Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από πολύ καιρό είπα να κάνω μια επίσκεψη . Βρίσκω την Λειλα ,μου άρεσε εμφανισιακά ,οποτε πάω καρφί στο αλιεν ?. Ευγενική η τσατσα μου παρουσιάζει την Λειλα ,η οποία κάνει ένα γρήγορο σαλοναρισμα και αποχωρεί . Επιβεβαιώνομαι ότι είναι αυτό που ήθελα ( ψηλή ,λεπτή με ένα φανταστικό πανέμορφο πρόσωπο ) και μπαίνω μέσα για απλό πρόγραμμα . Έρχεται σε κάνα 5 λεπτό με χαιρετάει ,ανταλλάζουμε μερικές κουβέντες στα ρωσικα και ξεκινάμε . Την ρώτησα αν μπορώ να αναλάβω εγώ και να κάνω τις στάσεις που θέλω , μου χαμογέλασε και συμφώνησε . Ξεκινάμε κάποια προκαταρκτικά , μου βάζει προφυλακτικό και ξεκινάει την πίπα όσο εγώ χάϊδευα το φανταστικό σώμα της:drooling-face: . Την σηκώνω να σταθεί όρθεια και μπαίνω μέσα . Στην συνέχεια ακολούθησε στα 4 , ιεραποστολική όπου με κοίταζε στα ματια και εγώ χάζευα το πρόσωπο της . Για τελείωμα την έβαλα μπρούμυτα με μαξιλάρι από κάτω για σηκωθεί ο ποπος και τα έδωσα όλα από πάνω , που σε κάποια φάση μάλλον πόνεσε αλλά δεν μου είπε κάτι…Τελειωνω ,ανταλλάζουμε μερικές κουβέντες και φεύγει μπαμ μπαμ δίνοντας μου μια αγκαλιά και ένα φιλάκι .
Θα συμφωνήσω με τις άλλες κριτικές
Ότι η κοπέλα είναι πραγματικά πανέμορφη και οποιος θέλει μοντέλο , θα μείνει ευχαριστημένος με την εμφάνιση . Μόνη ένταση ότι βιάστηκε να ξεκινήσει και μετά να φύγει ( 15-20 λεπτά έκανα στο δωμάτιο) στο σεξ υπομονετική και δεν αρνήθηκε κάτι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Leyla
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 claimain, giorgiodelafuentes2, baroc

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2023
Το γυφτάκι είναι απλά για τον πούτσο, καλύτερα να πετάξεις το 50αρικο στην εθνική να το βρει κάποιος περαστικός παρά να τον βάλεις μέσα της
review reaction 1 Johnstef
02 Σεπτεμβρίου, 2023
JamesB7 το οτι δεν σου εκατσε εσενα καλα αυτο δε σημαινει οτι η κοπελα ειναι αυτα που λες. Ισα ισα καθε αλλο για Leyla.
Πολλα μπορει να συνεβησαν, Εχω παει μαζι της πολλες φορες στο παρελθον και αλλα ατομα σαν εμενα και ποτε δεν ειχαμε θεματα σαν αυτα που αναφερεις.
Αν γινοσουν ποιο συγκεκριμενος ισως κατι να πιστευα γιατι την ξερω την κοπελα.
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Εχω περασει μαζι της 2 φορες ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο σωμα στη περιποιηση οκ...οχι κατι που σου μενει..πιπα μετρια..αλλα πολυ καλη σε στησιματα-στασεις, μουωεδινε την εντυπωση της ταλαιπωρημενης-κουρασμενης απ τη δουλεια αυτη..βεβαια αν και στη περιποιηση δεν ειναι κατι φοβερο..και μονο που περνας με τοσο ωραια γκομενα..ε..δε μπορεις να πεις τωρα και κατι ασχημο...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3