Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 190633
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αποφάσισα να πάω να δω τον συγκεκριμένο οίκο χωρίς να ξέρω ποια ή ποιες κοπέλες είναι στη πρωινή βάρδια.

Μου ανακοινώνει η κυρία επί της υποδοχής ότι μόλις ήρθε η κοπέλα.

Μετά από 5 λεπτά εμφανίζεται μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και μεγάλα κρεμαστά στήθη.

Μου ανακοινώνει τα προγράμματα από €20 μέχρι και €120 για μια ώρα και επιλέγω το μισάωρο στα €60 που μου αναφέρει ότι μπορώ να ολοκληρώσω και 2 φορές.

Μου έδωσαν σφραγισμένη πετσέτα για να κάνω μπάνιο και περίμενα το κορίτσι υπομονετικά.

Η κοπέλα δεν μιλάει καθόλου ελληνικά ούτε Αγγλικά παρά μόνο Ρωσικά. Η συνεννόηση πάντως με κάποια νοήματα ήταν εύκολη.

Δεν θα αναφερθώ αναλυτικά σε όσα έγιναν αλλά το κορίτσι είναι ο ορισμός του GFE , θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια παντού όπου ανταποδίδει εκτός από το στόμα.

Άξιζε στο τέλος που ενώ είχα τελειώσει μέσα της και δεν είχα βγει, ήμασταν για 5 λεπτά αγκαλιασμενοι, κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον και φιλαγαμε τα κορμιά μας νιώθοντας τις ανάσες μας

Μπορείς να χαθείς στα μάτια της όπως την κοιτάς από κοντά.

Ένιωσα πραγματικά όπως ήμουν πριν 30 χρόνια με την κοπέλα μου.

Εύχομαι όλοι σας να περνάτε όμορφα και να σέβεστε τις κοπέλες όπως μας σέβονται και μας υπομενουν και εκείνες. Καλές τσάρκες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!