Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 151980
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μου ειχαν μιλησει για ενα ασιατικο μιλφ στο παρον καπιλιο και πηγα χαρουμενος να δωσω τα ζουμακια μου.Αφου το βρηκα το καπιλιο και παρκαρα και περασα το δρομο με ασφαλεια και δεν με κανανε πιττα ανεβηκα και χτυπησα το κουδουνι.Η τσατσα ενα αδυνατο μιλφ πολυ συμπαθητικο λεει σε μενα και το κοκορακι πως εχει μια Αννα-Μαρια.Οκ λεω να τη δω,ευτυχως η απογοητευση που δεν βρηκα τη Σοφια οπως μου ειπαν για το ασιατικο μιλφ,δεν κρατησε πολυ.Η Αννα-Μαρια ειναι μια κοπελα με τα ολα της.ξετρελαθηκε ο κοκορας και αρχισε τα κικιρικου.Καλα του λεω θα παμε στο κλουβακι.Πληρωσα για απλο και πηγα στο κλουβι μεχρι να ερθει το κοτοπουλακι.Η κοπελα εχει απιστευτα τσιμπουκοχειλα μου ξερει να τα χειριζεται γιατι τα παπαρια μου τα μουλιασε κανονικα,τα ρουφουσε με μανια και με καβλωσε.Εμεινα.Το βυζι της το χουφτωνα το φιλουσα.Ο πετεινος χαιροτανε και επιτελους ηρθε η ωρα για πιπα.Τι ψαρια επιασε?Ακρως ικανοποιητικη ψαρια!Πιπα πολυωρη και καλου επιπεδου.Μετα ηρθε καιρος να στησουμε το κοτοπουλακι και να αρχισουμε να σφυροκοπαμε.Το ιεραποστολικο δεν το προτιμησα αυτη τη φορα και πηγα σε πλαγιο και πισωκολλητο οπου ο κοκορας τα εφτυσε, κυριολεκτικα, ολα τα υγρα μετα απο σφυροκοπημα αδιαλιπτο και μερικα κκωλοσκαμπιλα.Το κοτοπουλακι ηταν αξιο και ειναι απο τις περιπτωσεις που θα πηγαινα και παλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Μέλος
7
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού