Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414969
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σαββατο 19/9 γυρω στις 12 μεσημερι και εβρεχε ακαταπαυστα. Στον πηγαιμο μου για το εν λογω στουντιο, ηξερα οτι ειναι η στεφανια, και επειδη ηθελα πολυ να την τεσταρω αγνοησα την βροχη (ειμαι με μηχανη - γιαυτο και το 10 στο παρκινγκ). Μπηκα βρεγμενος η τσα2 πολυ ευγενικη -μεχρι πετεσετα καθαρη μου εφερε να σκουπιστω- και η στεφανια καυλομιλφ. Ειναι απο τις γυναικες που στον δρομο σιγουρα γυρνανε κεφαλια, με πλουσιο στηθος και κολο, και ψηλα ποδια. Στο κρεβατι ειναι υπομονετικη, ευγενικη και ηρεμη, σε αφηνει να τις κανεις οτι θες, σε γλυφει οπου και οπως θες, την πηδας οπου και οπως θες.Δεν λεει οχι σε τιποτα και σε κανενα. Δεν ειναι ομως κομοδινο η συμμετοχη της ειναι αρκετα καλη. Προσφερεται για αυτους που θελουν να περασουν καλα χωρις βιασυνες και αγχος (φετααααα)και στο τελος να φυγουν ικανοποιημενοι. Οταν τελειωσα μου ειπε κατσε να ηρεμησεις λιγο μη βιαζεσαι να φυγεις , δεν μας κυνηγα κανεις. Αυτο και μονο ειναι ενδεικτικο της νοοτροπιας της. Και ειχε και αλλους 2 συναγωνιστες σαλονι..Θα την ξανατιμησω οχι ομως στην βουρβαχη (δεν με βολευει) αλλα στην κωνσταντινουπολεως (οποτε ειναι)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού