Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 55 10
Sex Studio 58257
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μπιανκα καινουριο μωρο στο χωρο, καλα σχολια, αν και οι περιγραφες ηταν μερικως απογοητερυτικες λογω μη υπαρξης στηθους, ειπα να δοκιμασω. Η τσατσα η μαυρομαλα μιλφαρα, καλη στο προμοσιον του προιοντος, και ομιλιτικη, βγενει το μωρακι, μεσα σε μαυρο συνολακι, ωραιο προσωπακι με μικρα χειλακια, ξανθο, αδυνατο σωματακι, λεπτα ποδαρακια, πληρωνω για απλο και μπουκα μεσα.
Το μικρακι δεν αργησε, με το που μπηκε μεσα αρχισε να ξεντυνεται και ειχαμε μερικως μπαλαμουτιασμα στα ορθια, οντως δεν εχει καθολου βυζι, κοντρα πλακε, μηδεν, με μικρη ρωγα, αδυνατο σωματακι που γωνιαζει ασχημα, με λεπτα ποδαρακια, κωλαρακι απουσιαζει επισης, με το ζορι κατι ποιανεις, το μουνακι της παχυ για το σωματο τυπο της, πεντακαθαρη ομως, αφησε δαχτυλα στο μουνακι της και πουτσοτριψιμο, δηλωνει ρωσιδα και μιλαει αγγλικα, στα του αγωνα η πιπα της ηταν για τα ματια του κοσμου, στο σεξακι παιχτηκαν κανα 2 πεταχτα φιλακια, το τζελ που εβαλε στο στενο μουνακι της μου εξαφανισε καθε πληροφορια απο αυτο, την γαμουσα κανονικα και δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα απο κατω, ενα αδυνατο κοριτσακι που το σωμα του δεν περνει καλες στασεις, και δεν μου αρεσε καθολου σαν εικονα για να με φτιαξει παρακατω, νωρις νωρις αρχισε και το ποιημα ....you must finish in time... το λουπαρε 2-3 φορες σιγουρα πριν πεταξω την καποτα και δεχτει να την χυσω στην κοιλιτσα της, αφου τις τα πεταξα της ειπα να περιμενει και την καθαρισα, οπως κανω οποτε ψεκαζω τα γκομενακια με τα σπορια μου, απο τα σπορια μου.... με αποχερετησε με μια αγγαλια και ενα φιλακι στα χειλια....
Αν η εμφανηση της Μπιανκας ηταν διαφορετικη και με κλικαριζε παραπανω, ισως επαιζα αλλιως, αλλα δεν μου εκανε αισθηση, με το που μπηκε στο δωματιο και εβγαλε τα ρουχα της, εκει καταλαβα οτι πεταξα ενα 30αρι, γιατι απλα δεν θα προσπαθουσα, οπως και δεν προσπαθησε και το μικρο να κανει το κατι διαφορετικο, ανοιξε τα ποδια να τον φαει και μονο...
Οποιος γουσταρει πετιτ μικρα σε μεγεθος κοριτσακια αβυζα και ακωλα, θα παιξει καλη μπαλα με το μικρο, οι υπολοιποι δεν νωμιζω....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2023
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Karaman 7