Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 126 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 483665
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πρωϊνή επίσκεψη στο εν λόγω studio για την Αναμπελ, την οποία είχα δει σε παλαιότερη τσάρκα και δεν μπήκα. Εκείνη τη φορά προτίμησα την Άγκαθα από alien Girls, και δεν το μετάνιωσα. Παρόλα αυτά αυτό το φρεσκότατο πιπινάκι είχε μείνει στο μυαλό μου σαν απωθημένο.
Στα τηε εμφάνισης, επειδή το σύστημα δεν με αφήνει, γράφω εδω: Πρόσωπο 7. Δεν το λες γλυκό, δεν το λες άσχημο, πάει όμως προς το εκφυλο - άγριο. Σώμα, για εμένα είναι δεκάρι.Αδύνατο μοντελέ κοντοπούτανο (εγω δίνω ρέστα γι αυτά). Μουνάκι τέλειο με γεμάτα ροζ μουνόχειλα κωλαράκι ποίημα και βυζάκι μικρό άλλα σφιχτό και καλοσχηματισμένο.
Κι εδώ δυστυχώς τελειώνουν τα ωραία...... Προκαταρκτικά μηδέν, δεν ήθελε αγγίγματα, πίπα μονότονη, μηχανική (με λάστιχο), στο cow πήγαινε σαν τουρμπίνα, όπου της είπα πιο σιγά ρε κοπελιά θα σπάσει. Μ' αυτά και μ' αυτά μου έπεσε γιατί ξενέρωσα, παρόλο που εμφανισιακά μου άρεσε πολύ και με τελείωσε με πίπα (προς τιμήν της). Τονίζω πως θα μπορούσε να δουλεύει και έσκορτ.
Τέλος πάντων, επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά ο κανόνας πως τα καλύτερα γαμήσια σε studio τα κάνεις με μιλφάκια, κι ας είναι ένα - δύο κλίκ κάτω σε εμφάνιση. Ξέρουν τι θέλεις, πως να σε καυλώνουν και σε πολλές περιπτώσεις καυλώνουν κι αυτές, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια επιτυχημένη συνούσια.
Τώρα, για το αν θα την ξαναέβλεπα; Μάλλον (με τρώει ο κώλος μου), αλλά αυτή τη φορά θα πάω συνειδητοποιημένος και σε μεγαλύτερο πρόγραμμα,κυρίως λόγω της εμφάνισης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Anabell
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 2 review reaction 1 claimain, DmtrsxXx, antkar81 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2023
ρε αυτή την ξεφτίλιζαν οι πακιστανοταλιμπάν στο μεταξουργείο με ένα 10ρικο πριν λίγο καιρό και πάτε και της τα σκάτε στο στούντιο πάτε καλά;; Μαλακία
review reaction 1 claimain
11 Ιουνίου, 2023
Τετοιες πιπες που εχει κανει αυτη στο 10ρικο μιλαμε για απογειωση το κοριτσι στο μεταξουργειο, ναι ρε φιλε εκει στο σιχαμα το κατρουλιο που παει συννεφο, ναι ρε φιλε εκει με ολοκληρη την ασια που περασε απο πανω της και την εχυσε πατοκορφα εξωτερικά αλλα και εσωτερικα που τα επινε ολα μεχρι πατο, στον στραγγριζε τον πουτσο μεχρι τελευταια σταγονα και ολοι οι πακιστανοι ολη η βρωμια περασε απο πανω της και το γουσταρε κιολας το κοριτσι, σου εκανε και τη δυσκολη? χαχαχαχααχαχαχαχ.Αυτα απλα για να ξερεις που πηγες διοτι περι ορεξεως κολυθοπιτα αλλα ρε φιλε μονο που θα περασει απο διπλα μου θα πρεπει να κανω μπανιο με οινοπνευμα.
27 Αυγούστου, 2023
Οντως η κοπελα αυτη δουλευε σε αυτα τα μπουρδελα? Μηπως ηταν καμια αλλη με ιδιο ονομα? ? Την ειχα παρει στο στουντιο μια φορα ...αρκετα κουμπωμενη, διστακτικη, δεν μου πολυεβγαζε εμπειρια...μετρια συναντηση γενικα..βεβαια αν ηξερα οτι δουλευε πριν σε τετοιους χωρους δε θα περναγα μαζι της...
27 Αυγούστου, 2023
"αυτή τη φορά θα πάω συνειδητοποιημένος και σε μεγαλύτερο πρόγραμμα".
Πιθανότατα πολλά στουντιοκόριτσα κάνουν συνειδητά ξεπέτα στο απλό. Το να πάρεις μεγαλύτερο πρόγραμμα με κάποια που σου άφησε ερωτηματικά στο απλό, πάντως, δεν το θεωρώ πολύ σοφό.
30 Αυγούστου, 2023
Αμαν...φρικαρα..ευτυχως που εκανα ελαχιστα πραγματα μαζι της..σε απλο προγραμμα..μα να τη πατησω ετσι..παντως ακομη εχω αμφιβολια γιατι το ονομα αυτο το εχουν κι αλλες...
30 Αυγούστου, 2023
Και το τραγικο ειναι πως ακριβως γι αυτους τους λογους διαλεγα παντα να πηγαινω σε στουντιο-μασαζ η εστω σε καποια μπουρδελα που βαζουν ελληνες...για να μη περνω με κοπελες που της παρει τετοιοι...
30 Αυγούστου, 2023
Σε γενικες γραμμες οι κοπελες που λενε κανουν καλη περιποιηση και στο απλο, φαινεται κστευθειαν αυτο..συμβουλη μου πρωτα επιλεγουμε με μια που δεν εχουμε ξαναπαει απλο..κι αν δουμε οτι αξιζει -για τα κριτηρια του καθενος μας φυσικα- προχωραμε σε μεγαλυτερα προγραμματα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7