Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Sex Studio 172743
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Εν συντομία. Μετά από αποτυχία στο 232 γιατί τον είχα μεγάλο και «δεν θέλω να πεθάνω για 50 ευρώ» όπου απλά γελαω, περνα από το εν λόγω οίκο. Διαλέγω Λιζα καθότι ψηλή λεπτή και σλαβική μορφή. Έρχεται μετά από πέντε λεπτά και αρχίζει να ωχ και να τον κοιτάει στραβά. Βάζει κάποτε και αρχίζει πίπα το κεφαλάκι και να μου τον παίζει. Εγώ πολύ ήρεμος της λέω να ανεβεί μπας και δούμε προκοπή. Ανεβαίνει 2 λεπτά και προσπαθεί να τον Βάλει μέσα και ανεβοκατεβαίνει στο κεφαλάκι πάλι. Της λέω πως αν δεν μπορεί τότε να μιλήσω με τσα2 και να πάρω άλλη. Φεύγει και βγαίνω και γώ έξω και ακούω να εξηγεί στα ρωσικά ότι ήταν πολύ χοντρό και ότι πονάει. Μετά από 2 λεπτά ακούγεται μια άλλη φωνή να λέει «πες του καληνύχτα» και σκάει η τσα2 και μου λέει ότι η κοπέλα ήταν 15 λεπτά στο δωμάτιο (ούτε 8 λεπτά σύμφωνα με το δικό μου χρονόμετρο παράνοιας) και ότι δεν δίνουμε λεφτά πίσω. Της λέω αν μπορώ απλά να πάρω κάποια άλλη καθώς η κοπέλα δεν έκανε τίποτα και μου λέει αμα θέλετε να πληρώσετε. Της εξηγώ ξανά ουι η κοπέλα δεν έκανε τίποτα και μου ξαναλέει με ύφος ότι ήταν 15 λεπτά στο δωμάτιο και ότι καληνύχτα γιατί έχει και άλλες δουλειές.

Φαουλαρα και απο κοπέλα και απο τσατσα. Μακριά. Καλύτερα τραβηχτεί μαλακια μάγκες. Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να σιγονταρονται.

ΥΓ. Στο 232 μου έδωσε τα λεφτά πίσω και είπε συγγνώμη και η Αρτεμης και η τσα2. Ρισπεκτ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Liza
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
58
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stadeos, STAVROS6969, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2023
Το κυριο ερωτημα για να αξιολογησει καποιος αντικειμενικα την κριτικη ειναι αν οντως οι διαστασεις του μοριου σου ειναι αρκετα μεγαλες δηλαδη πολυ πανω απο το μεσο ορο.
Αν εχεις πραγματικα πολυ παχυ εργαλειο τοτε η μοιρασια της ευθυνης δεν αλλαζει απλα μετατοπιζεται.
Τιμιο εκ μερους της κοπελας ειναι να σου επιστρεψει μερος των χρηματων καθως συνουσια δεν επετευχθει κι ακομη πιο τιμιο ειναι με το που μπει στο δωματιο και δει το μοριο σου να μην προχωρησει σε τιποτα,να βγει απο το δωματιο και να σου επιστρεψει τα χρηματα.
Κι εκει ειναι το "λεπτο" σημειο του χειρισμου του θεματος.
Η κοπελα μπηκε εχοντας γνωση οτι δε θα κανει σεξ η προσπαθησε να ανταποκριθει γιατι υπερεκτιμησε τις δυναμεις της κτλ
Οποτε εφαγε το χρονο σου και τα λεφτα σου γιατι δυστυχως ετσι παει(αγραφος νομος):η πουτανα και ο ταριφας χρεωνονται με την ωρα και οχι με τις παρεχομενες υπηρεσιες.
Με προβληματισε λιγο το οτι και στο 232 χρειαστηκε να αποχωρησεις και σου εδωσαν χρηματα.
Αρα μαλλον υπαρχει οντως θεμα κι εχεις πραγματι πολυ μεγαλο μοριο εκτος κι αν αλλος ηταν ο λογος της αποχωρησης σου απο το 232.
Οπως και να χει αφου ξερεις οτι συμβαινει αυτο καλο να ενημερωνεις πριν περασεις με καποια ωστε να γλυτωσεις και χρονο και χρημα.
Αυτα
T
troubaman
28 Ιουνίου, 2023
Στο 232 η κοπέλα το είδε και είπε απλά ότι δεν το χει και όλα κομπλέ. Η άλλη απλά έκανε αρπαχτή καθώς δεν είχε σκοπό να το παλέψει. Έκανε προσπάθειες να μου τον παίξει και προσποιούνταν ότι προσπαθεί να τον χωρεσει μέσα χωρίς να τον βάζει όντως.

Όσον αφορά το μόριο μου, είναι προβληματικά παχύ καθώς πρέπει να παίρνω και custom προφυλακτικά από το αμαζον αλλά δεν μου χει τύχει ποτε ξανά να με διώξουν, ποσο μάλλον δυο φορές στα καπάκια και την δεύτερη να μου κρατήσουν και τα χρήματα. Ως αρχάριος, υπέθεσα ότι οι επαγγελματίες θα μπορούν να το ´´διαχειριστουν´´. Τεσπα. Πάμε για αλλά.
29 Ιουνίου, 2023
ρε παληκάρια απορώ γιατί πάτε ακόμη σε στούντιο και ειδικά για να είμαι πιο σαφής στο συγκεκριμένο που είναι ο ορισμός της απατεωνιάς και της ρεμούλας από τότε που ήταν κωλόμπαρο!!!!!!!!!!! δηλαδή είναι τυχαίο ότι κανείς από τους παλιούς δεν πρέπει να έχει δώσει ούτε τον ιδρώτα του εκεί μέσα?????? τέλος νισάφι με αυτό το μπουρδέλο τους εκεί!!!!!!!!ποτέ ξανά κανείς!!!!!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3