Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Private Club/Studio 1832
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Κατ΄ αρχήν συγγνώμη για την απειρία της πρώτης μου κριτικής
Το ίδρυμα θεωρείστε το studio με υπηρεσίες με χρονοχρέωση
Η πρόσβαση είναι εύκολη από τον κεντρικό σταθμό της Στουτγκάρδης (Hauptbahnhof), εφ' όσον είστε εξοικειωμένοι με τη χρηση metro. H περιοχή μοιάζει λίγο απομονωμένη - μην πτοείστε. Στην επισκεψή μου ήταν παρούσες τρείς κοπέλλες - η Διευθύντρια του ιδρύματος (τσα2) με πέρασε σε ένα δωμάτιο, εντάξει για τη δουλειά του όπου οι κοπέλλες παρέλασαν και συστήθηκαν για να διαλέξω.
ΛΟΥΜΠΑ ΠΡΩΤΗ: Γλώσσα αποκλειστικά Γερμανικά - για τα προγράμματα πήραν τηλέφωνο κάπου αλλού και με σπασμένα Αγγλικά μου "εξήγησαν" τις χρονοχρεώσεις που ξεκινούν από τα 15'. Οσο λιγότερο τόσο ακριβότερο. Διάλεξα 30' με δύο κοπέλλες (Katja & Daria, υπάρχουν στο site τους) για 150 ευρω συνολικά. Οι κοπέλλες ευχαριστες και καθαρές αν εξαιρέσεις την τσιγαρίλα στο μαλλί. Ο φραγμός της γλώσσας δεν επέτρψε διευκρινίσεις για extras, αν και ξεκίνησαν το ακάποτο μόνες και τέλειωσαν με μασσαζάκι - μέτριο- χωρίς άλλη χρέωση.
Συνολικά, ίσως δεν προτείνεται για τους έμπειρους που ψάχνουν κάτι διαφορετικό αλλά αν βρεθείτε στην πόλη, και δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, θα περάσετε ευχάριστα το χρόνο που μπορείτε να πληρώσετε

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
cloudrider
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
103
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού