Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 2 10
Πορνοστάρ 38968
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Το τελευταίο καιρό (την βδομάδα που μας πέρασε αλλα και πιο πρίν) οι κάβλες έχουν βαρέσει ταβάνια.... όταν με ρωτάνε με τι ασχολούμαι εκτός απο αθλητικά που τα σιχαίνομαι και τα πολιτικά επίσης τους λέω με γκόμενες κυρίως και εννοώ όλα αυτα τις τσόντες - τις πουτάνες και τα γαμήσια. Μάλλον έχω εθιστεί και στα κωλομπαράδικα ! Με τις έντονες οσμές της πουτανίλας , της τσιγαρίλας και της γενικότερης καβλίλας που αναβλύζει απο τα μουνάκια των κοριτσιών.

Για την εν λόγω γκομενίτσα δεν θα πώ πολλά.... την θυμάμαι απο εποχές 2011 όταν απολαμβάνε τις τσόντες του Σειρινάκη με Ζαφείρη και ιατρό μορφή να γαμιέται όπως πρέπει και να μας χαρίζει ηδονικά θεάματα. Εχει όμορφο σώμα και πρόστυχο πουτανέ πρόσωπο όλα μαζί σε καβλώνουν και σε κάνουν να θέλεις να τη χύσεις ή εστω να χύσεις για πάρτη της βαρώντας μια ηδονική μαλακία! Την είχα απολαύσει σαν θέαμα στο Αγροτισσα μονη ψάχνεται είχε δωσει ρέστα θυμαμαι στη παραλία αλλα και στη ταινία με τον ταρίφα του Σειρηνάκη.

Μετά τις κάβλες απο τις τσόντες λοιπόν (αλλα και όχι μόνο) μια βολτίτσα ήταν επιτακτική ανάγκη. Όπως κάνω τελευταία θα αφήσω το μαγαζί και τη κοπέλα σαν αίνιγμα για το θρέντ που μαζευόμαστε οι κωλομπαράδες.

Αφου έφτασα στο μέρος , και βρηκα να παρκάρω εύκολα... παρήγγειλα μια βότκα και έκατσα αναπαυτικά στο καναπεδάκι... ήρθαν 1-2 γκομενες αλλα τις γείωσα καθώς είχα λοκάρει τη καβλιάρα ξανθιά που έρχεται στο τραπεζάκι και αρχίζει απευθειας τη φουλ επίθεση με φιλιά και χαιδεματα της πουτσας εξω απο το παντελόνι. Ξεκινησαμε γρήγορα με ενα ποτό και ο κύριος χαμηλά άρχισε να ξυπνάει για τα καλά (καλα ετσι και αλλιώς καβλωμένος πήγαινα στο μαγαζι αφου απο τις κάβλες τις τελευταιες μέρες έχω λαλήσει... πρέπει να έχω τελειώσει 6-7 φορές και η χθεσινή ηταν διπλή) παρόλαυτα ήθελα να γαμήσω και το βράδυ σήμερα.

Μετά απο λίγη κουβέντα και αρκετή πορνο διαπραγμάτευση φύγαμε για κάτω... πήραμε τα ποτά μας και αράξαμε στην θρυλική καβάτζα και αυτου του μοναδικού κωλομπαρου. Ξεκινησαμε με φιλάκια πάλι και χαιδεματα.... άρχισε να βγάζει το κιλοτάκι και το σουτιέν της... πέταξε τις βυζάρες της έξω και εγώ επιδόθηκα σε ενα λυσαλέο γλείψιμο στις ρόγες της ενω της μαλάκιζα και τη μουνάρα..... ήταν πρόστυχη και με κάβλωνε!

αχ αχ αχ ναι άρχισε να βογγάει και το ίδιο και εγώ διπλα της. Η τύπισα έβγαζε εναν ωραίο ερωτισμό αν και δεν ειναι το πρώτο μοντέλο εμφανισιακα αλλα και ποιός χέστηκε... εγω άναβα εκεινη τη στιγμή και περνούσα καλά μαζί της. Συνεχιζα να της μαλακίζω τη μουνάρα που ήταν και λίγο υγρή , έδωσα μια και κατέβασα τα παντελόνια μου και άρχισε να μου τη παίζει. Μου φόρεσε καπότα και ξεκινησε το τσιμπούκι ! Αργό και χαλαρό όχι σαν το βιδωτό δυνατό που μου έκανε η άλλη πριν 4-5 μέρες σε έτερο κωλόμπαρο. Ήταν όμως και αυτό ωραίο.... μου έγλειφε τη πουτσα και εγω της χαιδευα τη κωλοτρυπίδα.

Πήγε να ανέβει απο πάνω όταν ο πούτσος είχε γίνει πύραυλος αλλά δεν βολευόμασταν οπότε τη γύρισα ανάσκελα.... έβγαλα μπλούζα και τα παπουτσια ΌΠΩΣ ΟΠΩΣ δεμένα με τα κορδόνια να φανταστείς!!!! Ξάπλωσε πάνω στο θρυλικό καναπεδάκι κ άνοιξε διάπλατα τα πόδια... της έχωσα σιγα σιγα τη ψωλή μου στο μουνί της αλλα ηταν πολύ στενή.

Αχ θα χύσω σκέφτηκα.... αλλα το κοντρόλαρα ! Άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγα σιγα και αυτη χαιρόταν που την έσκιζα... αχ αχ ναι μ αρεσει να με σκίζεις έλεγε.

Πωπω τι στενή μουνήθρα ειναι αυτή θα με κάνεις να χύσω γρηγορα καργιολάκι!!!! Τον εβγαλα ξανά έξω... και τον σάλιωσα... της τον ξανα έχωσα και άρχισα να τη σφυροκοπάω... πολυ ωραια αίσθηση το μουνί της .

Αφού την πήρα μερικές καλές.... είπα να επιταχύνω !!!

Σκισε με καργιόλη φωναζε !!!! Μπορει να μας άκουσαν και πάνω αλλα στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ναι σε σκιζω πουταναρα μου !!! ενω φιλιόμασταν και στο στόμα... και η μουνάρα της έκανα πλάφ πλουφ απο το σφυροκόπημα ΑΧ ΑΧ ΑΧ

ΜΜΜΜΜ χυνωωωωω.... και γέμισα την καπότα με καυτά χύσια μέσα στην στενή ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ. Ήταν ενα δυνατό τελείωμα με μια γυναίκα που ξέρει πως να καβλώνει τους άντρες. Βγήκα προσεκτικά απο μέσα της μ έβγαλε τη καπότα και με καθάριζε ενω εγώ προσπαθούσα να συνέλθω. Ηταν πολύ ωραίο της είπα σε ευχαριστώ !!!

Και μενα μου άρεσε μου αποκρίθηκε. Ήταν ένα πρόστυχο καβλωτικό σκηνικό στην καβάτσα.

Στη συνέχεια κάτσαμε και άλλο στη καβάτσα και μιλούσαμε ευχάριστα ενω πίναμε και το ποτάκι μας. Πέρασα πάρα πολύ καλά με τη τύπισα και την απόλαυσα !
Γενικά ένα ακόμη δυνατό και πρόστυχο σκηνικό που θα θυμάμαι!

Τα σέβη μου Καπέλο
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
139
Likes:
21.467
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monstercock greece, noelon, sildenafil και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2024
Ποιο είναι αυτό το κολομπαρο ρε παίχτη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1