καλη.Το μοναδικο μειονεκτημα της ειναι πως βγαζεις υπερβολικες κραυγες κατα τη διαρκεια του γαμησιου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2024
Συμφωνω πολυ δυνατο κορμι!
H
Hase
16 Σεπτεμβρίου, 2024
είχε κορμάρα και έκανε φοβρερή πίπα. Την πρώτη φορά που πήγα μαζί της το 2021-22 που ήταν στο Caroline με άλλο όνομα και δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά, παραλίγο να χύσω στην αρχή απο το τσιμπούκι της και γενικά πέρασα καλά. Όταν πήγα μαζί της ξανά μετα απο καιρό στο Queen Girls, μίλαγε μέτρια προς καλά ελληνικά αλλά όλο μου θύμωνε. Την μία φορά της μάζευα τα μαλλία στην άκρη την ώρα που μου έπερνε πίπα για να μην της μπαίνουν οι τρίχες στα μάτια και μου έλεγε "ΜΗΝ ΜΕ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ", την επόμενη ήταν στα 4 και κούναγε τον κώλο της δεξια αριστερά και της έδωσα 2 μπάτσες όχι πολύ δυνατές και στην τρίτη κάνει "ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ". Στην ίδια συνάντηση, ήμουν μέσα της και κάποια στιγμή μου λέει πονάω. Επίσης πολύ σπαστικό αυτό ρε φίλε που όταν την έχεις doggy και προσπαθείς να μπαίνεις μέσα έξω να σου κάνει twerk πτην ώρα που κάνεις εσύ κίνηση. Τουλάχιστον δεν τσιρίζει, απλά κάπως θυμώνει απότομα. Αν ξανάρθει, θα της φιλήσω μόνο την κορμάρα της και θα της πώ να μου κάνει μόνο πίπα. οπώς λέτε, ήταν δυνατό μωρό αλλα της έδωσα τόσα λεφτά και δεν πέρασα πολύ καλά (Κάνω ντούς στο στούντιο και τρώω τσίχλα/καραμέ πρίν έρθει το οποιοδήποτε κορίτσι.
O
oreosouttoupoutsi
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2