Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 41 10
Sex Studio
60202
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Παλιά κριτική από κοπέλα που δίνω τα ρέστα μου .
Η κοπέλα έχει φατσαρα 25 χρόνων περίπου κολομπιανα από Μεντεγίν γνήσιο τέκνο της μεγαλύτερης σχολής γυναικών του κόσμου του μεντεγιν
Αν κ κορυφή στο κρεβάτι οι λατινες όμως σαν ιερόδουλες είμαι συνήθως μάπα ,εδώ έχουμε εξαιρεση.
Βυζιά σικικονστσ τορπίλες με κωλαρα Λατινική επιδερμίδα μπεμπέ κ μελαμψή
Δεν θα έμπαινα αλλά επέμενε η υπηρεσία με τίμιο τρόπο που το διάβασα στα μάτια της
Στον αγώνα τοπ 3 που έχω πάρει Θεσσαλονίκη ή ίσως η τοπ
Χάρηκε που έχω επισκεφτεί τον τόπο της κ ήξερα κ medellin pedra Cartagena με λίγα ισπανικά που ξέρω καλό σοσιαλ
Έκανε παπαδες ....τώρα δεν ξέρω αν πήρε σήμα από την υπηρεσία ή συγκινήθηκε που ήξερα τα μέρη της.
Απλά κορυφη
Η κοπέλα έχει φατσαρα 25 χρόνων περίπου κολομπιανα από Μεντεγίν γνήσιο τέκνο της μεγαλύτερης σχολής γυναικών του κόσμου του μεντεγιν
Αν κ κορυφή στο κρεβάτι οι λατινες όμως σαν ιερόδουλες είμαι συνήθως μάπα ,εδώ έχουμε εξαιρεση.
Βυζιά σικικονστσ τορπίλες με κωλαρα Λατινική επιδερμίδα μπεμπέ κ μελαμψή
Δεν θα έμπαινα αλλά επέμενε η υπηρεσία με τίμιο τρόπο που το διάβασα στα μάτια της
Στον αγώνα τοπ 3 που έχω πάρει Θεσσαλονίκη ή ίσως η τοπ
Χάρηκε που έχω επισκεφτεί τον τόπο της κ ήξερα κ medellin pedra Cartagena με λίγα ισπανικά που ξέρω καλό σοσιαλ
Έκανε παπαδες ....τώρα δεν ξέρω αν πήρε σήμα από την υπηρεσία ή συγκινήθηκε που ήξερα τα μέρη της.
Απλά κορυφη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2023
Όνομα κοπέλας
Καταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Vieja reseña de una chica a la que le doy mi cambio.
La chica es descarada de unos 25 años colombiana de Medellín genuina hija del colegio de mujeres más grande del mundo de Medellín
Si las latinas son top en la cama, pero como prostitutas suelo ser una gilipollas, aquí tenemos una excepción.
Chicconsts torpedos con collares latina skin babe y melambsi
Yo no entraría pero el servicio insistió de manera honesta que lo leyera en sus ojos
En la carrera de los 3 primeros he ganado Tesalónica o tal vez la parte superior
Ella estaba feliz de haber visitado su lugar y sabía k medellin pedra cartagena con un poco de español sé social bueno
Ella estaba balbuceando... ahora no sé si recibió una señal del servicio o se conmovió porque yo sabía sus partes.
solo lo mejor