Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 325 10
Τριγγέτα 3
Hot
Sex Studio
501845
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλημέρα αλάνια,
Το συγκεκριμένο Studio, το αποκαλώ ναό, γιατί πριν κάποια χρόνια είχα συναντήσει μια κοπέλα Μιλανα, εκεί προ κοβιντ, (μετά την είδα στο angels σαν Σοφία), και ήταν η νο1 εμπειρία μου σε όλη μου την καριέρα ?.
Στο θέμα μας, διάβασα λίγα καλά σχόλια για Πωλίνα και λέω θα πάω από εκεί. Είναι μικρή και όμορφη κοπέλα, πολλή όμορφη βασικά.
Σώμα ακριβώς όπως το θέλω. Ένα πράγμα με χάλασε, πριν καν αρχίσει, με το που μπήκε, δεν ήταν καλό το σοσιαλ. Σαν να ήθελε να καταλάβει αν είμαι author ✍️ ?.
Στον αγώνα, τιμιότατη, κάτι παραπάνω από απλή διεκπεραίωση.
Το συγκεκριμένο Studio, το αποκαλώ ναό, γιατί πριν κάποια χρόνια είχα συναντήσει μια κοπέλα Μιλανα, εκεί προ κοβιντ, (μετά την είδα στο angels σαν Σοφία), και ήταν η νο1 εμπειρία μου σε όλη μου την καριέρα ?.
Στο θέμα μας, διάβασα λίγα καλά σχόλια για Πωλίνα και λέω θα πάω από εκεί. Είναι μικρή και όμορφη κοπέλα, πολλή όμορφη βασικά.
Σώμα ακριβώς όπως το θέλω. Ένα πράγμα με χάλασε, πριν καν αρχίσει, με το που μπήκε, δεν ήταν καλό το σοσιαλ. Σαν να ήθελε να καταλάβει αν είμαι author ✍️ ?.
Στον αγώνα, τιμιότατη, κάτι παραπάνω από απλή διεκπεραίωση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
γιατι τοσα χρηματα?
και ποση ωρα μπορεις να κατσεις μεσα??
Εγώ ανέφερα 70, γιατί πήρα υπηρεσία 69. Όσο πιο πολλά δίνεις, πρακτικά πιο πολλή ώρα μένεις. Έχει και μιας ώρα πρόγραμμα πχ αν θέλεις