Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
πηγα κατα της 12.00 ωρα τα μεσανυχτα και να πο την αληθεια δεν περιμενα και πολλα γιατι ειχα παει και στο παρελθων και εβρισκα μονο μπαζα!

Οταν βγηκε ομος η κοπελα και την ειδα δεν διστασα να μπω σε ενα απο τα καλοφτιαγμενα και καθαρα δωματια.Επελεξα το πρωγραμμα τον 100 ευρω που περιειχε τσιμ***** χωρις,69 και Ισπανικο!

Μετα απο ενα σιντομο ντουζακι ηρθε και το μωρο!

Ομορφο με τελειες αναλογιες και σιλικονατο μεγαλο βυζι.

Ηταν κεφατι και ολο ζωντανια!

Ξαπλωσαμε και μετα απο καπια χαδια και φιλια αρχεισε να μου κανει τσιμπ**** απεχτω χωρις βιασινη ενω τα αλλα δωματια ηταν ολα πιασμενα.

Να συμπληροσο πως καμια μισι ωρα πρην παο εκει πσεκασα το "κεφαλακι"μου με σπρευ καθιστερισης για καλιτερες αντοχες και θα το σινυστουσα στον καθενα να το κανει,εινε ακινδυνο και βοηθαη απιστευτα!Εχεις ολη την απολαυση και δεν τελειονης ευκολα!

Την Γυρισα στο 69 και φανηκε να το ευχαριστιεται απιστευτα,πατουσε την μουνα της πανο στο στομα μου λες και ηθελε να τελειοση πανο στην γλωσσα μου!

Μετα απο αρκετη ωρα γλυψηματος ηρθε απο πανο μου και αρχισε να καβαλαει

σαν τον τζων ουειν εγω ειχα βαλει τον τεμπελη και την αφησα να κανει ολη την δουλεια μονη της!Οταν κουραστικε πλεων και ειδε πως ο γιωργακης μου δεν λεει να ξερασι με ρωτησε ποσες μαλακιες ειχα τραβιξη πρην παο εκει.

Δοκιμασε ολα τα οπλα της τον πηρα ισπανικα αλλα ο γιωργακης δεν υπεκηψε!

μετα απο 25 λεπτα και πλεον μου στηθηκε στα τεσερα και εγω εβραζα σαν υφαιστιο,την σφυροκοπισα κανα 2 λεπτο μεχρι να υποκιψο στην απιστευτη γκαυλα της!

Μαγκες αυτο το γκομενακι με ειχε κερδιση απο την πρωτη στιγμη!

Θα πηγενο τακτικα οσο βασταει η τσεπι μου!

Οσο για το τατοο την ρωτησα και μου ειπε πως το εκανε γιατι θεορη τον εαυτο της μερσεντες του σεκς!

Μου ηρθε να γελασο αλλα το κρατισα μεχρι να βγη απο το δωματιο!

παιδια συγνομι για τα ορθογραφικα λαθη αλλα ηρθα απο εξωτερικο και δεν πηγα ελληνικο σχολειο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού