Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 32 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Γαμώ τις καυλες μου μέσα ………….

Πρωί , και με κενό στο προγραμμα , είπα να ενδώσω στις καυλες που είχα από μέρες . Μετά από πολλλλαααααα χρόνια , είπα να δοκιμάσω και ένα τοπικό σπίτι , αφού στη συντριπτική πλειοψηφία κρατάω το budget μου για τις καταδρομικες μου στην Αθήνα. Πάω λοιπόν στην περιοχή και παρκάρω έξω από το Godiva. Μπαίνω μέσα , μου δείχνει η τσατσα την «κοπέλα « , μια θειά ήταν , καλό milf για να ειμαι δίκαιος , αλλά μου λέει πρέπει να περιμένεις γιατί μπαίνει τώρα με πελάτη .

Λέω δεν υπάρχει περίπτωση , και πάω δίπλα . Μπαίνω , μου λέει η σεριφισσα να δεις την κοπέλα , και βγαίνει ένα άλογο , αντικειμενικά ωραίο μουνι . Εκεί την πάτησα συνάδελφοι . Ενώ την είδα που είχε ξινίλα , άκουσα το κάτω κεφάλι και μπήκα μέσα.

Μην τα πολυλογώ και συγχύζομαι πάλι , συμμετοχή ΜΗΔΕΝ , προκαταρκτικά ΜΗΔΕΝ , μου πήρε μια πίπα με δόντι , 2 λεπτά με το ρολόι από πάνω , και μετά γυρνάει μόνη της ανάσκελα και μου λέει έλα . Ειλικρινά , ντρέπομαι που το λέω , αλλά συνέχισα πιο πολύ για να μην της τα χαρίσω . Τόσα χρόνια , από τις ελάχιστες φορές που είχα τέτοια αντιμετώπιση . Τι να πω , ήθελα και τα έπαθα .

Συγνώμη συναγωνιστές , από τη σύγχυση δε συγκράτησα όνομα . Μια ψηλή ουκρανεζα με μικρό βυζι είναι , πρωινή στο Bella Donna. Γράφω την κριτική μπας και γλυτωσω κανέναν χριστιανό .

Άρε Λαγουμιτζή , άντε να κατέβω να βγάλω τα σπασμένα …..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Sicarios
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.476
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Ντουνταράς, Drunk Sinatra και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2023
Ναστια το όνομα της.. Προμιλφ γύρω στα 35 από τις τελευταίες Ουκρανιδες που μας έμειναν πλέον γιατί γεμίσαμε με λατινες,ξενερα... Έκανες όντως λάθος που μπήκες γιατί παρόλο το ωραίο παρουσιαστικό με βυζί δυνατό και ωραίο σώμα ψιλομοντελισιο στο δωμάτιο δεν λέει και πολλά άλλα δεν είναι και φόλα... τυπικά πράγματα...Άσε που δεν ξέρει και καλά αγγλικά και μέχρι να γίνει η συνενόηση γίνεται λίγο μπέρδεμα..Για μια φορά το πολύ καλά είναι για να πεις ότι πηγές με ωραία Ουκρανιδα...για παραπάνω δεν αξίζει γενικά πολλές επισκέψεις
review reaction 1 Sicarios
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1