Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 32 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παλιά συνάντηση με Αλεξάνδρα,
Η κοπέλα έχει μπει στα στανταρακια μου σώμα με αρκετές καμπύλες μεγαλούτσικο Λατίνας φαση, στηθος 3,5-4αρι με μεγάλες ρογες ταμάμ για ρούφηγμα, κωλαρα μεγάλη και σφιχτή και δέρμα απαλο.
Μπαίνει η κοπέλα παντα ευδιάθετη με ορεξη για κουβεντούλα αλλά όσο πρέπει, ξεκίνημα με χαμουρεμα γλωσσόφιλα και εγω να χουφτώνω και να γλυφω τις βυζαρες της και στην συνεχεια πίπα που για εμενα είναι από τις τοπ στην πόλη, όχι μόνο μεγάλη σε διάρκεια αλλά και με πολλές εναλλαγές dt, γλύψιμο στις μπάλες, πιπίλισμα στο κεφαλι και με μπόλικο σάλιο που αν δεν την σταματήσεις θα τελειώσεις σίγουρα πρόωρα. Αφού δεν την εβλεπα να σταματάει την πίπα γιατί εδινε πόνο αποφάσισα να της πω εγω να περάσουμε προφυλακτικό γιατί το τελος θα ερχόταν γρηγορα. Αυτή από πάνω μου όπου κουνιόταν τόσο αισθησιακά, με εμενα παράλληλα να παίζω με το τελειο στηθος της. Ξανά την σταμάτησα για να μην τελειωσω, ιεραποστολικο όπου η κοπέλα δίνει κόντρα με τα χερια της στο κρεβατι για να μπει όλο μέσα με τα βυζια της να ταλαντευόταν και εγω να κρατιεμαι μην τελειωσω. Γύρισμα στα τέσσερα όπου με θέα την κωλαρα της και με ένα ολιγόλεπτο σφυροκόπημα λύγισα και κατέθεσα.
Η κοπέλα για εμενα είναι στα τιπ της πόλης τα τιμάει τα λεφτά της και είναι πολύ άνετη με τον χρονο, νομιζω φεύγεις παβτα ευχαριστημένος από αυτήν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Caligularas
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
595
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Μπερμπαντακος, ThE και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού