Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 1 10
Πορνοστάρ 9985
Γενική Εντύπωση

4.0
Ενώ κανονικά θα έπρεπε να τον συμπαθώ γιατί βγάζει αρκετό γέλιο και ατάκα, μου βγάζει ώρες ώρες μια ακατανόητη αντιπάθεια. Δεν ξέρω, νιώθω ότι έχει αυτό το ύφος του "γαμάω", σε μια εποχή που η κατάσταση με τους άνδρες της βιομηχανίας έχει πάει αλλού και βλέπεις ανθρώπους low profile. Μου θυμίζει κάτι άσβερκους που παίζανε στο Σειρηνάκη στα 00s με κάτι μούτρα που τα βλέπεις σε επαρχιακά κωλόμπαρα και νομίζανε ότι θα γ@μήσουν τους πάντες. Θεωρώ τρελό να είσαι άντρας και να νομίζεις ότι είσαι σταρ σε μια δουλειά που στην πραγματικότητα σταρ είναι μόνο οι γυναίκες. Ok, φίλε τα μου... που γαμάς, τα γαμάει με μια απλή κράτηση ο καθένας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, δεν υπάρχει λόγος για μακρυψώλιασμα.
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sorococo, John_282, noelon και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2024
Το ότι είναι καμμενος ο άνθρωπος και έχει θέμα σοβαρό δεν το έχεις καταλάβει??
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, Sorococo
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Πολυ Σωστα !! Και να Προσθεσω.. Περνει Ουσιες Οπως Ολοι Αυτοι για να ειναι ντουρος !
Και μας το Παιζει οτι ειναι Καποιος Αλλο η Ατακα και το γελιο που Βγαζει ? Που μπορει και να του εχουν πει κιολας να τα Πει !!....

Αλλα ΟΚ... Χαλαρωσε λιγο.. Κανεις δε σε κοιταει !...............
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Μιλαει χειροτερα και απο εμας οταν ντρεπομαστε εξω χαχα.Μερικοι το χουν βασικα λιγοι εως πολυ λιγοι.Αυτος ειναι αλλος ενας που ευνοηθηκε σε κατι που για μας ειναι ονειρικο.Κραταω μικρο καλαθι γτ ισως γινομασταν ολοιδιοι.Αλλα αυτο που ειπα ισχυει σε ολους ειτε φανερους ειτε αφανεις.Αξια παιρνουν επειδη ειναι γλιτσες η κωλοφαρδοι των κωλοφαρδων και παει λεγοντας.Μη τρελαθουμε.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3