Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Οι φωτογραφιες της Μιλβα στο banner του studio, ομολογω οτι μου ειχαν κινησει το ενδιαφερον...

Πινοντας μπυριτσες στην Φωκιονος με εκλεκτοτατη παρεα, και θυμομενος οτι το απογευμα της Κυριακης η Μιλβα θα ειναι στις επάλξεις δεν εχασα την ευκαιρία....

Μια νεα υπηρεσια μου ανοιξε την πόρτα. Εξ΄ισου ευγενικη και χαογελαστη με τις κυρίες Φωτεινη και Αννετα που ηδη γνωριζω.

Μου παρουσιαζει την Μιλβα. Πολυ καλυτερη απο οτι φανταζομουνα εμφανησιακα.

Μιλφακι, με μακρυα καστανόξανθα μαλιά,ομαρφα ματια,2αρακι στηθος, ωραιο σωμα και πολυ ναζιαρικο προσωπο και χαμογελο που υποσχοταν πολλα.

Περασα για την πρωτη γνωριμια.

Δεν αργησε αν ελθει. Με πολυ ερωτικη διαθεση με ρωτησε το ονομα μου και πιασαμε κουβεντουλα.

Αρχισε τα πρωτα χαδακια.....

Παρα πολυ καλη στα προκαταρκτικα, με εγλυψε απο πανω μεχρι κατω.

Μετα απο αρκετη σχετικα ενασχοληση με το υπολοιπο σωμα, επικεντρώθηκε στα @@κια μου.Τα μουσκεψε πραγματικα, πολυ καλη τεχνικη και αριστη χρηση της χλωσας και του στοματος.

Το στοματικο της ηταν ενα απο τα πιο πρωτοτυπα που μου εχουν κανει.

Σηκωθηκε ορθια βαζοντας το κεφαλι της αναμεσα στο ποδια μου, και εκανε επικυψη, αρχιζοντας το κλαρινο, δινοντας μου σαν θεα και προσνβαση σε ολο το "κατω συστημα της"....

Παρα πολλες εναλαγες στο sex. Ποικοιλιες ιππασιας με διαφορες γωνιες,Σταση του λωτου, εγω στα ορθια κρατοντας την στα χερια μου, με τα ποδια της σφιγμενα στην μεση μου χωρις να παταει καθολου κατω (σταση που τεινει να γινει μια απο τις αγαπημενες μου).

Ακολουθησε ιεραποστολικό με τα ποδιοα της να ανοιγουν σε καθε δυνατη γωνια. Πλαγιαστο και τέλος...

Ωραια παρουσοια και δυνατη στο sex η Μιλβα. Ενα ακομα απο τα κοριτσια του Paradise που με κεδιζει.

Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος μαζι της αν και εγω δεν ημουν ενταξει απεναντι της......

Μου εκανε παραπονο που δεν προλαβαμε πισοκολητο. Της το υποσχεθηκα για την αλλη φορα.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια