Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex-Shop 18302
Γενική βαθμολογία

2.8
Ποικιλία προϊόντων

2.0
Τιμές

2.0
Εξυπηρέτηση

2.0
Διακριτικότητα

6.0
Πρόσβαση/Parking

5.0
Πήγα την δεύτερα το απόγευμα πρώτη φορά στο μαχαζί, μπαίνω μέσα κατεβαίνω κάτω δεν είχε κόσμο.. κοίταξα τις βιτρίνες αν και δεν είχε ποικιλία προϊόντων.. όπως κάνω να φύγω βλέπω μια πόρτα που λέει video cabins.. κάνω να σπρώξω κλειστή η πόρτα!! ακούω μια φωνή "φιλαράκι 4 ευρώ".. του τα δίνω και μπαίνω μέσα. Αρκετά σκοτεινό, προχωράω δεξιά βλέπω μια μεγάλη οθόνη με gay ταινία , κοιτάζω δεν καθόταν κανένας. Κάνω να γυρίσω πίσω ξαφνικά ένας τύπος από πίσω μου με μαύρα ρούχα σκουφάκι στα μαλλιά Καπέλο, μέσα στα σκοτάδια μπορώ να πω με κατατρόμαξε Money Mouth, το αποφεύγω και μπαίνω στην πρώτη καμπίνα που βρήκα μπροστά μου. ανοίγω την τβ και παίζει η ίδια gay τσόντα.. αλλάζω κανάλι το ίδιο πάλι.. τέλος πάντων μια και πλήρωσα ας κάτσω να παίξω καμιά μαλάκια Μαλακία..κατεβάζω το παντελόνι και κατάλαβα ότι ένας 50αρης μάλλον με βλέπει από το παραθυράκι, κοιτάζω και μου πετάει την πούτσα του .. κλίνω απότομα το παραθυράκι και πήρε το μήνυμα ότι δεν γούσταρα. μετά από λίγα λεπτά βλέπω πως μπήκε κάποιος στο δίπλα δωματιάκι... στην πολλή ώρα και αφού δεν καβλωννα με τη τσόντα ανοίγω το παραθυράκι και βλέπω πως ο διπλά μου είναι αυτός που ήταν πίσω μου στην αρχή με τα Καπέλο, του έπαιρνε πιππα ένας πάππους, αυτός θα ήταν δεν θα ήταν 40-45. όταν κατάλαβε πως έπαιρνα μάτι γύρισε και κατάλαβα ότι με έβλεπε.. κουνάω και εγώ την πούτσα μου και αμέσως πέφτει στα γόνατα και βλέπω το πρόσωπο του σαν του michael jackson/ βανδη να μου ανοίγει το στόμα.. σηκώνομαι αμέσως και του το δίνω στο στόμα!!! Μέτα από λίγα λεπτά και αφού με ρούφαγε με μανία, τελείωσα..

Ωραίο μέρος αλλά θα έπρεπε να έχει πιο πολλά παιχνίδια και πιο πολύ φως στα δωμάτια!!
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού