Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 4 10
Sex Club
19230
Γενική Εντύπωση
8.0
Άνεμος ανανέωσης στο Asmara. Ωραίος χώρος όπως πάντα αλλά με καλύτερες επιλογές από πριν. Πρώτη φορά είδα τόσο ωραίες γυναίκες σε οίκο στο Άμστερνταμ. Από τις 5 γυναίκες που παρέλασαν οι τρεις ήταν πολύ ωραίες και η επιλογή δύσκολη...και επειδή δεν μου αρέσουν τα διλλήματα όταν κάνω διακοπές, στο τριήμερο δοκίμασα και τις τρεις. Μελαχροινές όλες τους, κορμιά με πιασιματάκια αλλά αρκετά σφιχτά και καλλίγραμμα. Θα μπορούσαν άνετα να είναι CT, όχι όμως από τα κορυφαία. Amber από Τσεχία η καλύτερη με διαφορά στήθους στην κυριολεξία. Φυσικό, στητό, σφιχτό και καυλιάρικο. Προβάδισμα στην Amber και στο σεξ και στη συμπεριφορά με καλύτερα Αγγλικά από τις άλλες και περισσότερο χαβαλέ....πολύ άνετη τύπισα που την τίμησα εις διπλούν (3 καταθέσεις). Monika και Aisha από Ρουμανία, ωραίες γυναίκες, ευχάριστες παρουσίες...πέρασα αρκετά καλά (από μία κατάθεση).
Το Άμστερνταμ έχει πολύ λιγότερες επιλογές στο σεξ από την Αθήνα, με εξαίρεση βέβαια τις βιτρίνες που όμως εμένα δεν μου κάνουν κλικ. Σπάνια παίζουν καλά CT, και τα περισσότερα call girls είναι ρουμάνες με limited service στα 125 - 150 ευρώ την ώρα. Όταν όμως βρήκα τις παραπάνω περιπτώσεις, έστω και με περιορισμένο service (πίπα με προφυλακτικο, όχι φιλιά στο στόμα, όχι cif και cob, extra ball + 50) στην τιμή των 100 ευρώ την ώρα πρέπει να πω ότι το χάρηκα δεόντως.
Το Άμστερνταμ έχει πολύ λιγότερες επιλογές στο σεξ από την Αθήνα, με εξαίρεση βέβαια τις βιτρίνες που όμως εμένα δεν μου κάνουν κλικ. Σπάνια παίζουν καλά CT, και τα περισσότερα call girls είναι ρουμάνες με limited service στα 125 - 150 ευρώ την ώρα. Όταν όμως βρήκα τις παραπάνω περιπτώσεις, έστω και με περιορισμένο service (πίπα με προφυλακτικο, όχι φιλιά στο στόμα, όχι cif και cob, extra ball + 50) στην τιμή των 100 ευρώ την ώρα πρέπει να πω ότι το χάρηκα δεόντως.
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Amber, Aisha, Monica
Σχόλια