Λεπτομέρειες αξιολόγησης
1.8 1 10
Pink Visual
Εκκρεμεί έγκριση
Sex-Shop
12404
Γενική βαθμολογία
1.8
Ποικιλία προϊόντων
3.0
Τιμές
1.0
Εξυπηρέτηση
1.0
Διακριτικότητα
1.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Τι ωραια μερα... Λιακαδα, βολτα με το αμαξι μουσικουλα... τελεια. Και βολτα απο το sex shop στην Λιοσιων. Pink Visual τρομαρα του.
Μπαινω με ολη την καλη διαθεση, καλημερες κλπ... Παω να δω κατι που θελω για μια συναντηση που εχω και μου πεφτει το σαγονι.
Ενα butt plug μεσαιο, σιλικονη, που online τα βλεπεις για 10-20 ευρω, το εχει ο τυπος... 45 παρακαλω.
Μου λεει αν θελω κατι και του λεω, ναι, θελω να μου πεις γιατι εχει τοσο. Και με αρχιζει στις παπαριες περι ποιοτητας...
Επειδη ψωνιζω απο sex shop ανα διαστηματα, ξερω εταιριες, συσκευασιες κλπ.
Απλο butt plug σιλικονης ηταν. Με τα πολλα, μου λεει μην δινεις σημασια στο τι γραφει, δες τι θες και θα τα βρουμε...
Μαγκα, κουμαντο στην τσεπη μου εσυ δεν θα κανεις... Τον ΠΟΥΛΟ απο μενα...
Εφυγα και πηγα στο plaisir στου Ψυρρη. Συμπαθητικα.
Μπαινω με ολη την καλη διαθεση, καλημερες κλπ... Παω να δω κατι που θελω για μια συναντηση που εχω και μου πεφτει το σαγονι.
Ενα butt plug μεσαιο, σιλικονη, που online τα βλεπεις για 10-20 ευρω, το εχει ο τυπος... 45 παρακαλω.
Μου λεει αν θελω κατι και του λεω, ναι, θελω να μου πεις γιατι εχει τοσο. Και με αρχιζει στις παπαριες περι ποιοτητας...
Επειδη ψωνιζω απο sex shop ανα διαστηματα, ξερω εταιριες, συσκευασιες κλπ.
Απλο butt plug σιλικονης ηταν. Με τα πολλα, μου λεει μην δινεις σημασια στο τι γραφει, δες τι θες και θα τα βρουμε...
Μαγκα, κουμαντο στην τσεπη μου εσυ δεν θα κανεις... Τον ΠΟΥΛΟ απο μενα...
Εφυγα και πηγα στο plaisir στου Ψυρρη. Συμπαθητικα.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2015
ωραιος ο newcummer μπραβο αντρας με αρχιδια ! να σαι καλα φιλε για την κριτική σου !
T
Telemachus
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1